Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277481 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Beko:107 Alba Berlin:102 | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #975 : 06 Aralık 2019, 23:49:00 »
39'la yapmış ve bence açık ara şu an takımın en iyisi.
Katılıyorum ama tek kalıyor. Boby ve leoya bakınca sloukasa yazık oluyor. Tek başına nereye kadar. Kaldı ki uzun vadede su kaynatan bir guard sloukas.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
aSadece galibiyet ve pes etmemek güzeldi. Bu oyunla kafa takımlara karsi kendi sahamızda ne yapabiliriz bilmiyorum. Sloukasa da ayrı bir parantez açalım. Pir da kariyer rekoru yapmış olabilir.

Ligin en çılgın 3'lük atan ve çoğu maçı uzatmaya giden çok zorlu rakibi geçtik.Gıcık bir rakip baş belası.Bu oyun yetmez ama takım stres içerisinde tamam yada devam maçları oynuyoruz.Acil uzun lazım.Gerekirse Vesely ile görüşüp dondurmalıyız sözleşmeyi.Bu uzun rotasyonuyla işimiz imkansız.

A dersek organizasyonda bu yıl pas geçiyoruz o zaman bilemem.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2019, 23:52:27 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #977 : 06 Aralık 2019, 23:52:58 »
Westerman-Kalinic-Dixon üçlüsü toplam 15 dakika sahada kalıp  0 sayı (0/5 saha içi), -4 verimlilik yaptılar, 7 kişilik rotasyonla oynadık 45 dakikalık maçı.Neyseki diğer tüm oyuncularımız iyi oynadı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Takımı yine beğenmedim.Efes’e karşı şanstan başka şeylere ihtiyacımız olacak.
Berlin çok inatçı bir takım ama bu skor buraya gelmemeliydi.Eski yırtıcılığımızını çok arıyoruz ve takım hiç güven vermiyor.
Savunma yapamıyoruz.

Efes maçının havası belli olmaz.Her maçın hikayesi farklı kartlar yeniden karılıyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #979 : 07 Aralık 2019, 00:04:37 »
Futbol maçı sebebiyle sadece normal sürenin son 5 dakikasıyla, uzatmayı izleyebildim. Her şeye rağmen kazanmak çok önemliydi. Oyuncular da bir şeyler yapmak için canını dişine takıyor; ama tat vermeyen bir şeyler var...

Şu süreçte iyi oyun beklentisinden çok, yarım sayıyla da olsa kazanmaya odaklanmalı. Bir an evvel de play-off potasını yakalamalı... Ama bu basketbolla güçlü takımların kaçını yenebiliriz? :(

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #980 : 07 Aralık 2019, 00:07:06 »
Son 3 dakikaya 4 sayı geride girdik, az kalsın veriyorduk maçı, tam yıkım olurdu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #981 : 07 Aralık 2019, 00:07:38 »
Son 3 dakikaya 4 sayı geride girdik, az kalsın veriyorduk maçı, tam yıkım olurdu.

Stres nedeni.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #982 : 07 Aralık 2019, 00:24:10 »
Tebrikler takıma simdi 8. ile 1G fark kaldı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #983 : 07 Aralık 2019, 00:55:40 »
İlk 4 treni çoktan kaçmıştı ama kendimizi ilk 8'e bir şekilde atacağız gibi görünüyor.
5. olmakla 8. olmak arasında da pek bir fark yok nasılsa.
İlk 4'e giren takımlar bizle eşleşmemek için stratejik yenilgiler alabilirler son haftalarda.
Yeterki eski karakterimize dönelim bir an önce.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #984 : 07 Aralık 2019, 00:58:50 »
İlk 4 treni çoktan kaçmıştı ama kendimizi ilk 8'e bir şekilde atacağız gibi görünüyor.
İlk 4'e giren takımlar bizle eşleşmemek için stratejik yenilgiler alabilirler son haftalarda.

