ben voleybolu tam anlamıyla bilmediğimi ve takip etmediğimi öncelikle belirtmek istiyorum. ama sıkı bir FB taraftarı ve voleybol severim. buradaki pek çok arkadaşımız bu konularda benden çok daha iyi, ehil ve söz sahibidir. ama her ne kadar eksik bilgilerimden dolayı isabetsiz olma ihtimali de olsa bayan takımımız hakkındaki düşüncelerimi şöyle belirtmek isterim;
1- aneta yerine onun daha iyi versiyonu. kim gelebilir bilemiyorum. ama hedef eskiye dönmek, f4 veya şampiyonluksa bu kesin yapılmalı.
2- bauer in yerine daha dominant bir orta oyuncu. thaisa deniyor ama gelir mi bilemiyorum. ama istenirse ze referansıyla ve garay desteğiyle neden olmasın diye umut etmek istiyorum

3- garay noktasında kalsa olur diyebilirim lakin yerine larson gibi biri gelecekse de hayır demem.
4- glass ın kalması taraftarıyım. ben nazın bizde yedek beklediğindeki potansiyelinin glass da da olduğunu düşünüyorum. atletik meziyetleri, hızlı oynatmaya yatkınlığı ve genç olup gelişime açık olması beni ümitlendiriyor. ayrıca başkanın TR ye gelişinde karşılamaya giden takımda yer almıştı. başkanın karşılamasını kişisel blogunda FB lilik perspektifiyle yazdığını biliyorum. bu yüzden de ayrı bir sempatim var kendisine

biraz subjektif oldu ama neyse.
5- liberoda merveyi yedeklemek veya mervenin yerine geçmek için iyi veya geleceği olan birini bulmalıyız bence. CL de merve+derya yetersiz gelebilir. özellikle gruplardan çıkıldığında... alt yapıda yetenekli bir kardeşimizin olduğu söyleniyor. bilemiyorum. bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim.
6- Abbo hakkında ne desem bilemiyorum. bu seviyede yani cev cup+ligde final belki şampiyonluk için pek sorun olmaz gibi ama... ya seneye CL için yeter mi bilemiyorum. gerçi abbo geçen yıl CL de final oynamış bildiğim kadarıyla ama... acaba bizler ze roberto seviyesini gördükten sonra abbo yu yetersiz mi görüyoruz. yoksa gerçekten mi yetersiz bilemiyorum.