Zhu Ting'in yolu ligimize düşecek sanırım acaba kime gelicek.
Naz'da her sey var pas yok. Italyan takimlari akabinde gelen donemde kupayi alabilecek gibi yatirim yapan takimlarin sayisi 3. O 3 takimdan da biri olan bizi 2 sene katakulli ile Sampiyonlar Ligi'nden ettiler, kaldi sana 2. Kusura bakma ama o buyuk Naz Hanim az bile kupa almis
Bence iki senedir basa oynayan takimlarin pasorleri arasinda en kotusu. Vakifbank'in ise su andaki en zayif halkasi.
Bu arada, bir not dusmek istiyorum. Su maci kaybetmemizi pasore indirgeyenleri gorunce cok yadirgamiyorum cunku adamlarin voleybol bilgisi bir iki mactan ibaret. Senin pasor meselesini genel olarak actigini bildigimden ayri tutuyorum zira senin gibi voleybol bilgisi ve kulturu yuksek birine bunu yakistirmam, yakistiramam.
Yok abi ben anladıgımı iddia edemem.
Ben Vakıf'ın Volero'yu da FB yi de gecmesinde maalesef Naz'ın cok iyi oynattıgını dusunuyorum.Orge'nin aldıgı o kadar muhtesem mansetlere NAz'ın attıgı hızlı ve temiz paslar da eklenince Volero ve bizi gectiler.Ben nacizane kendi adıma Naz olmasa Vakıf'ın cook daha zor durumlara dusecegini dusunuyorum.Naz sayesinde Hill'i oynatıyorlar.Ayrıca cok renkli pasor olmadıgı soylenebilir ama cok iyi pasor ustelik de digerlerinde olmayan blok,servis,defans var.Ben pas kısmı yok gorusune katılmıyorum.2 senedir Naz bizde olsa elenen takım kesinlikle Vakıf olurdu.
Vakıf'ı basta Naz ve Sloetjes olmak uzere Rasic ve Robin tasıdı.Gozde iniste,Hill surada 2 Volero,Fb birkacmactır katkı veriyor,Bujis istikrarsız yukselttigin anda Sloetjes olduruyor.Gui'nin mi Naz'a daha cok katkısı var Naz'ın mı Gui ye deseler direkt Naz'ı secerim.
Berbat oyuna ve Orge muhtesem manset almasına ragmen inatla Orge'ye atılan servislere ragmen 17-13 ve 19-14 den setleri veriyorsan bence 1. suclu oyunculardır.Gercekten berbat bir mac oynadılar ve ust uste 2. yıl hayallerimizi yıktılar.
Bir de Bosetti konusu var.Ben hicbir zaman Bosetti'den sayı katkısına gerek yok gorusune katılmadım.Her Vakıf macında yedigi bloklar canımı sıktı.Arkayı toparlıyor dendi butun mansetleri Kim aldıktan sonra ve Vakıf macındaki gibi acık manset alacak olduktan sonra ne anladım.Bosetti yerine Hill,Rabadzieva gibi bir smacor olsa cok daha etkili olurduk.
Vakıf macı ozelinde de Naz atıyor bir Bosetti bir Gizem ya acık manset ya direkt ace bu mansetlere ya da gelmeyen mansetlere Skorupa ne yaopacak.Kadın zaten agır,kosamıyor onu yormadan nokta manset alacaksın ki oynatacak.Ben ilk sucu Bosetti,Gizem K da buluyorum.Gizem K Moskova maclarında gibi oynasa cok farklı olurdu.Herseye ragmen setlerde 2-0 onde olabilirdik.19-14 den set vermek nedir?