Şu an isterler bizi.Kolay lokma göründüğümüzden.Veselyide sanırım stres kırığı var.Bu yıl yok sayabiliriz.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #985 : 07 Aralık 2019, 01:05:39 »
Sadece uzatmayı izleyebildim. Oyun bağlamında bir şey yazamıyorum o yüzden. Ama ne olursa olsun galibiyet çok önemli. Hakan Yaman'ın dediği gibi yarım sayıyla da olsa çok mühim. Kimse ALBA'yı küçümsemesin, Atina'da uzatmada kazandıkları Pana maçını izledim; baş belası,  sağ gösterip sol vuran ters bir takım. Efes'e de uzatmada yenildiler İstanbul'da. Bu arada euroleague alev alev, gözden kaçırmayalım; Kızılyıldız deplasmanda Milano'yu yendi, Atina derbisi ile CSKA-Zalgris maçlarının sonuçlarını uzatmalar belirledi. Haftaya oynanacak olan Efes maçı 2 puanlık maç değil. Galibiyet psikolojik bağlamda kan getirir. Seyirci, bağır çağır her düdüğe itiraz kaos basketbolu ile kazanmamız lazım. Ama lütfen ve lütfen Ergin'e takılıp maçı göz ardı etmeyelim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #986 : 07 Aralık 2019, 01:25:47 »
Sadece uzatmayı izleyebildim. Oyun bağlamında bir şey yazamıyorum o yüzden. Ama ne olursa olsun galibiyet çok önemli. Hakan Yaman'ın dediği gibi yarım sayıyla da olsa çok mühim. Kimse ALBA'yı küçümsemesin, Atina'da uzatmada kazandıkları Pana maçını izledim; baş belası,  sağ gösterip sol vuran ters bir takım. Efes'e de uzatmada yenildiler İstanbul'da. Bu arada euroleague alev alev, gözden kaçırmayalım; Kızılyıldız deplasmanda Milano'yu yendi, Atina derbisi ile CSKA-Zalgris maçlarının sonuçlarını uzatmalar belirledi. Haftaya oynanacak olan Efes maçı 2 puanlık maç değil. Galibiyet psikolojik bağlamda kan getirir. Seyirci, bağır çağır her düdüğe itiraz kaos basketbolu ile kazanmamız lazım. Ama lütfen ve lütfen Ergin'e takılıp maçı göz ardı etmeyelim.

Çok sinir adam.Duruşu posture herşeyi.Gerecek adam gerginlikten besleniyor.Bu artımız bence.Gerilsin canlanırız.

Nba şampiyonu olurlarmış geçen açıklamaları vardı.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2019, 01:32:37 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #987 : 07 Aralık 2019, 01:36:13 »
Şu an tek ihtiyacımız galibiyet olduğu için istediğimizi aldığımız bir maç oldu. Önemli oyuncuların belli bir süredir sakat olduğunu, dönenlerin de oynama sürekliliğinden uzaklaştığını da unutmamak lazım. Ayrıca, Alba da nihayetinde Bayern filan değil, dişli ve ters bir takım. Özetle; iyi gelişmeler olsa da, halen yolunda gitmeyen şeylerin de olduğu ortada.

Kısa vadede; içerideki Efes, Zenit, Valencia ve aradaki Pana deplasmanını kapsayan 4 maçlık bölümü 3 galibiyet ile geçebilirsek biraz rahatlarız. Uzun vadede; ilk 8'e Barcelona ile eşleşmeyecek şekilde girebilirsek bence fena olmaz.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #988 : 07 Aralık 2019, 04:47:54 »
Lovern'e hep gömüyoruz ama bu sefer bitiriciliğini beğendim ben.

Yine klasik olacak ama neredeyse her maç rakiplere çift hâneli hücum ribauntu veriyoruz. Bu durum TBL maçları için de geçerli.

Zâten kısalarımız kolay geçiliyor, arkada caydırıcı bir uzun olmadığı sürece bizim savunmamız delik deşik görünmeye devam eder. Ekpe ile Melli'yi yan yana izleyeceğim diye çok mutluydum çünkü biri ribaunt ve çember savunma uzmanıydı, üstelik kısa karşısında bile en iyi kalan uzundu, diğeri de muhteşem bir şekilde yardıma gider, uzundan kısaya asist yapardı ama önce Ekpe gitti sonra da Melli.

Biz boşlukları doğru oyuncularla dolduramadık. Ne Lovern, ne Ahmet, ne de Stimac bu profilde değil. Vesely bunları yapabiliyor ama neredeyse 1 yıldır sağlıklı değil ve nânemolla.

Stimac'ın iyi niyetini sevsem de sözleşmesi bittiği an yeni bir uzun getirmeliyiz. Bana Melli'nin yaptıklarını yapmasın ama en azından Ekpe gibi ribaunt alıp çember savunsun. Kısalarımızı geçen rakip kısaları korkutsun. Bugün Siva gibi düşük profilli bir delici bile perişan etti bizi.

Oysa biz Ekpe'ye sâhiptik. Llull gibi bir adamın Ekpe yüzünden turnike atmaya korktuğunu ve çemberden dışarıya kaçtığını gördük bizler. Bu noktadan bulunduğumuz noktaya gelmek çok üzücü.

Allah için şu takıma ribaunt canavarı olan ve uçanı kaçını bloklayıp çember savunan birisini getirsinler. Savunmamızı %50 yukarıya çeker böyle bir uzun. Uzundan kısaya/uzuna asisti ve yardıma gitmesini geçtim, bana sâdece ribauntları elma toplar gibi toplasın ve rakip kısaları bloklasın. Vallahi çok şey değişir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #989 : 07 Aralık 2019, 07:40:00 »
Bu sene bizle eslesmemek için takımların bir şeyler yapacağını sanmıyorum. Bizim için en güzeli ilk sekize girip efesle eşleşmek olur.