Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445155 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı afat

Yazık oldu. :/ Bence 3 maç alabiliriz ama Vesely’nin sağlıklı olması lazım.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Maçın sonunu Barthel yerine O’quinn ile oynamalıydık. Sonuç yine değişmezdi belki ama doğrusu buydu.

Çevrimdışı afat

Maçın sonunu Barthel yerine O’quinn ile oynamalıydık. Sonuç yine değişmezdi belki ama doğrusu buydu.

Kesinlikle. Korkak oyuncuların sahada işi yok.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 22:09:04 Gönderen: afat »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Guduriç daha ne yapsın diğer parçalarda bir zahmet katkı versin.
En kritik anlarda top brown, barthel, pierrin elinde kaldi. Ilk mac 10 sayi, ikinci mac 12 sayi attik son ceyrek. Boyle mac mi kazanılır.  Efeste son anlarda micicle larkin saklanıyor mu sahada. Dun de colo bugun gudu. Takimda yok iste destek olacak adam yok. Hepsi birbirinden öküz.  Senin yedek.oyun kurucun güya profesyonel basketci 4te 0 faul atıyor. Elinin ayarını siktim. Yillardan beri basketbol oynuyorsun. Faul atmayı da mi bilmiyorsun.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Guduric yoruldu maç sonu Nando sahne almalıydı oda olmadı mağlubiyeti Kenan'a bağlamıyorum ama bu seviyede 0/4 atmazsın tamda ivme bize dönecekti

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Efes siksin bu piçleri.
İtuodis, Hackett hespini gömsünler.Bu hakemleri soksunlar götlerine.Bunlar çok ahlaksız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
En kritik anlarda top brown, barthel, pierrin elinde kaldi. Ilk mac 10 sayi, ikinci mac 12 sayi attik son ceyrek. Boyle mac mi kazanılır.  Efeste son anlarda micicle larkin saklanıyor mu sahada. Dun de colo bugun gudu. Takimda yok iste destek olacak adam yok. Hepsi birbirinden öküz.  Senin yedek.oyun kurucun güya profesyonel basketci 4te 0 faul atıyor. Elinin ayarını siktim. Yillardan beri basketbol oynuyorsun. Faul atmayı da mi bilmiyorsun.

Ben küfür etmiyorum gücümüz oranında mücadele ettik.Kenan konusu öyle çalışmıyorlar.Biz salona giderdik dakikalarca Damir Mrsiç şut faul çalışırdı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Efes bir bardak su içsin.Final programı belli Cska-Barcelona.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Lan bu CSKA'da da bişey yok.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
Hakemlerin göz göre göre yanlış karar verdiği 4 pozisyon var.

1. İlk çeyrekte O’quinn hücum reboundayken, rakibi onu  altına girdi (futboldaki kambura yatma pozisyonu) O’quinn’e faul çaldılar. Top bize geçmişti.
2. İlk yarıda Lorenzo’nun turnikesinde Lundberg çemberi tuttu. Sayımızı yediler.
3. Yine ilk yarıda Antonov, Nando’yu hücuma çıkarken tuttu. Net kasti faul almalıydı.
4. Yine Nando’nun burnuna darbe aldığı pozisyon yüzde yüz fauldu.

Maçın ilk yarısında oldu hepsi. Ben buna tesadüf diyemiyorum.

Buna tepki verilmeli.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Yemin ederim Nocioni'li Real'den sonra bir takımdan hiç bu kadar nefret etmedim.
Elenirsek ilk defa Gergin'i destekleyeceğim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Zenit-Real finali olur.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
3. maç tek hedef hackett clyburn özellikle bunların ağzını burnunu dağıtmak sikip bırakmak olmalı. kazanmak falan umrumda değil artık kıralım bir taraflarını sahada. unutamayacakları bir iz bırakmadan bu seri bitemez bitmemeli.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Sapere

• Üye
Çeska’yı vasat bulan/beğenmeyenler olmuş.

Aynı takımı izlemiyoruz sanırım.

İkinci yarıda yaptığımız savunma onları kötü gösterdi. Onlara vasat diyerek takımımızım yaptığı mücadeleyi gömmeyin bari.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso

Aynen abi veselysiz koçu olmayan 5 oyuncusu korona yakalanmış feneri hakem ittirmesiyle sidik zoruyla yenen takım alev alev yanan efesi geçicek.  Yani şunu düşünmen bile garip ergin nefretinden söylüyosun diye düşüyorum ama ortada da gercekler var . Efes şu anda bu cska ile top diye oynar çok aleni hakem skandalı olmazsa