Cem kardeşim kızma ama bende Burak ile aynı düşüncedeyim. Neslihan ın ne gibi bir yanlışı oldu bizim kulübe ?
ya güzel hocam ben niye kızayım ki herkes farklı oyuncu isteyebilir , orasına benim karışmam olmaz tabiki ne haddime
ortaya öyle laf atılmasına kızıyorum ben
alıntı diye bir şey var forumda , muhattab kimse ya isim yazılıur yada alıntı yapılır ki cevap verilsin ,
ortaya laf atıldığı için bende bile bile gıcıklık yapmak için öyle sert yazıyorum
gelelim Neslihan meselesine.
ya hocam Nelslihan'a ...... sana birşey olmasın

gelecek ise gelsin , saha dışını geçtim aynı şeyleri 1000 kere konuşmaya gerek yok , neslihan bitik ,cenabet ,gudubet bir oyuncu , gelirse bizim şubeyide hazır ivmelenmiş iken tekrardan kurutacak diye korkuyorum
Burakcnar;bir kere Naz'ı ben severim , aşık değilim hani yanlış anlaşıma olmasın , ben evli o evli olmaz zaten

haa paralel evren olsaydı ikimizde bekar olsaydık belki o zaman olabilir di ama çok zayıf biraz kilo alması lazım onun içinde
Neslihan'a niye sempati duyayım ki ? bir sebep göremiyorum o salağa sempati duymak için , Naz bize 20 sinde geldi öyle veya böyle 3 sene oynadı , alınan şampiyonluk ve şampiyonlar ligi kupasında çok fazla emeği vardır, kendisini ve oyun tarzını severim ama sen benim yazdıklarıma dikkat etmemişşin , ben Naz ı sevmeme rağmen gittikten sonraki '' aptalca ve gerizekalıca '' yaptığı söylemlerden dolayı şu anda bize gelmesini istemem , belki 4 5 sene geçer o süre zarfında bi kafasını duvarlara vurur vs vs olursa o zaman olabilir .
o yüzden tabiki Naz ın yanında Nelishan ın esamesi okunmaz , ne vermiş bize , gittiği hangi klübe ne vermiş ki bize ne versin orası da ayrı mesele..
ayrıca benim için 1nci öncelik Fenerbahçe'dir .
pasör çaprazına Fethullah Gülen
smaçöre Recep Tayyip Erdoğan
Libero ya Kemal Kılıçdaroğlu ( başka pozisyonda hayatta oynayamaz

) transfer edilse ben yine desteklerim yahu öncelik bu takımın başarılı olmasıdır.
yine yeniden söylüyorum
lütfen oraya bi laf atmayalım buna bende dahil , alıntı veya isim yazarsak tartışmalar daha güzel olur
tartışmak kavga etmek iyidir ,burada birbirimizi dövecek halimiz yok ya ,