Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2769062 defa)

iloturo, Umut, IsaacCabrera, akıllıdeli ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21000 : 03 Haziran 2025, 08:56:45 »
Mike James kadro dışıymış. Gidelim alalım çocuğu. Yoksa euroleague şampiyonluğu göremeyecek :)

Aman abi .... 2003-2004 Lakers in payton la malone u aldigi gibi, onceki sene sampiyon sonraki sene sampuan demesinler bize ....

Illa yildiz degil karakter ve hirs alalim... yildizlarin renkli bireysel oyunlarindansa, bu seneki gibi takim oyununu izlemeyi tercih ederim...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21001 : 03 Haziran 2025, 09:21:34 »
Mike James kadro dışıymış. Gidelim alalım çocuğu. Yoksa euroleague şampiyonluğu göremeyecek :)
Saras'ın sözünü itirazsız dinleyecekse hemen gelsin. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21002 : 03 Haziran 2025, 09:44:17 »
Bugün Altan Tanrıkulu'ndan dinledim. Dzeko ve Tadic'in son maça çıkmamalarının nedeni bir önceki maçta Nesiri'nin attığı golden sonra yuhalanması imiş.

Bu forumun muhtelif başlıkları altınnda birçok kez linç yedim ama tekrar yazacağım; tribündeki problem de en az yönetimde olduğu kadar büyük. Özellikle de Kadıköy'de. O stat tekrardan bilet almak için kuyruklarda uzun süreler bekleyen taraftar profili ile dolmadığı müddetçe işimiz çok zor bizim. İtiraz edecek olanlar maraton tribünün orta bölümüne bir göz atsınlar. 3 yıl önce Kadıköy'de oynadığımız Sevilla maçında ve hatta Ataşehir'de Clyburne'den son saniyede yediğimiz üçlükle şampiyonluk verdiğimiz maçta neler olup bitmiş, bir baksınlar.

Konuyu çok dağıtmayayım ama o Altan yönetimin tetikçilerinden biri. Başkanını korumak için çalışır, sırf bu yüzden taraftara hakaret edecek kadar pislik biridir. Bu sefer dediği doğru olsa bile plaketi antrenman sahasında veya bir toplantı salonunda falan da verebilirlerdi, arkada tava ve tencere olan yerde bunu yapmanın bir açıklaması olamaz.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21003 : 03 Haziran 2025, 10:09:16 »
Kimse kimsenin ahını almıyor. Gökhan sezon devam ederken BJK ile anlaşmayacaktı , Caner hoca ne kadar hatalı olsa bile küfür , hakaret  edemez ( oyuncuya dayalı sistem  olmaz olmamalı ) ederse gider. Bir tek biz ah alıyoruz zaten. Bırakın bu ah almaları. Bu kişiler  bezelye tanesine oynamadı ve hakkettiklerinden genel olarak fazla aldılar. Sizinle aynı fikirde olduğum fedakarlık yapması gereken Marko değil. Marko özelinde gitmesini ben de istemiyordum ama çok iyi teklif aldı ve Milano ile anlaştığı yazılıyor. Daha yüksek teklif vermek ne kadar doğru olur tartışılır.

fenerbahçe’nin son 10-15 senedir efsane futbolcusu yok.
efsane olmaya en yakın 3 adam gökhan, caner ve emre oldu.
en son anasına avradına sövüyorduk hepsinin.
spor kulüplerinin tarihi, hafızası efsane olmuş sporcularıyla yaşar.
geçmişi, böyle sporcularla geleceğe taşırsın,
gençlere miras bırakıp devam edersin bayrak yarışı şeklinde.

kulübün değerlerini, değersizleştirerek yollamakla bu hale düşüyorsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #21004 : 03 Haziran 2025, 10:16:34 »
Konuyu çok dağıtmayayım ama o Altan yönetimin tetikçilerinden biri. Başkanını korumak için çalışır, sırf bu yüzden taraftara hakaret edecek kadar pislik biridir. Bu sefer dediği doğru olsa bile plaketi antrenman sahasında veya bir toplantı salonunda falan da verebilirlerdi, arkada tava ve tencere olan yerde bunu yapmanın bir açıklaması olamaz.

