Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2596505 defa)

kenanyusuf ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19965 : 03 Ocak 2025, 19:38:40 »
Bunlar herhalde futbol takımına bakıp Dzeko ve Tadiç iş yapıyor diye Boban, Eric …bir yol tutturmuş gidiyorlar ama ben söyleyeyim bunların yolu yol değil vesselam  :D
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2025, 19:39:25 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #19966 : 03 Ocak 2025, 20:00:09 »
CJ Mccolum.. Türkiye ligi şampiyonluğu hayırlı olsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19967 : 03 Ocak 2025, 20:28:38 »
Barca huertel alirsa biz de mccollum aliriz. Saras tedrisatindan gecmis iki klup. Normal.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19968 : 03 Ocak 2025, 21:01:34 »
Barca huertel alirsa biz de mccollum aliriz. Saras tedrisatindan gecmis iki klup. Normal.
Beterin beteri var derken bunu kasdetmiştim. Seç beğen al, lacivertini mi grisini mi?
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #19969 : 03 Ocak 2025, 22:25:07 »
Mccollum'u 2 sene önce  sezon içi hamlesi olarak istiyordum. Bobby Dixon etkisi yaratacağına dair iyimser beklentilerim vardı. Açıkçası bu sezon hiç Karşıyaka maçı izlemedim ve dediğiniz gibi 37 sıkıntılı bir yaş. Ama 2 sene önce isteme sebebim; kısıtlı süreleri kabul ediyor olması ve şans geldiğinde görevini iyi yapıyor olmasıydı. Geçen sezonlarda izlediğim Karşıyaka maçlarında takım arkadaşlarını oyunda tutmak adına maç başında topu paylaşıp onları ısınıdırıyordu ama kendisi hücumun tıkandığı yerde direkt oyunu içine girip oyunu kontrol edebiliyordu. Evet, euroleague seviyesinde nerdeyse hiç sınav vermemiş. Oynadığı 2 sezon ne başarı ne başarısızlık anlamında kıstas olamaz. Euroleague'de iki sezon oynamış ikisinde de takımı lig sonuncusu olmuş. Doğru yapılarda bulunma şansına haiz olsa daha farklı EL kariyeri olabilirdi.

Yaşına rağmen enterasan bir etki yaratabileceğine dair umudum yok desem yalan söylemiş olurum.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19970 : 03 Ocak 2025, 22:50:38 »
f4 reçetesini yazıyorum.

mccollum’u alacaksın ama tek başına değil. kenan sipahi’yi de alacaksın yanında. guard rotasyonundaki nicelik sorununu çözeceksin.

bu takımın eksiği nitelik değil, nicelik. var zaten yeterinceüst düzey oyuncu. rotasyon oyuncusu yok. mccollum ve kenan rotasyona derinlik katar, görev tanımlarının netleşmesini sağlar.

bir de düzgün uzun bulsunlar, f4 hayırlı olsun.

mccollum yetmez ama tek başına. kenan da lazım yanında mutlaka.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #19971 : 03 Ocak 2025, 22:58:16 »
f4 reçetesini yazıyorum.

mccollum’u alacaksın ama tek başına değil. kenan sipahi’yi de alacaksın yanında. guard rotasyonundaki nicelik sorununu çözeceksin.

bu takımın eksiği nitelik değil, nicelik. var zaten yeterinceüst düzey oyuncu. rotasyon oyuncusu yok. mccollum ve kenan rotasyona derinlik katar, görev tanımlarının netleşmesini sağlar.

Doğuş balbayi da alalım bence.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #19972 : 03 Ocak 2025, 23:04:00 »
f4 reçetesini yazıyorum.

