Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 99207 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Tofaş - Fenerbahçe Beko | BSL 8. Hafta
« Yanıtla #330 : 17 Kasım 2019, 17:17:39 »
Son çeyreğe 22 sayı önde girip fişi çektik.Melih-Ahmet ikilisi yetti.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ynt: Tofaş - Fenerbahçe Beko | BSL 8. Hafta
« Yanıtla #331 : 17 Kasım 2019, 17:18:03 »
20 sayıydı fark bıraktım izlemeyi nereye gelmiş skor...valla ilginç takımız

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Tofaş:76 Fenerbahçe Beko:82 | BSL 8. Hafta
« Yanıtla #332 : 17 Kasım 2019, 17:57:25 »
Zeljko Obradovic: Bu Zor Dönemde Birlik Olmalıyız

Fenerbahçe Beko‘nun deplasmanda 82-76’lık skorla kazandığı Tofaş maçı sonrası koç Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Obradovic açıklamasında, ”Galibiyet için oyuncularımızı tebrik eden Koç Obradovic, “Bence genel olarak iyi bir maç oynadık. Tofaş, şu ana kadar ligin hücum anlamında en iyi takımıydı. Mücadele içerisinde yaklaşık 20 sayı öne geçmiştik. Ancak son çeyrekte farkın kapanmasının nedeni bana göre üç perimetre oyuncumuzun uzun süreler parkede kalmaları ve sonunda da yorulmaları oldu. Kostas Sloukas, Melih Mahmutoğlu ve Nikola Kalinic’ten bahsediyorum. Bu üç oyuncumuz için hiç rotasyon yapamadık. Leo Westermann devre arasında kendisini kötü hissetti. Sağlık ekibimiz kendisine yardım etmeye çalıştı ama dönme şansı yoktu. Dürüst olmak gerekirse, Moskova’daki kötü maçtan sonra takımımın bugünkü reaksiyonundan çok memnunum. Bu bize bundan sonra nasıl oynamamız gerektiği konusunda da yol göstermeli. Oyuncularımı bu önemli galibiyet ve oynama şekilleri için tebrik ediyorum.” dedi.

Efsane koç, ”Zor bir dönemde olduğumuzu biliyorum. Hepimiz bunu anlayabiliyoruz. Bunu bir kez daha tekrar edeceğim. Taraftarlarımızın bu süreçteki reaksiyonu bizim için çok özel. Hepimiz bunu her daim, her saniye aklımızda tutmalıyız. Çünkü hayatta inişler çıkışlar her zaman yaşanabilir. Birlik olmalı, maç maç ilerlemeli ve karşılaşmaların her saniyesinde savaşmalıyız. Bugün ayrıca Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuzun birçok üyesiyle birlikte bugün buradaydı. Çok zor bir anımızda yanımızda olup bize destek oldular. Elbette Semih Özsoy’a da özellikle teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman bizimle. Bizi her zaman destekliyor. Takımımdaki herkes adına onlara teşekkür ediyorum. Çünkü onların desteği bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Melih Mahmutoğlu: Gerçekten Üzülüyoruz…

Fenerbahçe Beko‘nun deplasmanda 82-76’lık skorla kazandığı Tofaş maçı sonrası kaptan Melih Mahmutoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

29 sayıyla galibiyette önemli pay sahibi olan Mahmutoğlu, zor bir dönemden geçtiklerini ve bu durumun kendilerini de üzdüğünü söyledi.

