Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zenit St. Petersburg Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1200 : 19 Aralık 2019, 22:44:41 »
bu takıma bu kadar destek yeter,her mağlubiyetten sonra bir takım alkışlanır mı ya ayrıca bu takımın en buyuk kazığı fransızlar kadar williams

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1201 : 19 Aralık 2019, 22:45:21 »
Evet 2 kisi haklı cıktı.Gercekten kapatalım dukkanı gitsin.

Abi, o kişiden biri olarak üzülmem gerekiyordu ama bu sezon için artık öyle bir şey söz konusu değil. Rezillik diz boyu çünkü

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1202 : 19 Aralık 2019, 22:45:30 »
Ben olsam simdi Obradovic in yerine Yonetimle konusup hafta sonuna kadar radikal kararlar alıcam derim.Yonetim 2 atletik uzun 1 delici kısa almıyorsa istifa ederim.Tabii takviye olur olmaz ama bu takımın sorumlusu Obradovic ve Gerardini olduug gercegi de degismez.
Kızılyıldız,Zalgiris,Zenit rezillik baska hicbirsey degil...
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 22:46:35 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1203 : 19 Aralık 2019, 22:45:49 »
Adamlar lig sonuncusu, üstelik kadroları da eksik ve kötü savunmamızla yine kaybediyoruz. Diyecek bir şey yok.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #1204 : 19 Aralık 2019, 22:47:20 »
bu takıma bu kadar destek yeter,her mağlubiyetten sonra bir takım alkışlanır mı ya ayrıca bu takımın en buyuk kazığı fransızlar kadar williams

Valla o takıma gönül verilmişse her şartta alkışlanır . İyi gün taraftarı olmanın lüzumu yok .

Zeki Gülaylı kadrolardan itibaren aktif olarak Fenerbahçe basketbolunu izliyor ve destek veriyorum . O zamanlarda da nasıl destek veriyorsak şu anda da vermeliyiz . Evet bu sezon belki bitti ama bu takım bizim .

Adamlar lig sonuncusu, üstelik kadroları da eksik ve kötü savunmamızla yine kaybediyoruz. Diyecek bir şey yok.

Birkaç sezon öncesine kadar Efes de lig sonuncusu idi ama şu an hali ortada . Her sezon aynı olmuyor maalesef işte . Biz de o Dönemden geçiyoruz
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 22:49:45 Gönderen: cagataymemis »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1205 : 19 Aralık 2019, 22:48:32 »
Kim oy vermiş Zenite onlara da kaybedeceksek şubeyi kapatalim gitsin.Ligin dibine demir atmış takım gerçekten yenemeyeceksek kapatalım şubeyi...
Biri bendim. Uğur yapıyordum. Kazanacağımızdan emindim. Netice acıttı.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1206 : 19 Aralık 2019, 22:50:35 »
Sloukas 2 tane üst üste olumlu hareketin yok maalesef

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1207 : 19 Aralık 2019, 22:50:43 »
Ben olsam simdi Obradovic in yerine Yonetimle konusup hafta sonuna kadar radikal kararlar alıcam derim.Yonetim 2 atletik uzun 1 delici kısa almıyorsa istifa ederim.Tabii takviye olur olmaz ama bu takımın sorumlusu Obradovic ve Gerardini olduug gercegi de degismez.
Kızılyıldız,Zalgiris,Zenit rezillik baska hicbirsey degil...

Sayın Renkdaş.Burada da klübe yakın kaynaklar var.Admin Cem Bey söyledi.1 oyuncu alacak para yok klüpte.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1208 : 19 Aralık 2019, 22:50:48 »
bu sezon hem futbol hem basketbol için fenerbahçe yılı olacağına o kadar emindim ki. iki takıma da hocalarına da sonuna kadar güveniyordum. ama birşeyler ters gitmeye başlayınca ardı arkası kesilmiyor ve bu kadar da olmaz artık dediğimiz herşey başımıza geliyor. ne diyeceğimi bilemiyorum. kimseye kızmak eleştirmek de içimden gelmiyor açıkçası. Koçu eleştirmekte çok gerçekçi değil bence. bu toptan bir çöküş oldu.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1209 : 19 Aralık 2019, 22:52:10 »
Ben oy vermeyi unutmuşum, şimdi Fenerbahçe'ye bastım oyumu ;D maç öncesi bunu yapardım.

