Ben daha önce ömrü hayatımda bu kadar saçma bir sezon planlaması daha görmedim.Takımda tek bir uzun forvetin yok tek bir tane,sen bir de Melli gibi fiziğiyle takımı taşıyan bir oyuncuyu gönderip yerine 3 temelli bir oyuncuyu 4'e çekmeye çalışıyorsun,rakiplerin de çubuk zaten çok zorlanacaklar öyle bir uzunu(?) savunmaya çalışırken.Hadi madem onu gönderdin,neden yerine aynı sertliği gösterebilecek birini aramak varken sadece atletizmi olan bir ismi kadroya dahil ediyorsun.Takımda tek bir uzun var o da Vesely.Bundan daha acı verici bir durum olamaz,o da daha sakatlıktan yeni döndü zaten.Güvenebileceğin tek bir uzun,mazallah o da sakatlansa tekrar gitti koca sezon.Bir de De Colo geldi diye hemen şampiyonluk favorisi oluyor takım.Adamlar uzun rotasyonunda 7 oyuncu tutuyor 7.Biz de oynatmadığımız Ahmet'leri,Stimac'ları sayarsak anca 4 kişi oluyoruz,ondan sonra ''De Colo kurtarsın bizi'',al bak kurtarıyor De Colo seni.Yazıklar olsun ya,o kadar övüyoruz takımın gayretini ama sezon başından uzun rotasyonunu bu kadar dar tutmak basit bir tabirle ''Salaklık'' tır kimse kusura bakmasın.Gidip sloukasa o kadar yüklü kontrat vereceğine git ortalama bir guard bul yerine,ama ne yap et o uzun rotasyonunu geniş tut.Hadi bunu bir tarafa bıraktık diyelim,bu seferde skor yükünü çekebilecek yardımcı isim eksikliği ortaya çıkıyor.Geçen sene zerre beğenemediğim Guduric'in yanına bile Erick Green gibi ortalama şutu olan,en azından sıkıntılı maçlarda skor katkısı verebilecek bir isimi kadrona kattın gayette mantıklı yaptın.Peki şimdi De Colo'yu aldıktan sonra ne diye o bölgede tek bir adam bırakıyorsun,yazık değil mi adama kaç maçtır 32 dk ortalamayla oynuyor,o kenara gelince yerine kim giriyor peki Leo Westermann,daha da kötüsü biz bu adam için bir de buyout ödedik.Yemin ediyorum küfretmemek için kendimi zor tutuyorum.Şu an içinde bulunduğumuz durum fikstürle falan açıklanamaz,felaket ağır bir takımız.10 dk adam akıllı savunma yaptıysak geri kalan sürede oyun içindeki isimlerin yarısı parkede kaçırdıkları adamın nerede olduğunu aramasıyla geçiyor.Çıldırmamak elde değil.Bu sene adam akıllı bir kısa veya uzun alınmadığı sürece Final four'u bırak playoff bile hayal,bu kadar da net söylüyorum