Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2019125 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #315 : 09 Şubat 2014, 12:47:45 »
Bu Dani Lins, amiyane tabiriyle, les gibi bir pasor iken, bu kadar kisa surede muazzam pasorluge nasil yukseldi hala anlayadim.  Voleyboldaki ilginc gelismelerden biridir benim icin.
Valla bilmiyorum bana oyunu çok hoş geliyor. Daha iyisi var mı tabiki var ama işte boydan kaybediyorlar ki günümüz voleybolunda boy çok önemli bir yer işgal ediyor pasör için. Ortalarla çok oynayan bir Antoniyevic var birde Dani Lins. Antoniyevic in sözleşmesi önümüzdeki sezonda geçerli Dani ise bu yıl boşa çıkıyor.Zaten ben öyle havada çifte telli halay horon gibi değişik figürler içerisine giren pasör aramıyorum artık ha olsa süper olur ama yok. O yüzden temiz pas atsın,smaçörlerin ve orta oyuncuların belini kırmasın verdiği paslarla,arada bir blok yapsın ve ortalarla çok aynasın yeterli:)) Çok mu şey istiyorum acep:)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #316 : 09 Şubat 2014, 12:53:50 »
Galatasaray Neriman'a kaptanlığı verdi.Ellerinde tutmak için herşeyi yapacaklardır.Çok zor transfer.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #317 : 09 Şubat 2014, 12:55:32 »
Galatasaray Neriman'a kaptanlığı verdi.Ellerinde tutmak için herşeyi yapacaklardır.Çok zor transfer.
Valla isterlerse idari menejerliği Orkun dan alıp Neri ye versinler cl ye gidemedikten sonra değişen bir şey olmaz. Şirinlik yapıyorlar güya:))

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #318 : 09 Şubat 2014, 13:06:39 »

Neriman a kaptanlık verilmesi garip ve komik olmuş. Neriman "şimdiye kadar aklınız neredeydi" dese yeridir.

Neriman Gsd den ayrılırsa ve uzun süre ilk 3 e girmeleri epeyce zor olur artık.

Maaşlarının ödenmediği haberleri de çıkıyor, hem de sponsorları olmasına rağmen.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #319 : 09 Şubat 2014, 13:07:12 »
Valla isterlerse idari menejerliği Orkun dan alıp Neri ye versinler cl ye gidemedikten sonra değişen bir şey olmaz. Şirinlik yapıyorlar güya:))

Bide maddi sıkıntıları varmış sanırım.Beter olsunlar.Bende isterim Neriman'ın gelmesini.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #320 : 09 Şubat 2014, 13:17:18 »
Ünal Aysal bir sebep olsa da amatör sporlara yatırımı çeksek diyordur zaten. Onlar için varsa yoksa futbol.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #321 : 09 Şubat 2014, 13:36:13 »
Ünal Aysal bir sebep olsa da amatör sporlara yatırımı çeksek diyordur zaten. Onlar için varsa yoksa futbol.

UAysal zaten futbol icin orada tutuluyor. destekcileri futboldaki menfaat icin biatlarini kabul ediyorlar. amator branslar ve sponsorlari sirf FB ye alternatif olmasi icin saglaniyor malum cevrelerce. model ve Fb ye alternatif kulup imaji verilmeye calisiliyor ama olmuyor iste. zaten yavas yavas o destekler de cekiliyor. zira misyon tamamlaniyor. bakin kadin baskette kuculduler, erkek voleybolda kayboldular, eminim kadin voleybolda da kuculup kaybolacaklar. sponsorlardan gelen paralari futbola kaydirmiyorlarsa ben de ne olayim.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #322 : 09 Şubat 2014, 14:24:52 »
UAysal zaten futbol icin orada tutuluyor. destekcileri futboldaki menfaat icin biatlarini kabul ediyorlar. amator branslar ve sponsorlari sirf FB ye alternatif olmasi icin saglaniyor malum cevrelerce. model ve Fb ye alternatif kulup imaji verilmeye calisiliyor ama olmuyor iste. zaten yavas yavas o destekler de cekiliyor. zira misyon tamamlaniyor. bakin kadin baskette kuculduler, erkek voleybolda kayboldular, eminim kadin voleybolda da kuculup kaybolacaklar. sponsorlardan gelen paralari futbola kaydirmiyorlarsa ben de ne olayim.

Kesinlikle katılıyorum. Biraz reel piyasa gerçekleriyle hareket ediyorlar. GS voleybolda bir ekol yaratamadı onca yatırıma rağmen daha fazla çaba göstermeyecekler sanırım. 109 yıllık camia onca yatırıma rağmen bir ekol yaratamıyorsa kendi sorunları. Bir spor kulübünün tek önemsediği futbolsa kendileri bilir. Biz amatör şubelerimizle çok mutluyuz

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #323 : 09 Şubat 2014, 14:29:40 »
Bide maddi sıkıntıları varmış sanırım.Beter olsunlar.Bende isterim Neriman'ın gelmesini.
Ahlarımız çıkıyor ahlarımızz....

