Ağbi bu kulüp saydığın isimlerden çok daha önce kaybetti altını çizdiğin özelliğini. Oğuz'u, Aykut'u kovdu. Kovulan Aykut Alex'i kovdurttu. Yetmedi hoca Aykut'u da kovduk. Kovandan kovulanına kadar herkesin bir payı var ki bu satırları çocukluk kahramanı Aykut olan bir adam yazıyor. Nazarımda son isim Tuncay, onun da saçma sapan bir kariyer sonu oldu. Futbolda bir Eda Erdem'e ihtiyaç var. Onu geçtim Deli Nezihi gibi zor anlarda çekip çevirecek bir yerli oyuncumuz bile kalmadı.
Öbür tarafta Melli'sini Guduric'ini salya sümük ağlatacak kadar bir aidiyet, diğer tarafta tam tersi bir durum. Nasıl oluyor, nasıl beceriyoruz bilmiyorum. Sosyal medyanın bu dünyada en fazla zararı Fenerbahçe'ye oldu. Zehirler orda palazlanıyor, ardından tribünlerde dışa vuruyor kendini... SAÇ'ın, Serhat'ın ağzına bakan hatırı sayılır ayran delisi bir kitle var.
oğuz - aykut ile arada en azından alex, tuncay, volkan gibi isimler var diye gitmedim o zamanlara.
bu işin doğrusu şudur.
tutabiliyorsan nigel’i de tutarsın bütçeni zorlayıp,
zagars’a, jantunen’e örnek olarak guduric’i, melli’yi, nigel’i gösterirsin,
onlar ayrılınca bayrak sizde diyerek motive edersin, kültürü taşırsın sonraki nesillere.
2.2’den 1+1 vermişsin, 2.5’ten 2+1 versen zaten kalacak marko.
300k fazla vermek bu kadar mı zor?