Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2016488 defa)

0 Üye ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #255 : 29 Ocak 2014, 23:26:57 »
Katiliyorum.  En ust seviye, elit bir capraz degil ama dedigin gibi caliskan, yeri geldigini skor anlaminda ciddi katkilar saglayan bir oyuncu. 

bence level atlayamazsa gelecek yıl CL de yetersiz kalabilir. daha olmuş biri olsa daha iyi olur. veya 3. smaçör alıp çaprazsız oynamak da olabilir. zira CL şampiyonluğu 3 smaçörle gelmişti (kim-luba-logan tom)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #256 : 30 Ocak 2014, 11:11:46 »
Üç smaçörle de oynanabilir ama onun için 2'den hücum edebilen bir smaçör gerekir ki çok kolay olmuyor onu bulmak.
Ben saf bir çaprazla oynamaktan yanayım. Aneta'yı çok seviyorum, herşeyini veriyor takıma kapasitesi el verdiğince. Ama seneye CL için "yırtıcı bir forvet" daha iyi olabilir ;D

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #257 : 30 Ocak 2014, 11:18:33 »

Bence Türk pasör çaprazı ve yabancı orta (Thaisa) daha iyi olur. Bir de yedek kadro mutlaka kuvvetlendirilmeli. Olası bir sakatlık halinde takım bu sakatlığı hissetmeyecek kalitede kadro (kolay olmasa da) kurulmaya çalışılmalı.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #258 : 30 Ocak 2014, 12:36:37 »
3 smaçör ile oynama fikri güzel tabi aslında o iş biraz da mecburiyetten yapılmış bir durumdu ama kadronda Sokolova ve Kim gibi iki tane oyuncu vardı , hani hepimizin diline doladığı ''komple smaçör '' olayı varya işte ondan ,
sadece kim ile bu sistem olmaz , Kim in yanına da yeni bir sokolova bulamayız o yüzden o hayal olmaktan öteye gitmez bence .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #259 : 30 Ocak 2014, 13:35:39 »
buraya yazdım mı tam hatırlamıyorum ama Neslihan denilen sakız kurusuna twitterdan aynen şöyle yazdım umarım cem arkadaşının sözünü dinler

'' bizim şubedekiler sana teklif yapmak gibi bir aptallık içinde bulunabilirler sen sakın kabul etme , gittiğin her yeri kurutuyorsun tenerife dahil ''

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #260 : 30 Ocak 2014, 13:54:39 »
3 smaçör ile oynama fikri güzel tabi aslında o iş biraz da mecburiyetten yapılmış bir durumdu ama kadronda Sokolova ve Kim gibi iki tane oyuncu vardı , hani hepimizin diline doladığı ''komple smaçör '' olayı varya işte ondan ,
sadece kim ile bu sistem olmaz , Kim in yanına da yeni bir sokolova bulamayız o yüzden o hayal olmaktan öteye gitmez bence .
Aynen öyle şu an dünya üzerinde manşet ve defans olarak bu kadar iyi olup,hücumda da mükemmelle yakın olan sadece Kim var.O da bizim oyuncumuz zaten.Kosheleva olabilir belki ama Rusya dışına çıkma ihtimali çok düşük ve Manşette sorun yaşıyabiliyo Saf bi' çapraz daha iyi olur bence Brakocevic'i alabilsek keşke.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #261 : 30 Ocak 2014, 13:57:26 »
Aynen öyle şu an dünya üzerinde manşet ve defans olarak bu kadar iyi olup,hücumda da mükemmelle yakın olan sadece Kim var.O da bizim oyuncumuz zaten.Kosheleva olabilir belki ama Rusya dışına çıkma ihtimali çok düşük ve Manşette sorun yaşıyabiliyo Saf bi' çapraz daha iyi olur bence Brakocevic'i alabilsek keşke.
Kosheleva abla safi yetenek ama kafası basmıyor çalışmıyor kendisini geliştirmiyor 3 sene önceki haline göre çok geri gitti ne yazık ki
yoksa benim ondan çok umudum vardı

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #262 : 30 Ocak 2014, 14:06:51 »
Kosheleva abla safi yetenek ama kafası basmıyor çalışmıyor kendisini geliştirmiyor 3 sene önceki haline göre çok geri gitti ne yazık ki
yoksa benim ondan çok umudum vardı
Rusların da baya beklentisi vardı ondan yeni Sokolovamız diyolardı hatta ama sakatlıklar baya geri götürdü dediğin gibi.Avrupa şampiyonasında iyi oynadı ama.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #263 : 30 Ocak 2014, 14:08:00 »
Sokolova gibisi bir daha zor gelir

