Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278437 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu Pazar günü Galatasaray deplasmanı var bir de. 3 Kasım'daki Afyon maçını da sayarsak 10 günde 5 maça çıkacağız ve Afyon dışında kasmadan oynayacağımız bir maç yok.

Milano da Euroleague'de iyi sinyaller veriyor ama ligde de tuhaf bir şekilde 5 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
4.Hafta / Olimpia Milano ( D ) / 25.Ekim
5.Hafta / Maccabi Tel Aviv ( D ) / 30.Ekim
6.Hafta / Zalgiris Kaunas  / 1.Kasım
7.Hafta / Bayern Münih  / 8.Kasım
8.Hafta / CSKA Moskova ( D ) / 15.Kasım
9.Hafta / Barcelona ( D ) / 20.Kasım
10.Hafta / ASVEL LDLC ( D ) / 22.Kasım

(Bold lar çift maç haftası)

Şu 7 haftada hem iki defa çift maç haftası denk geldi hem de en büyük 2 rakibimizle, üstelik deplasmanda oynayacağız. Zor ne kelime, seç beğen "ZOR" yaz! Öte yandan, takımda eksikler birer birer dönüyor, moralimiz düzeliyor.

Milano galibiyeti çok şey ifade ediyor. Böyle maçlarda takıma daha çok inanıyorum, bizim zamanımız yaklaşıyor..

ikinci çift maç haftasında 2 gün arayla ispanya ve fransa deplasmanlarına gideceğiz bu nasıl fikstur yahu.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
ikinci çift maç haftasında 2 gün arayla ispanya ve fransa deplasmanlarına gideceğiz bu nasıl fikstur yahu.

Diğer takımlara bakmadım ama  çift maç haftasında iki deplasman olması aslında seyahat süresi açısından düşünülmüş olabilir. NBA deplasman turnesi gibi.

Ben İspanya’ya gitmişken iki İspanyol takımıyla arka arkaya oynamayı tercih ederdim ama İspanya Fransa fena değil.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Benim için en önemlisi G.Saray maçı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Maça giden var mı?

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
ya baba gerçekten de şu 10 haftalık fikstürü hazırlayan o topu kim çekiyorsa elinin yayını sikeyim

Bu fikstür bizim bu sene sonunda yaşayacağımız güzelliklerin habercisi...

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
Fikstüre baktımda 11. haftadan 31. maça kadar seri yapabiliriz tüm zor deplasmanlar ilk 10 hafta içinde yığılmış birde son 3 haftada 2 zor deplasman var. Uyum ve ritim yakalarsak bunları hiç dert etmeye bile gerek kalmayacak.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bu Pazar günü Galatasaray deplasmanı var bir de. 3 Kasım'daki Afyon maçını da sayarsak 10 günde 5 maça çıkacağız ve Afyon dışında kasmadan oynayacağımız bir maç yok.

Gs maçı antrenman havasında geçer..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gs deplasmanları zaten hep antrenman havasında geçiyor bizim

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bu defa 20 ye bağlarız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Diğer takımlara bakmadım ama  çift maç haftasında iki deplasman olması aslında seyahat süresi açısından düşünülmüş olabilir. NBA deplasman turnesi gibi.

Ben İspanya’ya gitmişken iki İspanyol takımıyla arka arkaya oynamayı tercih ederdim ama İspanya Fransa fena değil.

zaten barcelona - lyon arası sadece 640 km.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Takım Joffrey ve Vesely'siz (Melli ve Guduriç dahil) bir oynama alışkanlığı kazanmıştı. Ardından De colo ve Williams ile farklı bir oyun anlayışına geçmeye çalışırken tekrar Vesely ve ardından Joffrey'in dönmesi oyun planını tekrar değiştirecektir. Bu kadar kısa sürede her şeyin tam ve kusursuz olmasını beklemek doğru olmaz. Zira tam form tutmamış olan Vesely ve Joffrey faydadan çok zarar da verebilirler. Onun için tüm bu faktörleri göz önünde bulundurduğumda her sonuca açık bir maç olarak değerlendiriyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Normalde macabi deplasmanı daha zor ama takım daha tam oturmadı, onun için armani de kolay olmayacak, ama bu tür seriler takımın daha da bütünleşmesini sağlar, bu on hafta da biraz yara alabiliriz ama sonrası için önümüz açılır, sadece williams için bir kaç kelime, vesely geldikten sonra bocalamaya başladı, öncesinde daha fazla görevi vardı, şimdi asli işine döndü ama bunu tam olarak yapamıyor şu anda. kafa olarak ne yapması gerektiğini bu amaçlarda anlayacak bence.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #358 : 23 Ekim 2019, 12:47:19 »
Şöyle bir fikstüre baktım da ilk 10 maç sonrası geri kalan 24 maçı rahatlıkla 19-5 bitirebiliriz gibi görünüyor. Kuvvetle muhtemel de 24-10 gibi bir sonuç oluşur. Milano maçını alırsak buradan da sağlam çıkabiliriz tabii.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Crew Chief
CHRISTODOULOU, CHRISTOS

Umpire 1
PUKL,SASA

Umpire 2
NIKOLIC, UROS