Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445172 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2970 : 27 Şubat 2021, 00:54:31 »

Bogdanoviç Teodosiç varken halt yesin Miçiç.Bogi şampiyon yaptı.
Bogdanovic bitti sayılır,ciddi sakatlık geçirdi.1 Micic’i 100 Teodosic’e değişmem.
Şu an net olarak ligin en iyi oyuncusu.Bakalım kim durduracak bunları.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2971 : 27 Şubat 2021, 00:59:40 »

Bogdanoviç Teodosiç varken halt yesin Miçiç.Bogi şampiyon yaptı.
uzak ara en iyi yorumun abi katılıyorum bogi kötü sakatlandı ama toplar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2972 : 27 Şubat 2021, 01:04:00 »
Bogdanovic bitti sayılır,ciddi sakatlık geçirdi.1 Micic’i 100 Teodosic’e değişmem.
Şu an net olarak ligin en iyi oyuncusu.Bakalım kim durduracak bunları.

Bogi döner sağlam döner hatta kuvvetli bünyesi yaşı genç daha.Miçiç göreceğiz yapsın o artistik harekleri izbandud gibi siyahi guardlar neler yapıyor.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #2973 : 27 Şubat 2021, 01:04:24 »
Haftaya iki önemli zor maç, asvel barcayi da yendi seri 6 oldu.. sanırım sonuçlara göre ilk 4 mü olur yoksa 8 dışında mi kalırız  netleşmeye başlar

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #2974 : 27 Şubat 2021, 01:06:53 »
Asvel iki maçtada yendi barçayı baya sürprize imza atıyorlar

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2975 : 27 Şubat 2021, 01:12:26 »
Sansürsüz basketbol

Eski oyuncularımızdan Altar Tunçkol Bu mağlubiyetten ziyade önümüzdeki 2 maçı alamazsak saon 8 hayal olur dedi.Valencia Zalgiris Asvel Baskonia çok güçlü geliyorlar dedi.

Moderatör :Bu ağır yenilgi umarım üste üste mağlubiyetlere yol açmaz dedi.Fikstürün zorluğundan bahsetti.

Ülkemizin basketbolü adına bu kadar basketbolün tartışıldığı programların sayısındaki artış çok sevindirici.Klasik tv

yayınlarından bağımsız.

Çubuklu Analizde baya güzel.Murat Murathanoğlunun var 2-3 tane.Yine çok mutlu ediyor bu durum.Socrates var.

Socrates teki moderatörü sevmiyorum. Çok sinsi. Obradovic varken ağzından düşmüyordu bütçe lafı. Murat Murathanoğlu üç dört kez terslemişti onu, neye dayanarak Avrupa nın ilk 3 bütçesinden birisi Fenerbahçe diyorsunuz diye. Sanırım işlerine gelmedi, yollarını ayırdılar Murathanoğlu ile. Biz sadece spor konuşuruz ayağına hakem vesaire işlerine girmiyoruz kafasındalar ama foseptik içinde içme suyu aramak gibi bir şey bu. Genelleme yapamam ama o oluşumdakilerin bir kısmı, söz konusu moderatör gibi, çok kaypak ve iki yüzlü...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2976 : 27 Şubat 2021, 01:13:39 »
Bogdan ile micicin olduğu takımda micic ceketini ilikler. Zaten sırp milli takımının ası da bogdandır ki son avrupa şampiyonasında görüldü bu. Ben Micic'in efes haric başka bir takımda böyle bir performans göstereceğini sanmıyorum. Aynı önceki klüplerinde Larkin'in gösteremediği gibi.

Ama hadi NBA bok yemiş de bunlara talip olmamış. Bok gibi para harcayan ve her sene tek başına bunları dağıtan Larkin'e barca neden talip olmadı sene başı. Paraları mı yok, yoksa Larkininki tatlı geliyor da bir sene daha mı bizi dağıtsın dediler. Ben avrupadaki takımları da anlamıyorum işte. Barcası, cskası,reali, milanosu. Bizim oyuncular çil yavrusu gibi dağıldı ama adamların oyuncularına talip olan avrupa takımı da yok. Çok yuhaf yahu. Ne nba, ne avrupadakiler. Çok tuhaf.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2977 : 27 Şubat 2021, 01:17:04 »
Socrates teki moderatörü sevmiyorum. Çok sinsi. Obradovic varken ağzından düşmüyordu bütçe lafı. Murat Murathanoğlu üç dört kez terslemişti onu, neye dayanarak Avrupa nın ilk 3 bütçesinden birisi Fenerbahçe diyorsunuz diye. Sanırım işlerine gelmedi, yollarını ayırdılar Murathanoğlu ile. Biz sadece spor konuşuruz ayağına hakem vesaire işlerine girmiyoruz kafasındalar ama foseptik içinde içme suyu aramak gibi bir şey bu. Genelleme yapamam ama o oluşumdakilerin bir kısmı, söz konusu moderatör gibi, çok kaypak ve iki yüzlü...