Melih Mahmutoğlu, “CSKA maçından sonra reaksiyonu sahada vermek kolay olmuyor. Özellikle Tofaş’a karşı deplasmanda. Maçın başından sonuna kadar mücadeleyi sahada verdik. Belki maçın sonunda fark kapandı ama önemli olan kazanmaktı. Yolumuz çok uzun. Biz takım olarak bir arada kalmaya devam edeceğiz. Arkadaşlık olarak çok güzel bir ortam var. Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Gerçekten üzülüyoruz. Dediğim gibi hep beraber bir aileyiz, kulübümüz, taraftarlarımız, oyuncularımız, hocamız. Herkes burada güzel bir aile. Hep beraber kalıp sene sonunda güzel bitireceğimize eminim. Takım kaptanı olarak konuşuyorum, tüm oyuncularımıza, tüm staffa, tüm yönetime, tüm taraftarlara, herkese güvenim tam. Daha yolun başındayız. Hatalarımız var, kabul ediyoruz ve düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Biz saha içinde bu şekilde aile olarak kalırsak sonunda güzel bir sezon olacak.” dedi.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #333 : 20 Kasım 2019, 23:59:02 »
Euroleague’de bir şey olmayacağı açık ama bari lige asılalım.
Saha avantajını alamazsak Karşıyaka,Efes ve Galatasaray bizi rahatlıkla eler.Deplasmanlarda karakter koyamayan bir takımın bu 3 takımıda deplasmanda yenmesi çok zor.
Seneye eğer koçla devam edilirse;takımda 1 tane bile yumuşak oyuncu olmaması lazım.
Biberoviçi Türk yapmak lazım.
FENERBAHÇE

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Pınar Karşıyaka:68 Fenerbahçe Beko:57 | BSL 10. Hafta
« Yanıtla #334 : 29 Kasım 2019, 02:37:02 »
Zor deplasman, yenelim yolumuza devam edelim..
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2019, 19:32:28 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Moralli gidiyoruz.Zor maç yakın geçer.Yine savunma maçın anahtarı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Sloukas, Datome, Willams, Lovern ve Stimac olur gene yabancılarımız. Melih, Bobby ve Ahmet e bağlı bence maçın sonucu. Bu 3 lüden 2 sinin iyi oynadığı maçı kazanırız ligde.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
6 maçtır yeniyoruz bunları.
Karşıyaka bu sezon yaptığı 17 maçta sadece 2 kez yenildi.Sahasındaki tüm maçları kazandı.
Biz ise Ülker Arena dışında yaptığımız son 20 resmi maçın 14'ünü kaybettik.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
ksk iyi oynuo, bu arada sarıcadan hiç beklemediğim gelişmeler var özellikle setlerde, baya aşama kaydetti bence.
vurur geçeriz, bize çok lazım devamlı yenmek.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
kostas-dixon
melih
datome
williams-joffrey
stimac-ahmet

Son yıllardaki en dar kısa rotasyonu ile çıkacağız.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Hakemlerden biri Mesut Özil'e benziyor  :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu maç özelinde zayıf kadro.Ama sakatlıklarda çok.Kötüyüz.2'inci yenilgi kaçınılmaz.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Lauvergne'nin kontratından çıkma ihtimalimiz var mı? Eğer varsa,hiç düşünmeden çıkmamız lazım.Hayatımda bu kadar kötü serbest atış atan oyuncu görmedim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Uzun vadede bir halt olmaz karşıyakadan.Evet şu an iyi gibiler ama görürsünüz.O kadroları denk gelmişti.Maksat bize çelme takmak.Doldurmuş bir sürü sokak basketbolcu tipli oyuncuları.

Fark yemeyelim.İkili 3lü averaj lazım olacak.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Uzun vadede bir halt olmaz karşıyakadan.Evet şu an iyi gibiler ama görürsünüz.O kadroları denk gelmişti.Maksat bize çelme takmak.Doldurmuş bir sürü sokak basketbolcu tipli oyuncuları.

Fark yemeyelim.İkili 3lü averaj lazım olacak.

Abi, aynı Karşıyaka'yı mı izliyoruz?

Şahsen Ufuk Sarıca'yı pek sevmem, Karşıyaka'yı da hiç sevmem. Ama Semih haricinde bütçelerine göre nokta transferler yaptılar ve şu an ligin en iyi savunma takımını oluşturdular. Sokak basketbolcularıyla o savunmayı kimse yapamaz. Her rakibi bu kadar küçük göre göre kendi durumumuzu analiz edemiyoruz.