Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277093 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Real Madrid 81-77 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #180 : 04 Ekim 2019, 16:17:36 »
@cemalex

Yine bomboş argümanlar ve şovlar, datome kötü oynadı etkisizdi gününde değildi formsuzdu deyin geçin yani ne gerek böyle şovlara. Vay müze geziyomuş da maglubiyetlere üzülmüyomuş da oynamıyomuş da. Size de tavsiye ederim boş zamanlarınızda müze sergi vs gezmeyi ufkunuz genişler, sürekli yaratmaya çalıştığınız kaos, kötü art niyetli düşüncelerden uzaklaşmış olursunuz.

Ben de eminim ki datome sizin gibi keyif almıyodur bu takımın başarısızlığından maglubiyetlerinden.

Evet dün çok kötü bi günündeydi datome ama o bu takımın kaptanı ve soyunma odasındaki belki de en önemli ağabeyi lideri. Bunu zaten koç gherardini vs de defalarca dile getirdi.

İlk yılı hariç yıllardır sözde yatışa geçen adam geçen sene euroleague de 30u normal sezon 4ü playoff olmak üzere 34 maça çıkmış.

Normal sezonu 9sayı 3.5ribaund %40 3sayı yüzdesi ile tamamlamış. 16 maçta çift hanelerde skor üretmiş. Vesely ve sloukastan sonra(sezon mvp si ve en iyi 5 te yer alan 2oyuncudan sonra) takımın en skoreri olmuş. Ki bizim takımda hiç bi zaman diğer takımlar gibi 17-18-20sayı ortalama ile oynayan oyuncu olmadı. Roller skorlar hep bi dağılım göstermiiştir.

Datome Playofflara geçince performansını arttırmış. Sayı ortalaması 10.2ye ribaund ortalaması 4.5a 3sayı yüzdesi %47 ye çıkmış.

Real madrid maçında eli titremeden son topu kullanıp maçı alırken yada türkiye kupasında finalde efese 22sayı 7ribaunt 4asist yapıp kupanın mvp si olurken biiyoruz ki herkes ressam diye zevke geliyodu.

Madem bu kadar aykırı olmaktan keyif alıyosunuz bari içi dolu argümanlarla gelin de iyice komik duruma düşmeyin.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 17:37:25 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #181 : 04 Ekim 2019, 17:20:44 »
Datome nin müze gezmesi ne alaka abiya adam istediğini yapar özel hayatinda ne yani milletle kavgami etsin yada her hafta farkli bi polemiklemi gündeme gelsin evet kötü oynadı dün evet ilk senesindeki o seviyeye bir daha çıkamamışda olabilir ama bu adam obraninda gherardininde dediği gibi takimin en önemli iki üç isminden biri. Ne kadar seviyoruz millet olarak düşene vurmayi tmm bende memnun değilim onun ve slokasin performansindan ama bi zaman verelim bi 2 ay 3 mesela nasıl olur. Zamanindada vesely udoh yanyana oynamaz spacing sorunu olur bilmem ne olur dedik ama obradovic sağolsun bizi her sene g*t etmekten bikmadi neden bu adama işini yapması için zaman vermiyoruz. Tmm elestirelim ama birazda insafli olalimya eminimki datome bendende burdaki herkestente daha çok üzülüyordur aksi olsa zaten obradovic tutar mi bu adami takımda. Keşke isim olarakda tatmin edicek bi 4 5 oynayabilecek birini alabilseydik daha rahat ederdi vallahi şube çünkü artık her olumsuzlukta burdan vuruluyor. Elestirenleride anlıyorum hakta veriyorum ama şartlar bu artık bunu irdelemenin kimseye faydasi yok bence

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #182 : 04 Ekim 2019, 18:11:22 »
Datome 8 dk oynadı bir şut kullandı sayısı yok maçta doğru düzgün olumlu bir hareketi yok ama laf söylenince biz bel altı vurmus oluyoruz. Saha içinde bir şey yapmayan adamın saha dışı yAptıkları da sorgulanir bunda sanacak ne var. Iyk sezonu hariç iyi geçirilmiş sezonu yok. Memur gibi takılıyor. Memur zihniyetli sporcu kavramının kanlı canlı örneği. Maç sonunda benim ceyregim kadar uzulmedigine eminim. Senede 10 maça bile ağırlık koymayıp etliye sütlüye karışmadan maçı tamamlayıp evine gidiyor. Sıfır sayı nedir 8 dakika oynamak nedir. Karşı tarafta Campazzo final oynayıp geldi hala köpek gibi ısırıyor.

Hakikaten baydın ama... İnşallah dönmezsin, ama yine de -dönmek istersen- üç aylık bir tatil biletin var elinde... Umarım senin tatil bitene kadar takım da toparlar...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #183 : 04 Ekim 2019, 18:27:56 »
Cemalex 100 gün forumda yazamayacak. Sebebi şöyle:

Takımın sakatlıkları üstünden şovmenlik yapması, Fenerbahçe camiasının takıma ve koça olan güvenini zedeleyici, kışkırtıcı, kötü niyetli, trol ruhlu mesajlar yazması...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #184 : 04 Ekim 2019, 20:29:04 »
Takımına vurmaya bizim kadar meraklı taraftar grubu yok...Futbolda da böyle...eksik bulmak için her şeyi yapıyoruz. 