Sinirden gülüyorum artık, kafayı yedim ;D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1210 : 19 Aralık 2019, 22:54:14 »
bu sezon hem futbol hem basketbol için fenerbahçe yılı olacağına o kadar emindim ki. iki takıma da hocalarına da sonuna kadar güveniyordum. ama birşeyler ters gitmeye başlayınca ardı arkası kesilmiyor ve bu kadar da olmaz artık dediğimiz herşey başımıza geliyor. ne diyeceğimi bilemiyorum. kimseye kızmak eleştirmek de içimden gelmiyor açıkçası. Koçu eleştirmekte çok gerçekçi değil bence. bu toptan bir çöküş oldu.

Eleştiri olur yapıcı.Misal Westermann yerine 1 uzun kalıplı alınabilirdi.Artık çok geç.Bundan böyle prestij maçları yapılacak.Sportmence dolduracağız salonu.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1211 : 19 Aralık 2019, 22:55:40 »
Onca emeğe,  verilen mücadeleye yazık oldu. Her zamanın aksine herkes elinden geldiğince çabaladı, kazanmak için mücadele etti ama olmadı.

Bence kaybetmemizin ana sebeblerinden başında Derrick williams vardı. 
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1212 : 19 Aralık 2019, 22:56:18 »
Ligin en kötü oynayan takımlarından ikisinin maçı. Adamların oli ve zalgirisi deplasmanda yenmişliği var.
Görüntüde almamız gereken bir maç ama bizim takım söz konusu olunca kesinlik sözkonusu değil.

Gerçekten de o kadar iki kötü takımın maçıydı ki. Eurocup seviyesinde. Formayı çıkardım, fenerli olmamı da bir kenara bırakıyorum maç sonu heyecanı dışında çok kötü bir maçtı.

Simdi çok ciddi bir şey söyliyeceğim. Sene başı o kadar sevinmiştim ki geldiklerine ama bu maçta görüşlerim tamamen degistı. Elimde olsa tam su an de colo ve williams 'in ikisini birden şutlarım. Yeni gelenler takımı inanılmaz bozdu. Williams'in salakliklarini geçtim, de colo geldiğinden beri baskonia maçı hariç ne verdi bu takıma. Lider oyuncu dediğin öne çıkar maç kazandırır. De colo ortaya karisik takılıyor. Bu maçta bile ortada yok.
Bu adam yokken 5 yıl f4 yaptı bu takım. O yokken de yapılabiliyor demekki. Bu adamlar kimyayı o kadar bozdu ki. Ortada takım diye bir şey kalmadı.

Abartmıyorum ligin en kötü takımıyız. Takımdan başka her boka benziyoruz. Üstelik milyon eurolar götürüyor bu adamlar.

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #1213 : 19 Aralık 2019, 22:58:42 »
Valla o takıma gönül verilmişse her şartta alkışlanır . İyi gün taraftarı olmanın lüzumu yok .

Zeki Gülaylı kadrolardan itibaren aktif olarak Fenerbahçe basketbolunu izliyor ve destek veriyorum . O zamanlarda da nasıl destek veriyorsak şu anda da vermeliyiz . Evet bu sezon belki bitti ama bu takım bizim .

ben de hatırlıyorum eski zamanları ama o günler geçti ve artık avrupanın en buyuk takımlarındanız eskiye dönmek istemiyorsak,her mağlubiyetten sonra sak sak yapmayı bırakıp eleştiri ve tepkiyi göstermeli taraftar, gerek futbol gerek basketboldaki basarılar olmasa kimse feneri gsyi bjk yı tutmazdı

« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 23:00:07 Gönderen: emrebbr »

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1214 : 19 Aralık 2019, 22:59:54 »
Tamam kadro yapılanması gerçekten kötü ama başka bir sorun var gibi geliyor bana , yoksa bu kadar da olmaz.
Final periyodunun ortasına kadar  sloukas ve decolo oyuna alınmıyor (westarman ve boby iyi oynuyo desek oda yok) alınınca da ikisi beraber alınıyor.Maç içindede özellikle dikkat ettim sloukas decolo ya pas verdiğini nadir gördüm. Ben mi fazla komplo teorisi üretiyorum anlamadım gitti.