Lovern'e hep gömüyoruz ama bu sefer bitiriciliğini beğendim ben.
Yine klasik olacak ama neredeyse her maç rakiplere çift hâneli hücum ribauntu veriyoruz. Bu durum TBL maçları için de geçerli.
Zâten kısalarımız kolay geçiliyor, arkada caydırıcı bir uzun olmadığı sürece bizim savunmamız delik deşik görünmeye devam eder. Ekpe ile Melli'yi yan yana izleyeceğim diye çok mutluydum çünkü biri ribaunt ve çember savunma uzmanıydı, üstelik kısa karşısında bile en iyi kalan uzundu, diğeri de muhteşem bir şekilde yardıma gider, uzundan kısaya asist yapardı ama önce Ekpe gitti sonra da Melli.
Biz boşlukları doğru oyuncularla dolduramadık. Ne Lovern, ne Ahmet, ne de Stimac bu profilde değil. Vesely bunları yapabiliyor ama neredeyse 1 yıldır sağlıklı değil ve nânemolla.
Stimac'ın iyi niyetini sevsem de sözleşmesi bittiği an yeni bir uzun getirmeliyiz. Bana Melli'nin yaptıklarını yapmasın ama en azından Ekpe gibi ribaunt alıp çember savunsun. Kısalarımızı geçen rakip kısaları korkutsun. Bugün Siva gibi düşük profilli bir delici bile perişan etti bizi.
Oysa biz Ekpe'ye sâhiptik. Llull gibi bir adamın Ekpe yüzünden turnike atmaya korktuğunu ve çemberden dışarıya kaçtığını gördük bizler. Bu noktadan bulunduğumuz noktaya gelmek çok üzücü.
Allah için şu takıma ribaunt canavarı olan ve uçanı kaçını bloklayıp çember savunan birisini getirsinler. Savunmamızı %50 yukarıya çeker böyle bir uzun. Uzundan kısaya/uzuna asisti ve yardıma gitmesini geçtim, bana sâdece ribauntları elma toplar gibi toplasın ve rakip kısaları bloklasın. Vallahi çok şey değişir.