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #324 : 09 Şubat 2014, 14:34:41 »
Ahlarımız çıkıyor ahlarımızz....

daha durun. once amatorlerde cokecekler. sonra futbolda. Allah yarina birakir ama yanlarina birakmaz.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2014, 19:31:25 Gönderen: sener_nureddin »
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Burakcnar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #325 : 09 Şubat 2014, 14:40:27 »
2 gün önce başka bir forumda bir tane Galatasaraylı vatandaş bayan voleybol genç liginde Galatasaray'ın şampiyon olmasından fazla etkilenmiş olsa gerek ''yabancılara o kadar para basıpta Altyapıdan bir tane kadrosunda oyuncusu olmayan takımlar var gerçekten birde Spor Kulüpleri olduklarını iddia ederler'' demiş.Ne desem bilemedim?Troll heralde bu vatandaş başka mantıklı açıklaması yok :D

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #326 : 09 Şubat 2014, 15:29:23 »
Genç takımı bu kadar boşlamamız eldeki iyi oyuncuları Vakıf'a Eczacı'ya kaptırmamız da bizim büyük hatamız. Liderlik gitti bu boşlama yüzünden.

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
« Yanıtla #327 : 09 Şubat 2014, 16:55:06 »

Neslihan eski hali ile bile maç kazandırmazdi (celitans gibi biraz ) sadece bireysel istatistik yapar. Hani basketbol da clucht time diyoruz ya ellerin titredigi zamanlarsa bu falım kadın hiç ortalarda gözükmez kapasitesi yetmez.

Serkan tenerife başkanı söylediklerini wiki de bulamadım o yüzden sana cevap veremiyorum :) :) 8)

Edit.. neslihan logan ve sokolova yüzünden kupa lardan noldu yazılmış.  İroni olduğunu düşünüyorum.  O iki efsane isim yanında nelihan haddini bilecek bir kere. Kupalardan olmis ise falım neslihan yüzünden tom ve sokolova başarısız olmuştur.

Neslihan in bizim maçtalardaki bize karşı tavırları na deginmedim bile tamamen yetenek kapasite saha içi ile bakıyorum.

Seda yi hangi italyan takımı istedi merak ettim ?

neslinin kritik anlarda hata yaptığı doğrudur bunun sebebide o kritik anlara gelene kadar yükün nesli üzerinde olmasıdır yani o ana kadar yorgunluk dersin psikolojik anlamda baskı dersin her oyuncu hisseder örneğini bizde yaşadık f4 da efsane sokolova yüzünden nilayın servisine manşet alamadı

tenerife başkanı nesliye kızım demişti yanlış hatırlamıyorsam tenerife ekonomisi zayıflayınca bile nesli takımda kalmış hatta 2 aylık hamileyken bile maçlara çıkmıştı

kupadan oldu olayını ben yazdım diğer başlıkta içinde ironide yoktu gerçek olan bir olay bana göre kız tek başına kazanamazdı o kupayı eger logan bırakıp gitmeseydi takımı f4 3. değil şampiyon olurlardı kadrolarında visser, lamas, fernandez, rosner gibi o dönemin iyi oyuncuları vardı

sokolova kendi oyununun yarısını oynasa çok rahat şampiyon olabilirlerdi bana göre yine

nesli çiğdem ve nati olayı dışında ne yaşadı bizle onu bilmiyorum ama elifin acıbadem dönemlerinde yaptığı açıklamadan sonra bu takımda oynamasına tepki gösterilmiyorsa nesliye de gösterilmemeli

seda italyan takımından mı aldı bilmiyorum ama 2008 de grand prix de gruplar aşamasının en skorer oyuncusu olduktan sonra çok yüksek miktarlara bu dönemin miktarlarına yaklaşan paralara japonyadan teklif aldı diye bütün gazeteler yazmıştı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #328 : 09 Şubat 2014, 16:56:16 »
Ben neslihan da kibir var demiyorum besim çok açık olarak neskihan salak diyorum...

Gonca'yi bu kadar iyi tanıyanlardan da izahat istedim 'kibir ' ile kasitlari nedir.. gonca nin sorunun ne olduğunu daha doğrusu potansiyelinin çok altında olmasının sebebi kibir ile alakası yok ezbere konuşuluyor oraya parmak basmaya çalıştım ama kimse oraları olmadk sende anlamadın illa ingilizce mi izahat yapayım sana :) 8)

Hooker inda kibirli olduğuna inanıyorum .onda da farklı sıkıntılar var..

Ayrıca dünya üzerinde sorunsuz/kaprissiz 1 tane bana bayan gösterin ağzımı acarsam ne olayım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #329 : 09 Şubat 2014, 16:59:51 »
Yeliz de Japonya da oynuyor oralardan teklif almanin extra bir anlamı olmasa gerek.
İtalyan kulüpleri yüklü para verikdi diye okudum ona şaşırdım sadece. İtalyan klipleri 1 seda yi istemez di (en azından o dönemin tepedeki isimleri ) 2 yüksek para hiç veremezler orada hiçbir zaman yüksek maaşlar olmadı
3 keşke seda o 2008 grand Prix sonrası -en iyi skorer oldu- keşke Japonya ya gitseydi ne iyi olurdu