Katilmayabilirsiniz belli seviyede olduğu sürece eleştiri sorun yok.
Mertcan Jerkov bu yaşında Tr 2. Skoreri oldu dedim.Yanlis anlamışsın.
Maksat yönetimi gommekse ben gommuyorum.Hatalar olabilir , yanlışlar olabilir totalde ben yönetimi başarılı buluyorum.
Maa 200 alan Kasia ya 650 verip sadece de 1 yıllık anlaşma yapan bir yoneticiydi.Yedek smacorumuz Yağmur idi.2012 de Vakıf bu yatırımı yapıyor olsaydı orada da CL de sıkıntı cekebilirdik.
2015,16 net olarak CL alacak kadro kuruldu.Ama oyuncuların yetersiz performansi yüzünden alamadık.Bu sene Ecz yıl Ezgi yerine düzgün bir pasör olsa CL de de elememize ramak kalmıştı.Herkesin gömdüğü Abbo ya yönetim özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederek gönderdi.
Kadroya gelince TR de tek yerli smaçör var.O da Hande Baladin 2. Yok.Kimi alsan kısıtlı katkı alacaksın.Jerkov yerine misal Leys,Maret olsaydı hücumda dem vurulacakti.Jerkov dan hücumda hiçbir tereddutum yok.Mansetine hiç dikkat etmedim.Jana Kullanın olduğu bir takımda manşet alıyordu.iyi kötü birşey diyemem.Zaten +1 olacak.Ama Raba tercih edilebilirdi.Maliyet olduğunu düşünüyorum.
Brezilya MT senelerce Thaisa,Fabiano ciddi hücum ediyordu.Lloyd,Natalia,Ezgi,Eda,Dicle,Rahimova, Melis altısı bekliyorum.Burada da orta oyunculardan da ciddi hücum katkısı alabiliriz.
Ezgi D alınabilir bir risktir.O fizikte bir smaçör ihtiyaç vardı.Jerkov yerine Raba da tercih edilebilirdi.Ben tartışılabilir diyorum.Ama hücumda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Bunlar benim düşüncem katılırsanız katilmazsiniz.Ama Polyanna vs hoş değil aynı Vakifi GS dümdüz etti.Ustelik kadro daraldi.Tugba ve Zehra ne verir meçhul,Gözde 2 yıldır bitik,Lonneke düşüşte...
Ecz gelince Koshe disinda kadro aynen duruyor.Yerli eklemeler var.Maja,Larson,Hande,Beyza,Büşra,Boskovic +1 Thaisa Adams var.Ben FB Ecz ya da tutturursa FB GS finaline sasirmam.
Geniş ve iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.Allah ömür verirse Mayıs ta yine konuşuruz.