O programı seyrek izledim bozdular demek yinede bakarım ama baya youtubada var program.Son 8 gelsin yada gelmesin enerji alındı hatalı yönler kuvvetli yönler görülüyor.Ben bu sezonluk hakkımı helal ediyorum takıma.Umarım yatırım yapılır.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 01:19:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2978 : 27 Şubat 2021, 01:17:34 »
Dusko olsa bu kadar üzülmezdik.Yakın mesafeden gösteriyor kamera adamın suratından nefret akıyor.

Bu noktada biraz öz eleştiri de yapmak lazım. Ergin Ataman mevzusunu biraz da biz büyüttük. Herif de yıllarca kullandı bunu, prim yaptı. Her maç arefesinde demeçler vesaire. Zaten büyük ihtimalle negatif bağlamda narsist kişilik bozukluğuna sahip olduğunu düşünüyorum. Nefretten besleniyor ve bunu iyi kullanıyor. Haz etmemekle birlikte iyi bir koç olduğunu düşünüyorum. Umarım işleri rast gitmez...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2979 : 27 Şubat 2021, 01:21:05 »
Bogdan ile micicin olduğu takımda micic ceketini ilikler. Zaten sırp milli takımının ası da bogdandır ki son avrupa şampiyonasında görüldü bu. Ben Micic'in efes haric başka bir takımda böyle bir performans göstereceğini sanmıyorum. Aynı önceki klüplerinde Larkin'in gösteremediği gibi.

Ama hadi NBA bok yemiş de bunlara talip olmamış. Bok gibi para harcayan ve her sene tek başına bunları dağıtan Larkin'e barca neden talip olmadı sene başı. Paraları mı yok, yoksa Larkininki tatlı geliyor da bir sene daha mı bizi dağıtsın dediler. Ben avrupadaki takımları da anlamıyorum işte. Barcası, cskası,reali, milanosu. Bizim oyuncular çil yavrusu gibi dağıldı ama adamların oyuncularına talip olan avrupa takımı da yok. Çok yuhaf yahu. Ne nba, ne avrupadakiler. Çok tuhaf.
Larkin euroligde Mirotic'ten sonra en çok para kazanan oyuncu geçen sene yenilemişti Efes yanlış hatırlamıyorsam Barca sezon öncesi uzun alamadı mali krizdeler kulüp olarak seçimde var orada işler karışık Larkin hep Nba kovaladı ama teklif gelmedi herhalde Boston ile oynadığı sene baya baya iyiydi o performansa alamadıysa bundn sonra ne olur bilinmez Micic'in hakları el değiştirdi galiba yanlış hatırlamıyorsam okc olması lazım onlarda yeniden yapılanıyor seneye çağrırlar belki

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2980 : 27 Şubat 2021, 01:22:34 »
Bu noktada biraz öz eleştiri de yapmak lazım. Ergin Ataman mevzusunu biraz da biz büyüttük. Herif de yıllarca kullandı bunu, prim yaptı. Her maç arefesinde demeçler vesaire. Zaten büyük ihtimalle negatif bağlamda narsist kişilik bozukluğuna sahip olduğunu düşünüyorum. Nefretten besleniyor ve bunu iyi kullanıyor. Haz etmemekle birlikte iyi bir koç olduğunu düşünüyorum. Umarım işleri rast gitmez...

Efesin o dopingli kupası unutulamaz.2-0 öndeyken 4-2 verdiğimiz.Ayhan Şahenkte Söylemezoğlunun doğradığı.Son maçta yumruk yumruğa girmişti çoğu oyuncu Sinan girmeyen tek adamdı onlarda bizde Damir ayırmaya uğraştı.Koltuklar havada uçuştu İpekçide.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 01:23:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2981 : 27 Şubat 2021, 01:30:21 »

Efes çok para veriyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2982 : 27 Şubat 2021, 01:33:26 »

Efes çok para veriyor.
Barca, cska, milano falan öpücük veriyormuş?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2983 : 27 Şubat 2021, 01:40:07 »
Barca, cska, milano falan öpücük veriyormuş?

Efes bir şirket vardır iş ilişkileri.Dokunmuyordur diğer rakipler.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2984 : 27 Şubat 2021, 01:45:01 »
adam takımında mutlu,yarım kalan bir hikaye olduğunu düşünüyor ve yıllık 4.5 milyon euro kazanıyor neden ayrılsın ki?nasıl ki bogdan bizle final kaybetti gitmedi ya da ekpe,vesely onlar da öyle kalıyor işte.