Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2013603 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6885 : 11 Şubat 2025, 13:46:40 »
Esra Gümüş Kırıcı TRT'de Fenerbahçe'nin Meliha'nın menejerine seneye birlikte olunmayacağını belirttiğini, dolayısıyla Hande transferinin kesin gibi gözüktüğünü ifade etti. Yine aynı program dahilinde Özlem Özçelik -eğer ortada bir dili sürçmesi yoksa tabi- Korneliuk'un imza attığını dile getirdi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6886 : 11 Şubat 2025, 14:42:17 »
Esra Gümüş Kırıcı TRT'de Fenerbahçe'nin Meliha'nın menejerine seneye birlikte olunmayacağını belirttiğini, dolayısıyla Hande transferinin kesin gibi gözüktüğünü ifade etti. Yine aynı program dahilinde Özlem Özçelik -eğer ortada bir dili sürçmesi yoksa tabi- Korneliuk'un imza attığını dile getirdi.
Mehmet Sevinç kalacak demişti. Bana göre de Hande kesin geliyorsa Meliha 4.smaçör pozisyonuna düşer ki bunu isteyeceğini sanmıyorum. Diğer söyledikleri zaten ayyuka çıkmış, bilinmeyen şeyler değil.
Bizim en önemli sorunumuz şu an Drca'nın voleybolu bırakıp bırakmayacağı. Bırakmazsa biz kadını bırakmıyoruz. Yakasına yapıştık adeta. Bırakırsa mecbur birisini alacağız. Umarım bırakır. Yoksa seneye de Drca ile devam ederiz.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6887 : 11 Şubat 2025, 14:47:35 »
Ağzımı bozmak istemiyorum ama hiçbir halt bildiklerini sanmıyorum, tamamen handenin bizle imzalamasından dolayı kendilerince gündemi değiştirip eczacının üstündeki baskıyı azaltmak istiyorlar ama ne yaparlarsa yapsın nafile, zaten o kadar yanlı konuşmuş ki hande meliha konusunda, hem hande imzalamamış diyor(ki bu ülkede sporla ilgili herhangi bir transferdeki en güvenilir ismi yalanlıyor bunu yaparken) hem de meliha gidiyormuş diyor, ya yalanladığın adam bile imzaladı diyor sen hande daha imzalamamış diyorsun, hadi onu geçtim, melihanın kesin gittiğini nerden duydun öğrendin yani, azıcık mantık, diğer kulüplerle ilgili haberleri verirkende onların yöneticilerinden izin çıkmadı net bir şey söyleyemiyorum diyor, sanki meliha konusunda böyle bir gelişme olsa bizimkilerden izin çıkacak gidin spor programlarında açıklayın herkese melihayla devam etmeyeceğiz diyin diye, tamamen en sembol isimlerini fenerbahçeye kaptırmalarının gerginliğinden ortalığı kızıştırmaya çalışıyorlar, başka bir şey değil

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
« Yanıtla #6888 : 11 Şubat 2025, 16:58:35 »
Ağzımı bozmak istemiyorum ama hiçbir halt bildiklerini sanmıyorum, tamamen handenin bizle imzalamasından dolayı kendilerince gündemi değiştirip eczacının üstündeki baskıyı azaltmak istiyorlar ama ne yaparlarsa yapsın nafile, zaten o kadar yanlı konuşmuş ki hande meliha konusunda, hem hande imzalamamış diyor(ki bu ülkede sporla ilgili herhangi bir transferdeki en güvenilir ismi yalanlıyor bunu yaparken) hem de meliha gidiyormuş diyor, ya yalanladığın adam bile imzaladı diyor sen hande daha imzalamamış diyorsun, hadi onu geçtim, melihanın kesin gittiğini nerden duydun öğrendin yani, azıcık mantık, diğer kulüplerle ilgili haberleri verirkende onların yöneticilerinden izin çıkmadı net bir şey söyleyemiyorum diyor, sanki meliha konusunda böyle bir gelişme olsa bizimkilerden izin çıkacak gidin spor programlarında açıklayın herkese melihayla devam etmeyeceğiz diyin diye, tamamen en sembol isimlerini fenerbahçeye kaptırmalarının gerginliğinden ortalığı kızıştırmaya çalışıyorlar, başka bir şey değil

+1

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6889 : 15 Şubat 2025, 22:17:39 »
Vakifin bosko ile büyük ölçüde anlaştığı söyleniyor. Yağız da yazmış. Eczacıbaşı diyince ilk akla gelen iki isim bosko ve handeydi.  Şimdi iki sembol ismin ayrilacagi soyleniyor. O vakit Eczacıbaşı nasıl bir takim olacak merak konusu. Stysiak ile falan pc'ini doldurmayı dusunuyorlarsa ezacinin ruhuna fatiha derim. 3 senenin ardından vakif canavarı hortlayacak seneye yine belli ki.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #6890 : 15 Şubat 2025, 22:36:28 »
Zehra'yı muhakkak koparmak lazım ordan.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6891 : 17 Şubat 2025, 01:38:24 »
Yağız orro'ya rekor bir teklif yaptigimizi ama milanonun 1 sene daha sözleşmesi olduğu için bırakmadığını yazmış. Dediğine göre orro da bizi istiyormuş. Hal böyleyse oyuncu istiyorsa klup daha çok para koparmak için ugrasiyordur bence. Bizim de pasor arayisinda olduğumuzu duymak güzel. Umarım olur bu iş. Pasor ve ortayi orro ve korneluk ile çözdük mu bir anda 2 seviye birden atlarız.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #6892 : 17 Şubat 2025, 03:19:59 »
Zehra'yı muhakkak koparmak lazım ordan.
Ne kadar istiyorsa bir tane iş adamı versin işte. Erkek arkadaşı Fenerbahçe yöneticisiyse, maaşını o karşılasın.
Yaşlı Eda ve Aslı Kalaç bize bu sene şampiyonlar ligine mal olacak çünkü.
Korneliuk+Zehra yapalım, ayrıca Orro böylece ligte de oynama şansı bulur.
Orro'ya ne gerekirse verelim, bence tek eksik parçamız Orro ve tabii ki blok yapabilen bir orta.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6893 : 17 Şubat 2025, 09:54:45 »
Zehra'nın geleceğini sanmam. Klasik sözleşmesi bitmiş ve Fenerbahçe'nin adını kullanarak istediği ücreti Vakıftan koparmaya çalışan menajer oyunları gibi. Gelse çok çok iyi olur ama zor gibi. Zehra tabiki bana göre de çok daha kapasiteli bir oyuncu ama bu seneki istatistiklerin hepsinde Aslı'dan geride mesela. Son yıllarda sosyal medya ve sakatlığının etkisiyle eski formundan çok uzak. Kendisini bir an önce voleybola vermesi lazım. İtalyanlar da zaten ilgilerinin olmadığını söylemiş. O yine Vakıf'ta kalır.

• Üye
« Yanıtla #6894 : 17 Şubat 2025, 19:20:53 »
V sesi girmiş haberi. Boskoviç Vakıfbank'ta. Çok büyük transfer. Yalnız Boskoviç Markova'nın yanına Gabi birini bulurlarsa bela olurlar başımıza.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6895 : 18 Şubat 2025, 08:41:51 »
Kami Miner ismi çıkmış bugün de. Eskiler bilir Amerikalı eski smaç şampiyonu baby jordan lakaplı Harold Miner'ın kızıymış. 21 yaşında amerika kolej liginden bir kız. Vargas, ana, arina gibi geleceğe yatırım olarak düşünülüyor sanırım ama bu seviyerlerde çok tecrübesiz. Nasıl bir oyuncudur hiç bilmiyorum. Orro için rekor teklif yapılacak kadar bütçemiz var madem, genç ve tecrübesiz bir kız Orro'nun alternatifi olmalı mı soru işareti?

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
« Yanıtla #6896 : 18 Şubat 2025, 09:21:06 »
Potansiyeli çok yüksek muhtemelen önümüzdeki dönemlerde ABD milli takımının pasörü olacak. NCAA üst üste 2 yıl yılın pasörü oldu bu sezonda Stanford finale kalsaydı yine olma ihtimali vardı. Tecrübesi şimdilik üst seviye maçları kaldırır mı bilemeyiz ama deneyimli bir pasörle önü çok açık. Bizim oynadığımız high ball oynatmayı ve hızlı pas oyununu da oynatabiliyor, kötü manşetlerde topu dengeli oyuna sokmasıda gayet iyi, diğer sahayı sürekli kontrol ediyor bu yüzden çok fazla plase atıyor. Dezavantajı kısa (183) olması blokta yetersiz kalmasına sebep ama sıçraması boyuna göre iyi. oyun tarzı Cansu'ya benziyor pas dağılımı iyi.

• Üye
« Yanıtla #6897 : 18 Şubat 2025, 23:31:08 »
Kami Miner adı çok geçiyor. Yedeğine de Naz'ı getirirler.  ;D ;D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6898 : 25 Şubat 2025, 17:48:10 »
Meliha'nın Eczacı ile anlaştığı söyleniyor. Böylece Hande - Meliha takası yapmış gibi olduk. Meliha'nın savunmada, Hande'nin de hücumda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bosko gerçekten Eczacı'dan gittiyse ve Ebrar'ı, Stysiak'ı falan aldılarsa seneye bir bok olmaz Eczacı'dan. Zeren'in falan kuracağı kadroya bağlı olarak ilk 4 mücadelesi yapan bir takıma dönüşürler. Vakıf seneye baya agresif gidiyor. Muhtemelen Fener - Eczacı rekabeti yerini Fener - Vakıf  rekabetine bırakacak yine. Şu pasör olayı bizim geleceğimizi çizecek bence. Yine kimseyi alamayıp Drca'ya dönebilir bizimkiler.

• Üye
« Yanıtla #6899 : 26 Şubat 2025, 11:21:27 »
Zehra kalmiş takımında. Lig için Sineed Jack alınmalı.