Ligin en kötü oynayan takımlarından ikisinin maçı. Adamların oli ve zalgirisi deplasmanda yenmişliği var.
Görüntüde almamız gereken bir maç ama bizim takım söz konusu olunca kesinlik sözkonusu değil.
Gerçekten de o kadar iki kötü takımın maçıydı ki. Eurocup seviyesinde. Formayı çıkardım, fenerli olmamı da bir kenara bırakıyorum maç sonu heyecanı dışında çok kötü bir maçtı.
Simdi çok ciddi bir şey söyliyeceğim. Sene başı o kadar sevinmiştim ki geldiklerine ama bu maçta görüşlerim tamamen degistı. Elimde olsa tam su an de colo ve williams 'in ikisini birden şutlarım. Yeni gelenler takımı inanılmaz bozdu. Williams'in salakliklarini geçtim, de colo geldiğinden beri baskonia maçı hariç ne verdi bu takıma. Lider oyuncu dediğin öne çıkar maç kazandırır. De colo ortaya karisik takılıyor. Bu maçta bile ortada yok.
Bu adam yokken 5 yıl f4 yaptı bu takım. O yokken de yapılabiliyor demekki. Bu adamlar kimyayı o kadar bozdu ki. Ortada takım diye bir şey kalmadı.
Abartmıyorum ligin en kötü takımıyız. Takımdan başka her boka benziyoruz. Üstelik milyon eurolar götürüyor bu adamlar.