İroni yapıyorsun belli ki ama her halükarda katılıyorum  ;D Yanına Kenan eklense ve garanti bir uzuna gidilse benim içimde taşlar yerine oturur gibi bir his var. Kenan'da Karşıyaka ile iplerini koparmış, keşke öyle bir hamle yapılsa ama hiç sanmıyorum. F4 veya şampiyonluk hedefine yaklaştırır gibi bir şey söyleyemem ama ismi anılan oyunculara tercih edeceğim bir hamle olur.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2025, 23:06:53 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19973 : 03 Ocak 2025, 23:07:06 »
Çok değil, daha geçen hafta Karşıyaka'nın maçının özetini izliyordum youtube'ta. İçimden ''ulan Karşıyaka dünyada oyuncu mu yok ki hâlâ Eric'i oynatıyorsun'' dedim. 1 hafta sonra transfer ettik, inanılır gibi değil.

2 gün önce de Barca'nın Heurtel hamlesini duyunca ''Barca iyice mal'a bağladı. Bundan daha kötü bir hamle görülmez.'' demiştim. 2 gün içinde o kötü transfer rezilliğini Barca'ya bırakmadık, altta kalmadık çok şükür.

Daha beterini görmeyiz diyemiyorum artık, söz konusu biz olunca.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #19974 : 03 Ocak 2025, 23:19:36 »
Kenanin gittiği gün fenerbahce basketbol tarihi için bir devrin başlangıcı olmus, euroleague şampiyonluğunun temeli atılmaya başlanmıştı. O gün hayatımın en mutlu günlerinden birisiydi. Şimdi kenan gelsin lafları ciddi ciddi söyleniyorsa obra öncesi karanlık çağlara dönüşün de başlangıcı olur. Su taraftarın düştüğü durumları görünce aciyorum. Kimlerden nelerden medet umar hale geldiler. Varsa yoksa su anda 3 tane kadın branşında var. Erkeklerin hepsini al birine vur ötekine.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2025, 23:21:22 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19975 : 03 Ocak 2025, 23:28:38 »
Doğuş balbayi da alalım bence.

38 tane mays sıçar kenan da, mccollum da.
kadroda melih ile emre ekşioğlu vardı bugün.
kenan olsun, şehmus olsun kadroda bunlar olacağına.
doğru kullanırsan, beklentini mantıklı ayarlarsan 8-10 dakika katkı verir ikisi de.
beklentiyi doğru kurugularsan, takımdaki görev tanımlarını yerine oturtacak hamleler olurlar en önemlisi.

İroni yapıyorsun belli ki ama her halükarda katılıyorum  ;D Yanına Kenan eklense ve garanti bir uzuna gidilse benim içimde taşlar yerine oturur gibi bir his var. Kenan'da Karşıyaka ile iplerini koparmış, keşke öyle bir hamle yapılsa ama hiç sanmıyorum. F4 veya şampiyonluk hedefine yaklaştırır gibi bir şey söyleyemem ama ismi anılan oyunculara tercih edeceğim bir hamle olur.

ironi yapmıyorum. gayet ciddiyim.
kenan ve mccollum’un oyuncu profilleri ve o profillere çizilecek görev tanımlarına ihtiyacımız olduğu fikrindeyim.

basketbolda en önemli şey rolleri doğru dağıtmaktır, görev tanımlarında eksik oyuncu profili bırakmamaktır.
bizim taraftar basketbola yabancı olduğu için pek anlamaz bu işlerden.
pierre beğendiremezsin mesela.
oysa son 2.5 yılda oynadığımız 90’dan fazla maça baksan,
pierre ve hayes’in aynı anda iyi oynadığı maçlarda bir elin parmakları kadar bile mağlubiyetimiz olmadığını görecekler.

bugün de maç krize girmek üzereydi son çeyreğin ortalarında ki pierre girdi, çift haneye gitti.

basketbol sadece bireysel performans değildir.
bazı oyuncu profilleri vardır, bazı görev tanımları vardır,
sahada yaptıklarını istatistik kağıdında göremezsin ama takım arkadaşlarını yukarı çekerler, takımın ihtiyaç duyduğu eksikleri giderirler.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19976 : 03 Ocak 2025, 23:40:59 »
panathinaikos’a bakınca çoğu kişi mesela nunn görür, sloukas görür. ben jerian grant görüyorum. takım için hücumda da, savunmada da her şeyi yapıyor. nerede hangi ihtiyaç varsa gideriyor.

olympiacos’ta walkup takımın beyni, oyun aklı, savunma lideri. f4 gediklisi takımın 4 senedir starter oyun kurucusu. bize gelsin desen beğendirendiremezsin ama kimseye. calathes’i de beğenmiyorlardı.

basketbol elbette topu deliğe sokmak için oynanıyor ama herkes soksa başka işleri yapan adam bulunmaz. sokan adam daha değerlidir dünyanın her yerinde elbette. ama bizim sokana değil, sokturmayana ihtiyacımız var, peçete tutana ihtiyacımız var, sırt sıvazlayıp moral verene ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #19977 : 04 Ocak 2025, 00:14:43 »
Kenanin gittiği gün fenerbahce basketbol tarihi için bir devrin başlangıcı olmus, euroleague şampiyonluğunun temeli atılmaya başlanmıştı. O gün hayatımın en mutlu günlerinden birisiydi. Şimdi kenan gelsin lafları ciddi ciddi söyleniyorsa obra öncesi karanlık çağlara dönüşün de başlangıcı olur. Su taraftarın düştüğü durumları görünce aciyorum. Kimlerden nelerden medet umar hale geldiler. Varsa yoksa su anda 3 tane kadın branşında var. Erkeklerin hepsini al birine vur ötekine.

Somut öneriniz nedir? Her şeyi Saras kovulmalı, yönetim değişmeli, sezon başı daha iyi kadro kurulmalıydı düzleminde tartışmak istiyorsun. Öyleyse Fenerbahçe'nin Euroleuge şampiyonu olabileceği bir yönetim, koç veya oyuncu yapılanması yoksa foruma kilit vurulsun kimse ağzını açmasın. İllaki sadece aynı hususlarda sezon boyunca görüş bildirmemiz mi gerekiyor? Yönetimin ve Saras'ın görevine devam ettiği ve mevcut oyuncu pazarı şartları altında oyuna etkisini geçtim takıma kimya ve sinerji anlamında dahi ne katacağı belli olmayan bir oyuncu yerine bu arkadaşları tercih ediyorum diyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #19978 : 04 Ocak 2025, 00:20:09 »
Somut öneriniz nedir? Her şeyi Saras kovulmalı, yönetim değişmeli, sezon başı daha iyi kadro kurulmalıydı düzleminde tartışmak istiyorsun. Öyleyse Fenerbahçe'nin Euroleuge şampiyonu olabileceği bir yönetim, koç veya oyuncu yapılanması yoksa foruma kilit vurulsun kimse ağzını açmasın. İllaki sadece aynı hususlarda sezon boyunca görüş bildirmemiz mi gerekiyor? Yönetimin ve Saras'ın görevine devam ettiği ve mevcut oyuncu pazarı şartları altında oyuna etkisini geçtim takıma kimya ve sinerji anlamında dahi ne katacağı belli olmayan bir oyuncu yerine bu arkadaşları tercih ediyorum diyorum.
Somut önerim yok. Dun geldim ben bu foruma. Laf olsun  diye konuşurum genelde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #19979 : 04 Ocak 2025, 00:24:29 »
panathinaikos’a bakınca çoğu kişi mesela nunn görür, sloukas görür. ben jerian grant görüyorum. takım için hücumda da, savunmada da her şeyi yapıyor. nerede hangi ihtiyaç varsa gideriyor.

olympiacos’ta walkup takımın beyni, oyun aklı, savunma lideri. f4 gediklisi takımın 4 senedir starter oyun kurucusu. bize gelsin desen beğendirendiremezsin ama kimseye. calathes’i de beğenmiyorlardı.

basketbol elbette topu deliğe sokmak için oynanıyor ama herkes soksa başka işleri yapan adam bulunmaz. sokan adam daha değerlidir dünyanın her yerinde elbette. ama bizim sokana değil, sokturmayana ihtiyacımız var, peçete tutana ihtiyacımız var, sırt sıvazlayıp moral verene ihtiyacımız var.
Sen curry yerine dreymond green gören tiplerdensin yani :)