Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2014235 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6840 : 11 Ocak 2025, 23:28:19 »
EVİNE HOŞ GELDİN ARINA FEDOROVTSEVA! 💛💙

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6841 : 26 Ocak 2025, 12:43:25 »
Fotomaç'ın haberine göre Agnieszka Korneluk Polonya'lı orta oyuncuyu Vakıfbank,Fenerbahçe ve Eczacıbaşı istiyormuş. Fenerbahçe'ye daha yakınmış. Yakın zamanda transfer açıklanabilirmiş.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6842 : 26 Ocak 2025, 13:01:38 »
Hulusi belgü, paraya kıyıp Korneluk ve Orro'yu getirmeli. Bu sene alınacak bir CL şampiyonluğu camiaya bambaşka hava getirir.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #6843 : 26 Ocak 2025, 15:24:49 »
Peki bu sene Avrupa’daki müsabakalarda oynatabiliyor muyuz?

• Üye
« Yanıtla #6844 : 26 Ocak 2025, 21:11:55 »
Peki bu sene Avrupa’daki müsabakalarda oynatabiliyor muyuz?

Süre var hala diye biliyorum. İyi bir pasör ve orta alsak İmoco'ya kafa tutabiliriz ama bunlar transfer yapmaz.

• Üye
« Yanıtla #6845 : 28 Ocak 2025, 00:30:44 »
Hande Baladın haberleri dönüyor Twitter'da. Dün Arina'yı bayıltıyordu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6846 : 28 Ocak 2025, 09:38:18 »
Hande gerekli bir oyucu mu bilmiyorum. Eskinin Esra Gümüş'ü gibi. Belirli bir seviyeye çıkmış ama asla üst seviye olacak kapasitesi olmayan bir kız. O gelirse Meliha kanımca fazlalık olur. Muhtemelen o da vakıf ve fenerbahce sonrası eczacı yapar. Bu değiş tokuş da kimin yararına olur şüpheliyim. Hande'nin hücum anlamında biraz daha etkin olduğunu düşünüyorum sadece. Öte yandan Orro mu Korneluk mu kim olur bilmiyorum ama bir pasör ve orta mutlak almamız lazım. Takımda 3 tane veteran sırp var, bunlardan derhal kurtulmak gerekiyor. Son yıllarda kafası pek voleybolda olmayan Zehra da Aslı yerine düşünülebilir. Aslı da miadını doldurdu bence. Ortayı Zehra, Korneluk yapıp Eda'yı da yedeğe çekmek lazım artık.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #6847 : 28 Ocak 2025, 09:49:16 »
Burada soru şu, Fenerbahçe artık kendisini Avrupa'nın zirvesinde olmayı sürekli hedeflediği bir vizyonda görüyor mu, yoksa görmüyor mu? Bana göre, görmüyor. Sadece burada değil, kadın basketbol harici hiçbir branşta Avrupa gibi bir hedef görmüyorum ben. Sadece lafta hedefler.

Şu branş, Fenerbahçe tarihinin ilk Avrupa şampiyonu olan branşı. Türk olimpik branşlarında sanırım ilk defa ŞL seviyesinde final oynayan takım. 12-13 senedir bu branşta bir olmamışlık, bir abukluk var. Saçma sapan takımlar kuruluyor, gereksiz gereksiz transferler yapılıp gerekli mevkilere oyuncular yıllardan beri alınmıyor. Kaptan bıraksa da kurtulsak, oraya iyi bir oyuncu getirmek zorunda kalsalar. Gerçekten başka çare kalmadı. Eda var diye yıllardır çapsız çapsız transferler yapılıyor. Pasör deseniz, yıllardır dikiş tutmuyor. Bel bağladığımız üç oyuncu da biraz Vargas dışında yıllardan beri yerinde sayıyor. Ne topa vurması ne manşeti ilerleyen yıldız mı olur? 34 yaşında mı yıldız olacak bunlar? Ben hiçbir şey olacağını sanmıyorum, yıllardan beri de söylüyorum. Bunları yedekleyecek komple, manşeti iyi oyuncular bulmak zorundalar. Ama bulmuyorlar. Arina yine ilk fırsatta manşette dağılacak, hepimiz biliyoruz.

Dolayısıyla bu kulübün vizyonu daralmış vaziyette. Eczacı'ya iki defa daha çakar, yerelde iki kupa alırız; dünyanın en büyük spor kulübü diye yalandan gezeriz işte.

Bu kulüp aynı sene içinde; erkek ve kadın basketbol ile kadın voleybolda Avrupa'nın zirvesine çıkabilir. O kapasitesi, maddi ve manevi gücü var. İşte o zaman dünyanın en büyük spor kulübü olursun. Hande ile de hiçbir şey olamazsın.

Erkek basketbola uzun, kadın basketbola kısa, buraya da pasör ve orta oyuncu almamak için senelerdir ne inat ettiler, anlamak mümkün değil. Rus takımları men edilmese eminim ki biz yine Kia Vaughn'larla filan UMMC ile cebelleşiyor ve finallerde yeniliyor olurduk başımızdaki çapsızlar yüzünden. Bu da ayrı bir gerçek.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2025, 09:49:37 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6848 : 28 Ocak 2025, 10:03:57 »
Eczacı ve Vakıfbank bizden önce şampiyonlar liginde final oynayıp kaybettiler. Biz ilk değiliz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #6849 : 28 Ocak 2025, 10:12:42 »
Eczacı ve Vakıfbank bizden önce şampiyonlar liginde final oynayıp kaybettiler. Biz ilk değiliz.

Olabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6850 : 03 Şubat 2025, 22:09:39 »
Drca seneye de bizle devam edecek haberleri cikmis. Dağılabilirsiniz.

Çevrimiçi cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6851 : 03 Şubat 2025, 22:21:47 »
Stysiak da Vakıf ile anlaşmış…

• Üye
« Yanıtla #6852 : 03 Şubat 2025, 22:45:21 »
Drca seneye de bizle devam edecek haberleri cikmis. Dağılabilirsiniz.

Boşuna izlemeye gerek yok o vakit. Bunlardan adam olmaz.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6853 : 03 Şubat 2025, 22:47:16 »
İddialar şu yönde seneye değil sonraki sene çoğu pasörün sözlemesi bitiyor o yüzden devam ediliyor gibi boş yere 3 senemizi yiyorlar
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2025, 22:47:28 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6854 : 03 Şubat 2025, 23:36:56 »
Stysiak da Vakıf ile anlaşmış…
Fenerde oynayamiyormus,  vakifta van ryk'i kesip oynar şimdi.