Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214747 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #630 : 03 Kasım 2016, 12:05:23 »
Kazan %27 üçlük atmasına rağmen %63 iki sayılık yüzdesi sayesinde bizi yendi. İki sayılık yüzdelerinin yüksek olmasının en büyük nedeni Parakhouski'nin aldığı 7 hücum ribaundu... Aldığı hücum ribaundlarının hemen hepsinden sayı çıkardı.

Bogdanovic ve Kalinic'in aynı anda olmaması bence -özellikle savunmada- dengemizi bozdu. Pek aşılmadık 5''lerle oynadık. İlk yarı bir ara Dixon-Sloukas-Melih üçlüsü aynı anda oyundaydı.

Normalde Antic ve Datome ikilisi de beraber bu kadar süre almıyordu. En az 20 dakika beraber oynadılar. Datome'nin yanında uzun ikilisi olarak genelde Kalinic-Udoh(Vesely) veya Vesely-Udoh oluyordu. Antic ise süresinin çoğunu Kalinic veya Nunnally'nin 3 oynadığı zamanlarda alıyordu. Datome ve Antic'in beraber yer aldığı beşin süresi diğer kombinasyonlara oranla daha kısıtlıydı. Antic'in de Datome'nin de pozisyon bilgileri çok iyidir lakin mevkilerine göre ikisinin de ayakları ağır kalıyor. İkisinin açığını aynı anda kapatamadık. (Bu biraz da konsantre olamamaktan kaynaklanıyor)

Artık hedef rakibiz. Rakipler bize karşı daha dirençli ve konsantre oynuyorlar. Bizim de buna karşılık vermemiz gerekiyor. Son periyotta 6 sayı öne geçtikten sonra maç bitti sanıp maçı bıraktık ve 16-2 seri yiyerek kaybettik. Bizim gibi takıma yakışmadı.

Neyse sağlık olsun, canları sağolsun. Mağlubiyetten çok serinin böyle bir maçta bozulması üzdü.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 12:08:01 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #631 : 03 Kasım 2016, 14:06:27 »
Kim yazdı anımsayamadım ama koçun BSL de bazı maçları riske edip yabancı oyuncuları dinlendirme fikrine %100 katılıyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #632 : 03 Kasım 2016, 15:39:00 »
Kim yazdı anımsayamadım ama koçun BSL de bazı maçları riske edip yabancı oyuncuları dinlendirme fikrine %100 katılıyorum.

Fikir iyi guzel ama .... bahsettigimiz adam Obradovic... Adam sakizina da oynasa; kazanmak icin herseyini ortaya koyan bir kisilige sahip....

Zaten onu buraya getiren takima ciddiyeti veren de bu durus....

Ayrica arada kendine gelmeleri icin bir tokata ihtiyac duyuyor bizimkiler umarim bu tokat yeterlidir (orn; gecen sene limoge) ...

cok umursanakcak bir mac degil ... ama bu sabah oyuncularin yerinde olmak istemezdim, sonucta antreman da Obra bekliyor ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #633 : 03 Kasım 2016, 20:32:31 »
Fikir iyi guzel ama .... bahsettigimiz adam Obradovic... Adam sakizina da oynasa; kazanmak icin herseyini ortaya koyan bir kisilige sahip....

Zaten onu buraya getiren takima ciddiyeti veren de bu durus....

Ayrica arada kendine gelmeleri icin bir tokata ihtiyac duyuyor bizimkiler umarim bu tokat yeterlidir (orn; gecen sene limoge) ...

cok umursanakcak bir mac degil ... ama bu sabah oyuncularin yerinde olmak istemezdim, sonucta antreman da Obra bekliyor ....
O da doğru. Ayrıca ben koçun ''Antrenmanlarda ve maçlarda gerekli performansı göstermedikleri için oynamayı ve süre almayı hak etmiyorlar. Hep buradalar, izin günlerinde bile çalışıyorlar ama vakit kaybediyorlar. Basketbol, bir akıl oyunu. Akıllıca oynamazsanız, süre alamazsınız." Açıklamasından, genç oyuncuların kendilerini geliştirmekten çok, sadece çalışmak için çalıştıklarını anlıyorum.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #634 : 04 Kasım 2016, 00:54:53 »
gs yi s*kleyen yok
laylaylom seklinde gecti mac.bu yüzden de son ana kadar oyunda kaldilar.ama hicbir zaman gs bu maci alir dedirtmedi
üst üste 16yenilgi oldu oha oha haftaya yarali olympiakos a karsi oynuyorlar.

#teker teker gececegiz turlari
#finalfour bizi kesmez kupayi alacagiz  :D

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #635 : 04 Kasım 2016, 01:10:39 »
Alba
Pana
Maccabi
Barca
Zalgiris
Real
Kızılyıldız
Alba
Pana
Maccabi
Barca
CSKA
Kızılyıldız
Maccabi
Fenerbahçe
Real

Ergin, Manas Destanı'nı yeniden yazıyor.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #636 : 04 Kasım 2016, 01:33:39 »
Armada farkını ortaya koydu; 5 maçı da kaybeden tek takım şu an. Ne güzel takılıyorlardı Eurocup'ta, bedbaht garibanlar sinir sahibi oldular durduk yere :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #637 : 08 Kasım 2016, 09:12:12 »
Vitoria kentinin şu basketbol takımı sürekli isim değiştiriyor ya... Gına geldi artık.

Final-four'da yendiğimiz takımla oynuyoruz işte. En anlaşılır şekli bu sanırım. :)

Lig Tv 3 yayınlayacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #638 : 08 Kasım 2016, 09:24:15 »
Vitoria sokaklarına bi sağlam temizlik şart benden.  Tüm cuma gününü temizliğe ayırıyorum

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #639 : 08 Kasım 2016, 09:25:42 »
bogdan oynayacak sanırsam...kazan maglubiyetini telafi etme zamanı..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #640 : 08 Kasım 2016, 10:16:57 »
Brose macinda ki gibi takim oyunu oynayan ve kazan macindaki gibi son saniyeye kadar birakmayan bir ekip....
Mac kolay gecer diyemiyorum ama onlar icin uzucu olani gecen mac yenilmemiz... bu nedenle kucumseme yada konsatrasyon problemi olmayacak ve arkadaslari fena uzecegiz ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #641 : 08 Kasım 2016, 10:27:12 »
1.45 e 2.30 la favoriyiz

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #642 : 08 Kasım 2016, 10:52:53 »
bogdan oynayacak sanırsam...kazan maglubiyetini telafi etme zamanı..

Biraz önce Bogdan'la alakalı son gelişmeleri araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. 3-5 dakika da olsa süre alması takım psikoloji açısından iyi olur.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #643 : 08 Kasım 2016, 11:26:00 »
Kazana kaybedince muhakkak kazanmamiz gereken bir mac oldu haftaya maccabi maci ile birlikte umarim kazaniriz. Bogi oynamayacaksa eğer sloukas biraz top oynamali dixon dan baska topla bir sey yaratan adam kalmiyor

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #644 : 08 Kasım 2016, 18:06:28 »
Dixon çok iyi durumda ama tek başına yetmez. Mutlaka Sloukas da devreye girmeli.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic