sloukas 26, dixon 25 dakika oynamış şampiyonluk sezonunda.
finalde takımını sürükleyen ve şampiyonluk getiren 1 tane amerikalı guard söylersen,
sen haklısın dicem.
ben söylüyorum hadi bir tane.
tyrice rice.
sen de söyle.
rivers ve tyus edney’e kadar gidebilirsin.
bak bakalım var mı onlardan bugüne dek. 
iyi geceler. 
Cok guzel algi yaratiyorsun. Boby yerine sloukas diyen adam zaten onyargilidir. Sloukas o donem kicina teneke baglanip gonderilmek isteniyordu. Sen kalkip sloukas diyorsun.
Avrupa basketbolunda bak avrupa diyorum dikkat et son donemlerde saras, diamantidis, spanoulis, navarro , bodiroga gibi isimlerin baskin olmasi normal, zira avrupaya gelen amerikalilar nba'de genelde tutunamamis, 2. Hatta 3.sinif amerikalilar oluyor ve bu amerikalilar avrupanin en iyileri ile mucadeleye giriyor. Curry, irving, lillard, james falan geliyor mu avrupaya?
Hadi bunlari gectim. Buna ragmen gecen sene hall, bu sene baldwin ve hall o senin avrupanin en iyi takiminin amerikali baskin guardlari, 1 onceki sene ne kadar yirtarsan yirt kendini pana'nin en onemli oyuncusu nunn'di. O olmadigi ve sloukasin oldugu pananin halini goruyoruz. Efes'te mesele micic diyorsun guya ama sana gore gelmis gecmis en iyi oyuncu larkin'i soylemiyorsun. Larkin finlandiyali falan degil herhalde.
Sen takmissin amerikalilara ama su anda eurolague lideri takimin neredeyse tamami amerikali. Bu arabesk dusunceleri gecelim iskendercigim. Yoruyorsun adami