Bu bahsettiğin rotasyon anlayışından Bayern maçını da kaybettik. 22 sayı fark kapanıp gitti, rakibin morali arttı sonra da toparlanamadık.
Ayhan abi, cidden çocuğu savunmak için demiyorum. Ama daha oyuna girmeden, kenara geldiği an sallanıyor. Bu kadar önyargı olunca ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Transferini eleştirmek başka bir şey, ona saygı duyarım, tek laf etmem. Mesela İlhan abi, transferine karşıydı ağzımı açıp tek laf etmedim, etmem de saçma olur. Keza sen de mesela transfere karşı çıkarsın, saygım sonsuzdur. Benim özellikle ikinize olan sonsuz saygımın nedeni bu. Transferi eleştiriyorsunuz diye, bunu takıntı haline getirip her kötü sonucu karşı çıktığınız transfere ihale etmiyorsunuz.
Benim ironik bulduğum duruma gelince:
Koç, harika setler hazırlıyor, boş şutlar kaçıyorsa daha ne yapsın deniyor. Ama aynı cümle içinde Ivanovic'in dışardaki oyuncuları bilinçli boş bıraktırdığı, şutların kaçacağını bildiği söyleniyor. Aynı yorum içinde bu kadar çelişkili cümleler kurulmaz. Ivanovic, bilerek dış şutlara zorluyorsa seni, sen zaten özel bir setten ziyade buna zorlanıyorsun demektir. Elin mahkum.
Keşke bizim tek sorunumuz Kenan olsa, vallahi samimi söylüyorum, ben her şeyden önce Fenerbahçeliyim, gitsin her şey düzelsin derim. Ama bizim ciddi anlamda başka sorunlarımız var. Bu kadar basit olmayan sorunlarımız. BSL'de 8, Euroleague'de 9 maç yaptık. 17 resmi maçtır uygulanan rotasyon arıza veriyorsa başka şeyler denemek gerekir. Eldeki kadro ortada, öyle ya da böyle, beğensek de beğenmesek de malzeme bu. Sen de malzemene göre bir plan uygularsın. Brown'dan Doncic, De Colo'dan Dragic performansı alamazsın. Benchten gelen her oyuncuya da Ginobili muamelesi çekemezsin, olmuyor işte.