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #264 : 30 Ocak 2014, 14:18:12 »
Rusların da baya beklentisi vardı ondan yeni Sokolovamız diyolardı hatta ama sakatlıklar baya geri götürdü dediğin gibi.Avrupa şampiyonasında iyi oynadı ama.
haklısın ama manşet kötü biraz üzerine çökünce hemen dağılıyor ne yazık ki :)
işte genç yaşta tamam ben oldum denilince bi halt olunmuyor
Sokolova'nın kıymeti birkaç sene sonra daha çok anlaşılacak , öyle bir oyuncu kolayına yetişmeyecek çünkü

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #265 : 30 Ocak 2014, 14:23:38 »
Gonca hooker 'ın yanında bayağı bir düzgün kalır bence ,
Hooker inanılmaz atlet bi oyuncu ama beyin terk :)

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #266 : 30 Ocak 2014, 14:40:23 »
ben voleybolu tam anlamıyla bilmediğimi ve takip etmediğimi öncelikle belirtmek istiyorum. ama sıkı bir FB taraftarı ve voleybol severim. buradaki pek çok arkadaşımız bu konularda benden çok daha iyi, ehil ve söz sahibidir. ama her ne kadar eksik bilgilerimden dolayı isabetsiz olma ihtimali de olsa bayan takımımız hakkındaki düşüncelerimi şöyle belirtmek isterim;

1- aneta yerine onun daha iyi versiyonu. kim gelebilir bilemiyorum. ama hedef eskiye dönmek, f4 veya şampiyonluksa bu kesin yapılmalı.

2- bauer in yerine daha dominant bir orta oyuncu. thaisa deniyor ama gelir mi bilemiyorum. ama istenirse ze referansıyla ve garay desteğiyle neden olmasın diye umut etmek istiyorum :)

3- garay noktasında kalsa olur diyebilirim lakin yerine larson gibi biri gelecekse de hayır demem.

4- glass ın kalması taraftarıyım. ben nazın bizde yedek beklediğindeki potansiyelinin glass da da olduğunu düşünüyorum. atletik meziyetleri, hızlı oynatmaya yatkınlığı ve genç olup gelişime açık olması beni ümitlendiriyor. ayrıca başkanın TR ye gelişinde karşılamaya giden takımda yer almıştı. başkanın karşılamasını kişisel blogunda FB lilik perspektifiyle yazdığını biliyorum. bu yüzden de ayrı bir sempatim var kendisine :) biraz subjektif oldu ama neyse.

5- liberoda merveyi yedeklemek veya mervenin yerine geçmek için iyi veya geleceği olan birini bulmalıyız bence. CL de merve+derya yetersiz gelebilir. özellikle gruplardan çıkıldığında... alt yapıda yetenekli bir kardeşimizin olduğu söyleniyor. bilemiyorum. bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim.

6- Abbo hakkında ne desem bilemiyorum. bu seviyede yani cev cup+ligde final belki şampiyonluk için pek sorun olmaz gibi ama... ya seneye CL için yeter mi bilemiyorum.  gerçi abbo geçen yıl CL de final oynamış bildiğim kadarıyla ama...  acaba bizler ze roberto seviyesini gördükten sonra abbo yu yetersiz mi görüyoruz. yoksa gerçekten mi yetersiz bilemiyorum.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #267 : 30 Ocak 2014, 14:49:56 »
Garay - Larson arasında kalsanız gerçekten Larson mu dersiniz ? Herkese soruyorum :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #268 : 30 Ocak 2014, 14:54:38 »
Garay - Larson arasında kalsanız gerçekten Larson mu dersiniz ? Herkese soruyorum :D

ben oy hakkımı  Kosheleva'dan veya Havelkova'dan yana kullanmak istiyorum , sanırım ırksal bir ilgi :)
ikisine karşı özel ilgim var , bana versinler onları eğiteyim :) çok yukarı seviyelerde oyun oynama potansiyeline sahipler ama kafalarına vura vura çalıştırmak lazım
süreyya'da(*) beni eğitir tabi hatta eğitmek ile kalmaz benden kan alır

*benim değerli eşim olur kendisi  8)

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #269 : 30 Ocak 2014, 14:55:31 »
Cl seviyesine neden yetersiz görülüyor Aneta anlamıyorum.Cl'de Eczacıbaşıbasi F4 oynayacak.hatta vakıfla eşleşmese final de oynayabilir. O seviyelerin de gayet oyuncusu Aneta.. Tabi ki daha iyisi vardır ,bulunabilir ama yanındaki isimlerle birlikte düşününce kalmasını istiyorum ben Aneta'nın. Eğer kadroda Kim gibi,Garay gibi üst düzey oyuncular olmasa ,bu kez o mevki için yıldız diye tabir edilecek oyunculardan isterdim. Ama bana böyle daha tamamlayıcı gibi geliyor.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....