Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2918432 defa)

zagortenay, Aykutpmkc, bahadircevlik ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21915 : 11 Temmuz 2025, 02:19:25 »
Şimdi monaco-paris serisinde ki istatisliklerine baktim kendisinin.Açık ara takimin skor yukunu surukleyen oyuncusu olmus tum maclarda.

Bu arada edindigim bilginin kaynagi ne kadar saglam tartisilir ben kontrati var diye biliyorum buy out muabbeti olur diye dusunuyorum.Monaco cikmak ister mi hic sanmiyorumda.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21916 : 11 Temmuz 2025, 04:25:17 »
Metu da nerden çıktı? Bu herif için basketbol hayâtı bitmiş olabilir denmiyor muydu sakatlığı yüzünden?

Erken ara transfer gibi dusun :) Aralik-Ocakta katilacak takima alinirsa. Saglik ekibi evet derse alinacak ... En onemlisi de alinirsa piyasasinin cok altina aliniyor. Yani yatirim surekliligi, uzun vade yatirim gibi dusun ... kadrolara yazmak gereksiz ....

Ama asil bu transfer olursa Birch icin yapilir. Cunki Birch bu seneki mucize sezonu her zaman geciremeyebilir. Sakatlik ihtimali yuksek. Metu zaten ocakta gelecek, bu riski alabiliriz diyebilir hoca.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21917 : 11 Temmuz 2025, 04:51:12 »
hall-zagars-XXXX-Emre
baldwin-wilbekin-okobo
tarik-colson-onuralp
XXX-jantunen-m.birsen
Melli-Bango-Birch(metu)

Gozuken kadro bu olacak gibi. Bu kadro ile baslayip Ekim gibi eksiklere takviyeler olmasini bekliyorum. Bakalim son 2 taransfer kimler olacak.

Herkes kizacaktir ama Montero ismi Micic den daha cok icime siniyor. Cunki Micic in bir sene cok iyi oynayacagina eminim, hatta ikinci senesinde biraz oynar.... ama diger 2 sene buyuk yuk olacak takimina. Montero da elde patlayabilir ama cikis ta yapabilir. Sonucta elde guvenebilecegin Hall varken, Wilbekin le uzatmisken, atilabilecek bir kursun.

Kritik olan 4 numaradaki son kursun bence. Kaybedilen iki lider den birine Baldwin aday olabilir. Ama isimli bir 4 numara gerekli bence. Ve bu kesinlikle Saric degil, daha cok Diallo/hoard tarzi bir profil lazim. Sutu olan bunun yaninda atletik veya savunmada oyuna sertlik katabilecek biri.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2025, 05:02:46 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21918 : 11 Temmuz 2025, 07:49:01 »
Okobo doğruysa Saras hocam geçen seneden bu yana gerçek net oyun kurucu olmadan oynama işinden belli ki keyif alıyo derim. :) Okobo bayağı bayağı combo çünkü.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #21919 : 11 Temmuz 2025, 07:51:37 »
ben okobo monacoyla 2 yıl uzattı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21920 : 11 Temmuz 2025, 07:55:21 »
Okobo doğru mu hiç bilmiyorum duymadım ama şubenin bonservisli kontratı olan bazı oyuncularla ilgilendiğini görüştüğünü duymuştum, yani eksik pozisyonların bazıları için bonservis verip oyuncu çekme ihtimalimiz var. Zaten serbest piyasada elle tutulur pek adam yok. Ya avrupa içi bonservisli oyunculara bakacaklar ya da nba den düşecek oyunculara bakacaklar

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #21921 : 11 Temmuz 2025, 10:38:16 »
okobo ilk geldiğinde yürüyerek adam geçiyordu çok akışkandı sonra oyunu başka bir yere evrildi. sanki daha ürkek daha az sorumluluk alıyordu son zamanlarda. koç orta mesafe uzmanlarını toplayacak herlade takıma. saras alıyorsa her türlü kabulümdür.

micic in yetenek seti becerisi kalitesi tartışılmaz. ancak mesele sadece para değil. dengeyi bozması oyunuyla da olabilir.Geçen sene bizim takımın en önemli özelliği her maçta öne çıkan yıldız olan oyuncuları farklıydı. her maç sorumluluk olan oyuncu sayısı değişiyordu.  monaco mike james le yaşadığını biz de micic le yaşabiliriz. çünkü micic transfer sürecinde yaptıkları ile kendini çok başka bir yere koyuyor. sarasın takımında bu anlayışta birini isteyeceğini düşünmüyorum. saras ta soğumuştur kesin bu hareketlerinden sonra.

