Gsnin F4e evsahipliği yaptığı turnuvada Yamamayı tek başına 3.yaptı diyebilirim.Önce ilk yarı finaldeki rabita maçında kenardan Caracutanın yerine oyuna girip maçı değiştirdi az daha kazandırıyordu.Sonraki 3.lük maçında yine Gsye karşı en iyi isimdi şiir gibi oynattı.Lo bianco sano-molnarla manşet alan takımını oynatamazken onlarda yanılmıyorsam brinker-leonardi manşeti alıyordu.Turnuvayı yorumlayan reşat hocayla burcu hakyemezde dahil olmak üzere herkes hayranlıkla izlediğini söyledi ki zaten herkes bunu seneye Türkiyeden bir takım alsın diyordu.Bu senede imocoyla hiç fena oynamadı.Yine ilk tur gruplarında evlerinde oynadıkları galatasaray maçını çeviren isim oldu.Dediğim gibi ama işte stres kırığı meselesi onu hep 1-2 adım geriye atıyor
Teşekkür ederim bilgiler için. böyle aydınlatıcı yazıldığı zaman tartışma çok daha keyifli oluyor. seni denemek için sormadım sadece detay verelim de okuyanlar için güzel bir tartışma olsun yoksa ikimiz aynı düşünmek zorunda değiliz zaten

geçen seneki maçları izledim hatırlıyorum tabii , Montano'nun efsane oynadığı ( hayatında öyle bir denk geldi oynadı

) neredeyse her vurduğu topu sayıya çevirdiği maçı ,o kadar dua etmeme rağmen Vakıf ın reabita yı süpürdüğünü iyi hatılıyorum
rakamlara baktım şimdi galatasaray takım halinde 9 menşet hatası yapmış - % 46- % 26 manşet almış.
yamamay ise takım halinde 4 manşet hatası yapmış % 54- % 34 manşet almış.
yani galatasaray daha çok hata yapmış daha daha kötü manşet daha kötü mükemmel manşet yapmış.
maç 3*2 bitmiş.