Altan Tanrıkulu'dan bağımsız yazıyorum.  Beğenirsiniz beğenmezsiniz o karedeki 3 isimden her biri dünyada Ali Koç'tan ve Acun Ilıcalı'dan daha fazla tanınıyor. Düşünün bir, bir tarafta Avrupa şampiyonluğu apoleti takan bir şubenin yaratmış olduğu imaj, diğer tarafta tüp, tava ve don-paça içeren bir veda bağlamında mahvedilen bir imaj. Neyse, çok doluyum çook....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21005 : 03 Haziran 2025, 10:25:40 »
fenerbahçe’nin son 10-15 senedir efsane futbolcusu yok.
efsane olmaya en yakın 3 adam gökhan, caner ve emre oldu.
en son anasına avradına sövüyorduk hepsinin.
spor kulüplerinin tarihi, hafızası efsane olmuş sporcularıyla yaşar.
geçmişi, böyle sporcularla geleceğe taşırsın,
gençlere miras bırakıp devam edersin bayrak yarışı şeklinde.

kulübün değerlerini, değersizleştirerek yollamakla bu hale düşüyorsun.

Ağbi bu kulüp saydığın isimlerden çok daha önce kaybetti altını çizdiğin özelliğini. Oğuz'u, Aykut'u kovdu. Kovulan Aykut Alex'i kovdurttu. Yetmedi hoca Aykut'u da kovduk. Kovandan kovulanına kadar herkesin bir payı var ki bu satırları çocukluk kahramanı Aykut olan bir adam yazıyor. Nazarımda son isim Tuncay, onun da saçma sapan bir kariyer sonu oldu. Futbolda bir Eda Erdem'e ihtiyaç var. Onu geçtim Deli Nezihi gibi zor anlarda çekip çevirecek bir yerli oyuncumuz bile kalmadı.

Öbür tarafta Melli'sini Guduric'ini salya sümük ağlatacak kadar bir aidiyet, diğer tarafta tam tersi bir durum. Nasıl oluyor, nasıl beceriyoruz bilmiyorum. Sosyal medyanın bu dünyada en fazla zararı Fenerbahçe'ye oldu. Zehirler orda palazlanıyor, ardından tribünlerde dışa vuruyor kendini... SAÇ'ın,  Serhat'ın ağzına bakan hatırı sayılır ayran delisi bir kitle var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21006 : 03 Haziran 2025, 10:29:26 »

Gerçekleşirse mutlu bir beraberlik olacakmış gibi bir hissiyat var içimde. Oynadığı basketbola yıllarca sövmüş birisi olarak şu an canı gönülden istiyorum bu birlikteliği. 20 yaşındaki bir çocuktan çok daha fazla aç! Üstelik nasıl euroleague şampiyonu olunmayacağını defalarca tecrübe ederek öğrendi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21007 : 03 Haziran 2025, 10:33:51 »
Piyasa delirmiş, hatta çıldırmış. Bizim önümüzdeki senenin değil de bir sonraki yılın takımını kurmamız lazım kanaatimce. Şampiyon da olduk, artık bir yıl sabretsin taraftar bi-zahmet. Hall gibi bizde büyüme potansiyeli olan, Birch gibi sağlam iş ahlakına sahip isimlere yönelmemiz lazım. Zikrettiğim iki isme verilen para atla deve değildir ama her iki isim de X faktör oldu. Şubenin geliri belli. Öyle Guduric'e senelik 2.7'ler, Micic'e 3-3.5 lar bizim boyumuzu aşar.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21008 : 03 Haziran 2025, 10:42:44 »
Ağbi bu kulüp saydığın isimlerden çok daha önce kaybetti altını çizdiğin özelliğini. Oğuz'u, Aykut'u kovdu. Kovulan Aykut Alex'i kovdurttu. Yetmedi hoca Aykut'u da kovduk. Kovandan kovulanına kadar herkesin bir payı var ki bu satırları çocukluk kahramanı Aykut olan bir adam yazıyor. Nazarımda son isim Tuncay, onun da saçma sapan bir kariyer sonu oldu. Futbolda bir Eda Erdem'e ihtiyaç var. Onu geçtim Deli Nezihi gibi zor anlarda çekip çevirecek bir yerli oyuncumuz bile kalmadı.

