Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2769029 defa)

IsaacCabrera, akıllıdeli ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20985 : 02 Haziran 2025, 23:06:08 »

bizim olayımız yıldız almak değil, kendi yıldızlarımızı yaratarak büyümek oldu bugüne dek.
iyi oyunculara seviye atlattık, sonrasında elimizde tutamadık, nba yaptılar.
Telekomlu Brown bu tarife uyar mı?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #20986 : 02 Haziran 2025, 23:17:36 »
Nasil bir mantığın var abi. Birisi 2 yıllık, digeri 3 yıllık. Yıllık bazdaki farka bakarsın. Haaa bana da sorsan kadroyu bozmayı asla istemem ama yıllık 2.8-3 civarı falan edecek adam değil guduric.

Çok basit değil mi ağbi. Bir taraf 3 yıllık garanti kontrat teklif ediyor, diğeri 2 yıllık. Marko da 3 yıllık kesin olanı tercih ediyor. Mantıksız bulduğun nokta nedir anlayamadım. Bizde kalsa üçüncü yılı garanti değil.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20987 : 02 Haziran 2025, 23:25:01 »
allah bu kulübün belasını böyle böyle veriyor işte.

gökhan, caner, emre’yi küfür kıyamet kovduğumuz günden beri yüzümüz gülmüyor futbolda. en son ismail hocanın ahını aldık.

basketbolda da guduric’in ahını alıyoruz.

marko, fenerbahçe’den daha zengin değil. fedakarlık yapması gereken marko değil, fenerbahçe. seninle özdeşleşmiş, kulübün ruhu olmuş adamlara hak ettikleri değeri vereceksin. allah belanı veriyor yoksa.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2025, 23:25:35 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20988 : 02 Haziran 2025, 23:28:40 »
Bu iş imzaya dokuldumu acaba yani kesin mi hersey.

bilmiyorum ki.

Telekomlu Brown bu tarife uyar mı?

tanıdığım bir oyuncu değil açıkçası. iyi adamsa gelsin. :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2025, 23:40:57 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #20989 : 02 Haziran 2025, 23:46:28 »
Ligdeki yerli rotasyonumuz rezalet melih Sertaç metecan hepsinin savunmalari pamuk şekeri gibi gelen geçen potaya gidiyor hücumda da kötü olduklarında hiç çekilmiyorlar

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20990 : 03 Haziran 2025, 00:24:25 »
Ben anlamıyorum bizim yönetimi. Sanki Gudu 36 yaşında da bu yüzden 1+1 öneriyoruz. Yahu herif daha 30 yaşında, en olgun oyununu yeni yeni oynamaya başladı. Verin şuna 3 yıllık sözleşme imzalasın, 1+1 nedir Gudu gibi adama.

Real'de falan oynuyor olsaydı 5 yıllık uzatılırdı sözleşmesi. Biz 30 yaşındaki takımın beynine 1+1 öneriyoruz. ''reddetsin, çeksin gitsin'' anlamı çıkar burdan.

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #20991 : 03 Haziran 2025, 00:32:57 »

gökhan, caner, emre’yi küfür kıyamet kovduğumuz günden beri yüzümüz gülmüyor futbolda. en son ismail hocanın ahını aldık.

marko, fenerbahçe’den daha zengin değil. fedakarlık yapması gereken marko değil, Fenerbahçe. seninle özdeşleşmiş, kulübün ruhu olmuş adamlara hak ettikleri değeri vereceksin. allah belanı veriyor yoksa.
Kimse kimsenin ahını almıyor. Gökhan sezon devam ederken BJK ile anlaşmayacaktı , Caner hoca ne kadar hatalı olsa bile küfür , hakaret  edemez ( oyuncuya dayalı sistem  olmaz olmamalı ) ederse gider. Bir tek biz ah alıyoruz zaten. Bırakın bu ah almaları. Bu kişiler  bezelye tanesine oynamadı ve hakkettiklerinden genel olarak fazla aldılar. Sizinle aynı fikirde olduğum fedakarlık yapması gereken Marko değil. Marko özelinde gitmesini ben de istemiyordum ama çok iyi teklif aldı ve Milano ile anlaştığı yazılıyor. Daha yüksek teklif vermek ne kadar doğru olur tartışılır.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20992 : 03 Haziran 2025, 00:36:49 »
Ben anlamıyorum bizim yönetimi. Sanki Gudu 36 yaşında da bu yüzden 1+1 öneriyoruz. Yahu herif daha 30 yaşında, en olgun oyununu yeni yeni oynamaya başladı. Verin şuna 3 yıllık sözleşme imzalasın, 1+1 nedir Gudu gibi adama.

Real'de falan oynuyor olsaydı 5 yıllık uzatılırdı sözleşmesi. Biz 30 yaşındaki takımın beynine 1+1 öneriyoruz. ''reddetsin, çeksin gitsin'' anlamı çıkar burdan.