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : 04 Ekim 2019, 21:38:19 »
Hakikaten baydın ama... İnşallah dönmezsin, ama yine de -dönmek istersen- üç aylık bir tatil biletin var elinde... Umarım senin tatil bitene kadar takım da toparlar...

Allah razı olsun. Niye bu kadar beklediniz ? Benim şaştığım cezai ehliyeti olmayan birine herkesin cevap vermek için sıraya girmesidir.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #186 : 04 Ekim 2019, 21:57:31 »
Bugünkü Barcelona'yı izledikten sonra hakkatten işimiz zor.
Pesic'e rağmen iyi oynamayı başaran, çok çok iyi bir kadro.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #187 : 04 Ekim 2019, 22:40:39 »
Adamlardan inanılmaz bir kalite akıyor. Takım olmayı başarırlarsa eurolegue tarihinin en iyi kadrolarından birisi. 

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #188 : 04 Ekim 2019, 22:48:16 »
Yeni katıldım, fazla yazamıyorum ama forumun ceza uygulamalarını çok başarılı buldum :)

Maça gelince, sloukas toparlanacaktır ve bize çok maç kazandıracaktır. Ama ben bazı kritik dönemlerde westermann, de Colo, kaliniç (veya Datome), Williams ve Vesely beşiyle sahada olacağımızı düşünüyorum. Savunmada sürekli değişen, hücumda da kolay tıkanmayacak bir beş

Onun dışında sanki iki Koç da yenileri ısındırmaya çalıştı gibi geldi. Tabi bizimkiler biraz da fazla ısınmak durumunda kaldı.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #189 : 04 Ekim 2019, 22:53:50 »
Valla takım olmayı da bayağı başarmışlar. hakemler efesi bayağı ittirdi, bariz fauller çalınmadı.
Buna rağmen sürklase ettiler. Berca'nın kadrosundan iki tane final four takımı çıkar.

Delaney-Higgins-Claver-Davies-Mirotic

Ribas-Kuric-Abrines-Hanga-Tomic

Pangos-Oriola-Smits...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #190 : 05 Ekim 2019, 00:41:02 »
Valla takım olmayı da bayağı başarmışlar. hakemler efesi bayağı ittirdi, bariz fauller çalınmadı.
Buna rağmen sürklase ettiler. Berca'nın kadrosundan iki tane final four takımı çıkar.

Delaney-Higgins-Claver-Davies-Mirotic

Ribas-Kuric-Abrines-Hanga-Tomic

Pangos-Oriola-Smits...

allah o örtel'in belasını versin. tam sakatlanacak zamanını buldu

Çevrimdışı shadowturk

• Üye
  • Yer: ankara
    • @cumhurturkfb
« Yanıtla #191 : 05 Ekim 2019, 01:04:46 »
fenerbahçe ne zaman amatör branşlara yatırım yaptı, rakiplerde yaptı. baktılar beceremiyorlar çekildiler, kaldı efes, vakıf, eczacı, halk vs. bu takımda maddi olarak bu yükü bir yere kadar kaldırabilir. son beş yıl f4, final, kupa. yetmez daha çok istiyoruz, evet bende istiyorum. ama çok bütçesi var denilen bizim takımdan bile fazla para harcayan cska, real bile son 8 yılda 2 kez şampiyon olmuşları ki, onlarda üstüne birde baş edemediğimiz lobi var.

sakatlıklar, istenilen düzeyde yapılamayan transferler tamam ama burada ki iş futbol takımındakine benzemiyor. ne sonuç alırlarsa alsınlar benim kabulümdür, takdir ve tebrik edeceğim onları.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #192 : 05 Ekim 2019, 07:39:17 »
Şu Delaney'i bir izleyemedim bizim forma altında. Son ceyrek sayı ve asistleriyle yumruğu indirdi efese. Dahası adamın sahada duruşu, ozguveni ben basketbolcuyum diyor. Micic ve larkine böyle adamlarla üstünlük sağlanır. Acayip keyif aldım adamı izlerken.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #193 : 05 Ekim 2019, 09:31:01 »
Şu Delaney'i bir izleyemedim bizim forma altında. Son ceyrek sayı ve asistleriyle yumruğu indirdi efese. Dahası adamın sahada duruşu, ozguveni ben basketbolcuyum diyor. Micic ve larkine böyle adamlarla üstünlük sağlanır. Acayip keyif aldım adamı izlerken.
Delaney ve Tyrese Rice çok isterdim bizim forma ile izlemeyi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #194 : 05 Ekim 2019, 09:33:55 »
allah o örtel'in belasını versin. tam sakatlanacak zamanını buldu

Valla bu takımı ne örtel ne de pesic engelleyebilir gibi güzüküyor.

Mirotic, Higgins, Delaney falan gayet iyiydi. ama ben en çok Davies'i beğendim.

Davies mükemmel oynadı, tamamen takım için ne gerekiyorsa onu yaptı.
Bizde olmasını isterdim.