Öbür tarafta Melli'sini Guduric'ini salya sümük ağlatacak kadar bir aidiyet, diğer tarafta tam tersi bir durum. Nasıl oluyor, nasıl beceriyoruz bilmiyorum. Sosyal medyanın bu dünyada en fazla zararı Fenerbahçe'ye oldu. Zehirler orda palazlanıyor, ardından tribünlerde dışa vuruyor kendini... SAÇ'ın,  Serhat'ın ağzına bakan hatırı sayılır ayran delisi bir kitle var.

oğuz - aykut ile arada en azından alex, tuncay, volkan gibi isimler var diye gitmedim o zamanlara.

bu işin doğrusu şudur.
tutabiliyorsan nigel’i de tutarsın bütçeni zorlayıp,
zagars’a, jantunen’e örnek olarak guduric’i, melli’yi, nigel’i gösterirsin,
onlar ayrılınca bayrak sizde diyerek motive edersin, kültürü taşırsın sonraki nesillere.

2.2’den 1+1 vermişsin, 2.5’ten 2+1 versen zaten kalacak marko.
300k fazla vermek bu kadar mı zor?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21009 : 03 Haziran 2025, 11:28:41 »
oğuz - aykut ile arada en azından alex, tuncay, volkan gibi isimler var diye gitmedim o zamanlara.

bu işin doğrusu şudur.
tutabiliyorsan nigel’i de tutarsın bütçeni zorlayıp,
zagars’a, jantunen’e örnek olarak guduric’i, melli’yi, nigel’i gösterirsin,
onlar ayrılınca bayrak sizde diyerek motive edersin, kültürü taşırsın sonraki nesillere.

2.2’den 1+1 vermişsin, 2.5’ten 2+1 versen zaten kalacak marko.
300k fazla vermek bu kadar mı zor?

Bir şey bildiğimden değil, sadece hissiyatım şu yöndeki "Guduric Koç'un olmazsa olmazı değil." Eğer öyle olsaydı 3 yıllık kontrat konulurdu önüne. Ben de senin gibi üzgünüm ama yapılacak bir şey yok maalesef. Bu ne ilk ne de son. Ben razıyım şampiyon oldukça yağmalanmaya, yeter ki o şampiyonluk gelsin 3-4 yılda bir...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #21010 : 03 Haziran 2025, 12:54:50 »
Gerçekleşirse mutlu bir beraberlik olacakmış gibi bir hissiyat var içimde. Oynadığı basketbola yıllarca sövmüş birisi olarak şu an canı gönülden istiyorum bu birlikteliği. 20 yaşındaki bir çocuktan çok daha fazla aç! Üstelik nasıl euroleague şampiyonu olunmayacağını defalarca tecrübe ederek öğrendi.
Abi fena halde katılıyorum, bu çocuk bu defa hırslanmıştır. İlk defa  gelse bizi bozmaz aksine elimizi çok rahatlatır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21011 : 03 Haziran 2025, 13:29:38 »
Abi fena halde katılıyorum, bu çocuk bu defa hırslanmıştır. İlk defa  gelse bizi bozmaz aksine elimizi çok rahatlatır diye düşünüyorum.

Önce birtakım sıkıntılar olur; Mike Saras'ın hayalarına teper, Saras Mike'ın omzunu dişler falan ama sonra sonra düzelir. Geyik bir tarafa hiç bu kadar istememiştim. Ataşehir'e ruh hastaları lazım. Öyle Marko gibi mütevazi adamları pek sevmiyor bizim camia.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2025, 13:32:10 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21012 : 03 Haziran 2025, 13:30:25 »
Kop gel günahlarından Mike James

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21013 : 03 Haziran 2025, 13:38:03 »
Yeni PG'miz Mike mıdır?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #21014 : 03 Haziran 2025, 13:53:37 »
Yeni PG'miz Mike mıdır?

Ağbi bir duyum falan yok. Sadece kadro dışı bırakıldı haberinden sonra gönlümüzden geçeni yazıyoruz şakayla karışık. En azından ben bir şey duymadım bizim istediğimize dair.