Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3291892 defa)

kemalmert, sinanyucel, Gigidatome70, iloturo, Ertan Ürkmez ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23265 : 08 Şubat 2026, 18:04:57 »
Nigel, Saras ile görüşmek için İstanbul'a gelecek daha net değil ayrıca İstanbul 'a geldiğine göre Saras ikna etmeden göndermez.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #23266 : 08 Şubat 2026, 18:22:32 »
Nigel istanbula gelecek haberi yalan, görüşmeleri tabi ki menejeri yürütüyo bizle de hapoelle de görüşüyo, itouidis ve menejerinin yunan olması sebepli klasik yunan ayakları iş bitti anlaşma tamam haberleri pompalanıyo. Evet hapoel bizden daha iyi bi teklif vermiş ama nigel ne bize ne onlara olumlu/olumsuz dönüş yapmamış
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #23267 : 08 Şubat 2026, 20:20:54 »
Nigel efendiye şunu sormalı birisi. Hapoel üst üste 3-4 kötü yenilgi alsa ve Itoudis kovulsa ne bok yiyecek.

Yine söylüyorum bir dirhem zekâsı varsa bize gelir şu an. Anladığım kadarıyla teklifler arasında uçurum da yok.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23268 : 08 Şubat 2026, 22:41:41 »
SON DAKİKA | Hapoel Helal Aviv, Nigel Hayes Davis için teklifini 2,5 yıl için 11 milyon € yükseltti!

Taraflar arasında anlaşma çok yakın!

(🔗@gazzetta_gr)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #23269 : 08 Şubat 2026, 22:58:22 »
Bir de bu soytarilar cikti ortaya. Cuvalla para sacip basarili olacaklarini saniyorlar.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
« Yanıtla #23270 : Bugün, 08:28:36 »
SON DAKİKA | Hapoel Helal Aviv, Nigel Hayes Davis için teklifini 2,5 yıl için 11 milyon € yükseltti!

Taraflar arasında anlaşma çok yakın!

(🔗@gazzetta_gr)

Harcama limiti felan olması lazım nerden kazanıldığı temin edildiği belli olmayan parayla diledikleri gibi para saçıp oyuncu almak sportif gerçeklik felan bırakmıyor. Param var gelip takım kurayım senelik 50m saçayım böyle bir dünya yok. Hayır bunlar böyle yapınca Hall'a Baldwin'e ederini tellif ettiğimizde bu kontratları görüp doğal olarak burun kıvıracak.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #23271 : Bugün, 11:21:32 »
kim olursa olsun bebek katillerinin pedofili manyakların takımına giden herkes bu suçlara ortaktır. "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır". Hz Ali. BUnlar için para herşey. itudis, micic ve diğerleri. bakalım nigel da onlardan biri mi?

Çevrimiçi Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #23272 : Bugün, 11:49:51 »
Harcama limiti felan olması lazım nerden kazanıldığı temin edildiği belli olmayan parayla diledikleri gibi para saçıp oyuncu almak sportif gerçeklik felan bırakmıyor. Param var gelip takım kurayım senelik 50m saçayım böyle bir dünya yok. Hayır bunlar böyle yapınca Hall'a Baldwin'e ederini tellif ettiğimizde bu kontratları görüp doğal olarak burun kıvıracak.

Maalesef Avrupa basketbolu için imkansız. Zaten para kazanan / kar eden doğru düzgün takım yok. Çoğu takım patronun desteğine bağlı. Bazen de hükümetler destek olabiliyor.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23273 : Bugün, 13:10:00 »
Taraftarlığımı bir kenara bırakıp düşünmeye çalışıyorum. Amerikalı basketci olsam ülke, şehir, a lisansı, taraftar, baskı ortamı bunların hepsini gözettiğimde gitmek isteyeceğim takımlar Fener ve Madrid olurdu. Senelik 5 e Hapoel'e gitmek yerine 3.5'a bu ikisini tercih ederdim. 5'i tercih edeceksem de Dubai. Milano, Efes için ederdim

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23274 : Bugün, 13:14:38 »
Ben geçmiş sayfalarda yazdım yine tekrar olacak ama itoudis kovulacak bana göre dünde kaybetti hatta teknik ekip micic ile gerilimde yaşıyormuş performansı yüzünden oradan da bir şeyler çıkabilir yani itoudis’e güvenip hapoel yapmak komik bana göre

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23275 : Bugün, 13:32:31 »
Hapoel Tel Aviv, yaptıkları teklife cevap vermesi için Nigel Hayes-Davis'e 24 saat süre verdi.

(Sport5)

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
« Yanıtla #23276 : Bugün, 13:49:41 »
Hapoel Tel Aviv, yaptıkları teklife cevap vermesi için Nigel Hayes-Davis'e 24 saat süre verdi.

(Sport5)

Anlaşılan Nigel'ın kafa fena halde karışık. Hisleri ve mantığı arasında gidip geliyor. Hislerine dayanarak karar vereceğine inanıyorum. Bağdat caddesi aklına gelsin Nigel

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23277 : Bugün, 14:23:30 »
Ben geçmiş sayfalarda yazdım yine tekrar olacak ama itoudis kovulacak bana göre dünde kaybetti hatta teknik ekip micic ile gerilimde yaşıyormuş performansı yüzünden oradan da bir şeyler çıkabilir yani itoudis’e güvenip hapoel yapmak komik bana göre
"Hapoel Tel Aviv'in sahipleri, takımın son dönemdeki zorlu sürecinde teknik direktör Dimitris Itoudis ve teknik ekibe tam güven duyduklarını ifade ettiler." by basketnews
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23278 : Bugün, 14:50:06 »
"Hapoel Tel Aviv'in sahipleri, takımın son dönemdeki zorlu sürecinde teknik direktör Dimitris Itoudis ve teknik ekibe tam güven duyduklarını ifade ettiler." by basketnews

Bunun bir önemi yok hatta gerçek gurmeler bilir ki bu açıklamanın üstüne 1-2 maglubiyet daha yaşansın kovulur 😂
« Son Düzenleme: Bugün, 14:51:30 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23279 : Bugün, 14:54:43 »
Bunun bir önemi yok hatta gerçek gurmeler bilir ki bu açıklamanın üstüne 1-2 maglubiyet daha yaşansın kovulur 😂
Bizden ayrılış süreci de benzerlikler içeriyor. Itudis için çok yüksek bir risk. İkinci kez, peş peşe malubiyetler sonrası kovulursa, üst segment takımlara gitmesi kolay olmaz.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis