Esra Gümüş Kırıcı TRT'de Fenerbahçe'nin Meliha'nın menejerine seneye birlikte olunmayacağını belirttiğini, dolayısıyla Hande transferinin kesin gibi gözüktüğünü ifade etti. Yine aynı program dahilinde Özlem Özçelik -eğer ortada bir dili sürçmesi yoksa tabi- Korneliuk'un imza attığını dile getirdi.
Ağzımı bozmak istemiyorum ama hiçbir halt bildiklerini sanmıyorum, tamamen handenin bizle imzalamasından dolayı kendilerince gündemi değiştirip eczacının üstündeki baskıyı azaltmak istiyorlar ama ne yaparlarsa yapsın nafile, zaten o kadar yanlı konuşmuş ki hande meliha konusunda, hem hande imzalamamış diyor(ki bu ülkede sporla ilgili herhangi bir transferdeki en güvenilir ismi yalanlıyor bunu yaparken) hem de meliha gidiyormuş diyor, ya yalanladığın adam bile imzaladı diyor sen hande daha imzalamamış diyorsun, hadi onu geçtim, melihanın kesin gittiğini nerden duydun öğrendin yani, azıcık mantık, diğer kulüplerle ilgili haberleri verirkende onların yöneticilerinden izin çıkmadı net bir şey söyleyemiyorum diyor, sanki meliha konusunda böyle bir gelişme olsa bizimkilerden izin çıkacak gidin spor programlarında açıklayın herkese melihayla devam etmeyeceğiz diyin diye, tamamen en sembol isimlerini fenerbahçeye kaptırmalarının gerginliğinden ortalığı kızıştırmaya çalışıyorlar, başka bir şey değil