uzun rotasyonunda şöyle olursa bu iş tamamdır.
hoard jantunen melli ( metu)
sertaç birch bango
sanırım da bu şekilde olacak.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #21922 : 11 Temmuz 2025, 10:43:27 »
Okobo değil de Mike James olsa. Şimdi değil de ne zaman:)

Hemen burun kıvırmayın, James şampiyonluk görmeden gitmek istemez, oyunu da olgunlaştı hem, eskisi gibi şahsi oynamıyor. Monacoyla gönülsüz bir birliktelik yaşıyorken çekelim gelsin. Teo'yu bizim formada göremedim, bâri James'i görsek:)
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2025, 10:44:15 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #21923 : 11 Temmuz 2025, 11:49:31 »
Monakodan Okobo mu James mi derseniz okobo derim.. James in gölgesinde kaldı, değeri anlaşılmadi. Kafayı oyunu vermesi gerek savunma zaafı oluşturmaz ise iyi de olur

Micic de artık kabak tadı verdiğin den neden olmasın. Micic de sanki son kontrat son gol atacak gibi gittiği takıma

Metu sakat vs. yine oldük bittik havası veriyorsunuz da, piyasa da zaten bizim için eli yüzü düzgün oyuncu yok. Bu sene olmaz ise seneye katkı verir, hayes ikamesi gibi düşünmemek gerek,

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21924 : 11 Temmuz 2025, 11:50:33 »
Dün basına yansıyan “Fenerbahçe görüşmeleri sonlandırdı” haberlerinin aksine, Fenerbahçe hala masada. Ancak oyuncu cephesinin sürekli değişen taleplerinin devam etmesi halinde, Fenerbahçe’nin masadan kalkma ihtimali de gündemde.

(Niko Yenibayrak)

Vasilije Micic, Olympiakos’un 3 yıl ve 3.5 Milyon değerindeki teklifini reddetti.

Micic, 4 yıl kontrat ve yıllık 5 Milyonluk kontrat istiyor. Olympiakos bir teklif daha yapacak.

Fenerbahçe transferden çekildi, Kızılyıldız talepleri karşılayamıyor.

(Sportal.gr)
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2025, 12:17:46 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #21925 : 11 Temmuz 2025, 12:07:59 »
Valencia Efes’teki Thompson ile anlaşmış.
Biz de Monteroyu alsak keşke. Çok izlediğim bir adam değil ama herkes olumlu konuşuyor. Micic’in nazı çok kabak tadı vermeye başladı artık. Montero + Ekobo eklemesi iyi olur.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #21926 : 11 Temmuz 2025, 12:20:33 »
Beşiktaş Ante Zizic'i almış. İş yapar mı?
Kamagate'yi de almışlar, 5 numarada çok sağlam oldular.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #21927 : 11 Temmuz 2025, 12:33:41 »
Berk-Dotson
Matthews-Lemar
Brown-Yiğit-Canberk
Vitto-Morgan
Kamagate-Zizic

Baya sağlam kadroları oldu.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2025, 13:16:25 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21928 : 11 Temmuz 2025, 12:37:10 »
Berk
Matthews-Lemar
Brown-Yiğit
Morgan
Kamagate-Zizic

1ve 4'e birer ekleme daha  yaparlarsa baya sağlam kadroları oldu.

4 e eski ksk lı vitto brownu aldılar. Bence başka yabancı almazlar. Eurocupta seviye iyice düştü herkes şampiyonlar ligine kaçtı. Bjk ve bahçeşehir için bu fırsat belki de son fırsat El de oynamak için
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2025, 12:38:56 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #21929 : 11 Temmuz 2025, 13:01:40 »
Micic, 4 yıl kontrat ve yıllık 5 Milyonluk kontrat istiyor.

Fenerbahçe transferden çekildi, Kızılyıldız talepleri karşılayamıyor.

(Sportal.gr)

Micic, Micic'dir de "fazla naz aşık usandırır" diye de bir söz var. 4 yıllık kontrat, yıllık 5 milyon filan nedir?

Bu dayatma ile devam ederse Dubai ve Hapoel harici taliplisi kalmaz. Oraları da istemediğine göre sanki bu işin sonu Olimpiakos olacak gibi hissettirmeye başladı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.