Kalinic ile Pierre'i kıyaslamışsınız ama bir konuyu hatırlatmakta fayda var. Kalinic çok daha komplike bir takımda çok daha büyük yıldızlarla bir arada oynadı. Önce Ekpe gibi bir savunma üstâdı vardı, sonra da yardım savunmasında uzman olan Melli gibi bir yıldız vardı yanında. Bobby'nin Bobby olduğu dönemlerdi ve yüreğini ortaya koyarak oynayan bir süperyıldız Bogdanovic vardı Kalinic'in takımlarında. Yâni Kalinic'in işini kolaylaştıran bir sürü oyuncu vardı.
Pierre'in böyle bir şansı yok. De Colo henüz bir Bogdanovic olmadı, Bobby yaşlandı, Melli ve Ekpe'nin yeri hiçbir zaman doldurulamadı. Yâni Pierre ekmeğini taştan çıkartıyor şu an.
Ayrıca ben Pierre'in bir Clyburn olmasını istemiyorum. Pierre bizim Jeffery Taylor'ımız olmalı. Ben Obra takımlarında yıllarca Jeffery Taylor'ı görmek istedim ama hâin Real hayvan gibi maaş ödüyordu. Eğer ki Taylor gibi 1 numaradan 5 numaraya kadar herkesi hârika savunan bir adam Obra'nın takımlarında olsaydı Obradovic savunmada ne fanteziler üretirdi kimbilir.
İstiyorum ki Pierre de 1 numaradan 5 numaraya kadar herkesi ölümcül bir şekilde savunsun. Ayrıca Taylor'a göre artıları doğru yerde yüzdeli şut sokması, potaya gidebilmesi. Tüm bunları düşününce Pierre Avrupa'nın en özel oyuncularından birisi olabilir, o yolda emin adımlarla gidiyor.
Artık Jeffery Taylor'a ihtiyaç yok:)