Burdan cikan sonuç. Saras Guduric'i istemiyor o yüzden gönülsüz yapılan bir teklif, teklif yapmak için teklif yani. 2.1'den 1+1 değil de direkt 3 yıllık sözleşme teklif etsek aradaki farka rağmen bizi seçme ihtimali daha fazlaydi. 30 yaşındaki adama nerdeyse veteran muamelesi çektik adama. Guduric reis istikrarsiz sicip batirdigi maçları elbette var ama bu sene play-offlar, final fourda gösterdiği performans, takimin temel yapı taşı rolünü ustlenmesi, senelerce takimda olmasi, aidiyet duygusu gibi etmenlerden ötürü bu adamin almasi gereken kontrat uzun süreli olmali idi.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20993 : 03 Haziran 2025, 01:31:27 »
Ben de biraz saras bazli bir durum oldugunu dusunuyorum.Bunu soyleyen kisilerde olmustu daha onceden klube yakin.

Bende kalsin isterim fakat bence 2 tarafta koc ve oyuncu bazli,planlarini birbirlerine anlatmislardir,rollerini bakis acilarini guduricte bu yolu tercih etmistir gibime geliyor.

o bizim icin hep guzel hatirlanacak efsane isimlerimizden biri benim gozumde.

ne sarasa ne yonetime nede gudurice kizamam.

gün sonunda onun yerine kaliteli bir isim gelmezse oturur elestirimizi ozaman yapariz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #20994 : 03 Haziran 2025, 01:42:49 »

marko, fenerbahçe’den daha zengin değil. fedakarlık yapması gereken marko değil, fenerbahçe. seninle özdeşleşmiş, kulübün ruhu olmuş adamlara hak ettikleri değeri vereceksin. allah belanı veriyor yoksa.

Bugün Altan Tanrıkulu'ndan dinledim. Dzeko ve Tadic'in son maça çıkmamalarının nedeni bir önceki maçta Nesiri'nin attığı golden sonra yuhalanması imiş.

Bu forumun muhtelif başlıkları altınnda birçok kez linç yedim ama tekrar yazacağım; tribündeki problem de en az yönetimde olduğu kadar büyük. Özellikle de Kadıköy'de. O stat tekrardan bilet almak için kuyruklarda uzun süreler bekleyen taraftar profili ile dolmadığı müddetçe işimiz çok zor bizim. İtiraz edecek olanlar maraton tribünün orta bölümüne bir göz atsınlar. 3 yıl önce Kadıköy'de oynadığımız Sevilla maçında ve hatta Ataşehir'de Clyburne'den son saniyede yediğimiz üçlükle şampiyonluk verdiğimiz maçta neler olup bitmiş, bir baksınlar.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20995 : 03 Haziran 2025, 02:30:10 »
Bence biraz sakin kalmamiz lazim.Bu yonetimden zaten harikalar yaratmalarini beklemek aptallik olur ama bu sube ozelinde ali koc cok burnunu sokmadigi icin bence sarasin da onderliginde cok iyi isler basardik avrupa sampiyonu olduk saka gibi bence bu takimda ki roster i sene basinda degerlendirdigimizde güç olarak 5. 6.hatta 7.kadroyduk belki genel kaniya gore resmen oyuncular ve saras büyüye büyüye geldiler bu sezon.Umarim en azindan butcesel olarak sarasin istekleri %80 karsilanirda tekrar f4 yapip orda tekrar bir sampiyonluk elde edelim.Aksi takdirde bu alinan basaridan sonra taraftar olarak tekrar havaya girildi,herhangi bir hayal kirikliginda yonetim kim olursa olsun faturasi agir olur.O yuzden ben hedef kucultecegimizi dusunmuyorum.Hele ki futbolda görünen o ki 2-3 sene daha 2.likle yetinecegiz.Bence butce olarak kuculmeyecegiz.Micicin exumun jonasin konusuldugu yerde bunlar kovalanmasa onlemi alinir isimlerinin cikmasini engellerlerdi bence onlemi alinirdi.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2025, 02:34:50 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20996 : 03 Haziran 2025, 02:47:36 »
Abi ben bizim yıllık 2.1'i, Milano'nun yıllık 2.7'sine tercih ederdim. O kadar acayip bir fark yok. Kaldı ki sözleşme süresine takılmamak lazım. Adam gitmedikçe biz tutuyoruz takımda onu. Milano dediğin takım avrupanın en boktan camialarından birisi. Para kazanmak isteyen gidip takılıyor orada. Hedef yok, başarı yok, hiç bir bok yok.

sadece bu olsa hakli olabilirsin ama bizim teklif 1+1 ... adamlar direk 3 yil veriyor
30 yasinda oyuncu icin cok fark eden bir detay. Sakatlik gecirdin mi, +1 i kullanmayabilir takim, indirim ister ... 3. sene belirsiz ..... Cocugu okul doneminde, en azindan 3 sene ayni sehirde okuyacagi garantisi var .... vs vs vs
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20997 : 03 Haziran 2025, 02:48:38 »
altı üstü 4 milyon euro için ayrılmayı tercih ediyorsa kendi bilir.

abi kiyada kosede kullanmadigin 1-2 varsa bende alabilirim :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20998 : 03 Haziran 2025, 07:42:34 »

Allah veselynin belasını verdi bak. Daha cok sampiyonluk kazanmaya gitti kodumun bedevisi.  Bu ülke şartlarında guduricle, veselyle, gokhanla, emreyle alakası yok bu işlerin. Bazı şeyler değişmedikçe Allah futbolda hep belamizi verir bizim. Koy son sampiyon psg'i. Yine belamızı verir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20999 : 03 Haziran 2025, 08:47:16 »
Mike James kadro dışıymış. Gidelim alalım çocuğu. Yoksa euroleague şampiyonluğu göremeyecek :)