Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 97084 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gsde 50 tane aday çıkıyor. Her gelenin ismini yeni duyuyorum ve her gelen de takımı şampiyon yapıyor. Bu aq gssinin borç durumu bizden iyi değildi 3 sene önce ama bizim kadar bok transferler yapmadılar. Bonservisi elinde olan yada kiralık boşta, ismi cismi olan adamlar aldılar. Biz mevcut bütçemizi ve tercihlerimizi de o kadar kötü kullandık ki. Nerede çöp varsa doldurduk. Ali Koç'tan sonra bir tane adam çıkmıyorsa bu camiada kepenkleri indirelim zaten.
Rezilliğin son halkası burada da kendi sahamızda yenilmek olur. Bakalım Real kepazeliğinden sonra son bir haysiyet kırıntısı kalmış mı oyuncularda.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Bana kalırsa salonda tepki falan olmaz, maçı da kazanırız, ondan sonra da gider Valencia'ya yeniliriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bir zamanlar 80 ortaları meşhur beste vardı,Paraları yok bütçeleri dar devletten teşvik alır Galatasaray.Bildim bileli her dönemin takımı oldular.Vergiler silinir ali samiyen eski stadın kirasını ödemeyip devlete ödetirler.Floryayı rivayı geri aldılar.

Biz Liseye karşılık 3 okul yaptık vermiyorlar.Olurlar tabi.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
ligde şampiyonluk şansımız çok düşük bence. Sadece vurup kırıp parçalayıp bu maçı ne olursa olsun mutlaka kazanmalıyız.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2020, 04:43:37 Gönderen: mertnowitzki »
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
ligde şampiyonluk şansımız çok düşük bence. Sadece vurup kırıp parçalayıp bu maçı ne olursa olsun mutlaka kazanmalıyız.
Mertnowitzki, sen Milano da mısın ?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Lig finali geçen yılki gibi olur.Evet iş zor.3 yapan şampiyon olcak.2 maç orada olacak.Ondan zor 1 maç çalmalıyız.Tabi var oraya adım adım.Efes alacak diye final istememek diğer olay gibi.

3 çünkü olimpiyatlar var.Bu virüs hengamesinde nasıl yapılacak bakalım.Japonyada.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2020, 08:53:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
9 handikap verilmiş.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bana kalırsa salonda tepki falan olmaz, maçı da kazanırız, ondan sonra da gider Valencia'ya yeniliriz.
Bire bir aynı şeyleri düşünüyorum. Bu maçı zor da olsa alırız. Tepki olmaz. Valencia maçı kayıp
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Efesin maçı ertelenmiş.Niye yüzsüzler.Her yerden saldırıyorlar.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Yabancı tercihimiz sloukas-de colo-kalinic-dwill-vesely şeklinde olmuş..
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Efesin maçı ertelenmiş.Niye yüzsüzler.Her yerden saldırıyorlar.

Ortada garip bir durum yok, ertelenme nedeni Euroleague maçlarının perşembe günü olması, kurallar gereği federasyon bir gün boşluk bırakmadan arka arkaya iki gün maç oynatamaz. Pazartesi milli maç, perşembe Euroleague olduğu için ertelediler.

hmetin

• Ziyaretçi
Macı kapattım.Yenersek tekrarını izlerim.Boyle bir takıma karsı 11 sayı onden geri dusmek ve 20 5 reb. farkı kabul edilir birsey degil...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bir branşta alınan moral diğer branşlarıda etkiliyor.Ki Real maçında fark yedik onun etkileride olabilir.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
hiç bir felaket tek başına gelmiyor maalesef. bu sene olmaz denilen herşey başımıza gelecek sanırım. bu oyuncuların ortalama tek bir oyuncu karşısında bu kadar aciz duruma düşmesinin açıklamasını gerçekten yapamıyorum. hadi Tavares çok uzundu falanda bu Zack ogust nedir Allahaşkına.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ribaund özürlüsü olmanın farklı bir seviyesi bu.
Sloukas-De Colo ikilisinin yanına beyinsiz Williams eklenince gayet normal bir sonuç.
FENERBAHÇE