Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 442034 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
2.Yarıyı izlemedim, neler oldu bilmiyorum.

Vesely 5 faulle oyun dışı. Üçü faul değil, sonuncusu teknik. Erdem a teknik. 22.00 da bitti anlayacağın maç. Basketbol konuşmak anlamsız anlayacağın kardeşim...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Geç kaldık biraz ama vurmaya başladık. Bir basketbolsever olarak destekliyorum bu yaklaşımı. Ağız burun indircen.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
2 oyuncuyu sakat etmeden yollamasınlar

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Lan şu clybırn ile Hackett indirin.
Biriniz de Sloven hakeme top fırlatın

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Utanmadan seviniyorlar. Bir kişi indiremiyor şöyle Clyburne ün ağzına sağlam bir tane.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Utanmadan seviniyorlar. Bir kişi indiremiyor şöyle Clyburne ün ağzına sağlam bir tane.

Maç sonrası çıkabilir kavga.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Obra gibi bbşr adam bu itodis ile nasıl çalışmış. Pislik bir herif.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Çünkü bu bizim mayamızda yok. Şimdi bugünkü galibiyetle cska büyüdü mü? Sikerim öyle büyük kulübü. Sikerim böyle organizasyonu. Bizim kendi takımımıza söveceğimiz zamanda gelecek ama bence bu maç o maç değil

İyi de abi olmuyor ki böyle. Her sene hüsran üstüne hüsran. Üzülmekten hayal kırıklığına uğramaktan yorulduk artık. Hayat kalitemiz düşüyor vallahi Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara üzülmekten, sizin düşmuyor mu?

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Yahu düşmez olur mu. Şu Ramazan günü elim ayağım titriyor. Bu şekilde olması daha da acı veriyor. Futbol aynı basket aynı içerde dışarda. Yani bizim takımda radikal bir karar alsın artık madem öyle
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Play-offlar özellikle izlenebilirliği artırmak için büyük fırsatlardır.3 tetikçi geliyor cillop gibi basketini yiyor üstüne teknik çalıyor.Değerli parçanı atıyor.Takım protesto için maçı bıraktı bence bana öyle geldi.

Memnunmusun organizasyon seri bitti.Bu mu istediğiniz sizin.Herkes zap yaptı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Bizden bir bok olmaz. Sanki hiç bir bok olmamış gibi maç içinde, geçtim hakemleri yediğimiz sopa ortada, tebrik ediyoruz herifleri. Bu kafa ile figuran olarak devam ederiz. F8 gördük mü de mutlu oluruz...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Vesely'ye yapılan rezillikte kapadım ve görülüyor ki bizim takım kendince devam etmiş maça.

Aslında çok güzel bir protesto yönetimi vardı. Top bize her geçtiğinde yarı sahayı geçmeyecektik ve hücum etmeyip topu verecektik CSKA'ya. Maç 40-160 falan bitmeliydi ki hakemleri ve organizasyonu protesto ettiğimiz anlaşılsın. Hiç hücum etmeyerek yarı sahamızda kalmalıydık.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 22:56:41 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
CSKA'nın ismi dışında hiçbir şeyi kalmamış ama lobisi ile işi götürmeyi biliyor.Bizim takımın ise boşa yatırım yapmasına gerek yok.Gördüğümüz üzere,3 tane tetikçi ayarlayıp;işi bitirebiliyorlar.

Mücadele ederek elenmeyi çok isterdim ama mücadele etmemizi bile istemeyen bir organizasyon ve bu organizasyonun ayakta kalma sebebi Türk sponsorlar ve bizim taraftarlarımız.

Ama bu tür bir organizasyona,bu organizasyondan çekilme kararımızı açıklayarak tepki koyup;bir şekilde bu karanlık düzenden uzaklaşmak gerekiyor.

Rus-ispanyol takımları deniliyor ama olay takımların bulundukları ülkeler değil;EL'in istediği takımların ilerlemesi.

Zenit-Barcelona maçında,neredeyse her pozisyonda hakemlerin düdükleri ağızlarında Zenitli oyuncuların tek bir ufak temasını bekliyorlar.Yani,Efes-Real maçında aynı doğranmayı Real Madrid'te yaşayabilir.Ki Real mucizevi bir şekilde iyi basketbol oynarsa,onlarında önünü kesmeye çalışacaklar.

Sene başından bari Barca-Efes finalini hypeladılar ve büyük figüranlar CSKA ve Milano,ve aptal yerine konan bir Fenerbahçe takımı...

O 17 maçlık zaman dilimi,benim için Fenerbahçe basketbolunu takip ettiğim ve en çok heyecan duyduğum bir zaman aralığını kapsayan ve inanılmaz zevk aldığım bir dilim oldu.Efes'e kaybettik ama hakemlere mi kızdık? Hayır,Efes attığını soktu ve yendi.

Bu arada en son bir şeyi de ekleyeyim:Eğer ki bu yozlaşmış organizasyonda kalmak gibi bir karar alınırsa,kuralacak takım tarzı Zenit gibi olmalı.
Bu yozlaşmış düzenin kollanan takımlarını bu kadar yumuşak bir oyuncu grubuyla yenmen imkansız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ben organizasyona güveniyorum.Fiba şartları bencede araştırılmalı Transfer yanlışları düzeltilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Vesely'ye yapılan rezillikte kapadım ve görülüyor ki bizim takım kendince devam etmiş maça.

Aslında çok güzel bir protesto yönetimi vardı. Top bize her geçtiğinde yarı sahayı geçmeyecektik ve hücum etmeyip topu verecektik CSKA'ya. Maç 40-160 falan bitmeliydi ki hakemleri ve organizasyonu protesto ettiğimiz anlaşılsın. Hiç hücum etmeyerek yarı sahamızda kalmalıydık.

Kendi potamıza şut atmalıydık diye de ekliyorum...