Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı igor the great

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #210 : 10 Haziran 2021, 12:55:38 »
Trinciheri sanki istesek gelecekmiş gibi bir hava var bizde. Ben olsam gelmezdim şahsen. Bayerne kendini ispatladı bütçeyi de yükseltme imkanı vardir muhtemelen. Sizce istesek gelir mi ?

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #211 : 10 Haziran 2021, 14:33:13 »
Trinciheri sanki istesek gelecekmiş gibi bir hava var bizde. Ben olsam gelmezdim şahsen. Bayerne kendini ispatladı bütçeyi de yükseltme imkanı vardir muhtemelen. Sizce istesek gelir mi ?
ben olsam gelmem :)
katılıyorum sana
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #212 : 11 Haziran 2021, 14:20:35 »
ben olsam gelmem :)
katılıyorum sana

Obradovic olsaydınız geri gelir miydiniz Cem Bey?  :)

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #213 : 12 Haziran 2021, 00:52:22 »
Obradovic olsaydınız geri gelir miydiniz Cem Bey?  :)
Trincieri olsa gelmeyen Cem ağrak obradoviç olsa tatil için bile gelmez
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #214 : 14 Temmuz 2021, 20:10:13 »
@ugurozan
sırp medyası sabahın erken saatlerinden beri igor kokoskov'un milli takımla devam etmeyeceğini, gelecek sezon sadece fenerbahçe'yi çalıştıracağını yazıyor. konuşulanlar:

• kokoskov'un yerine üç aday var.
• pesic, djordjevic, sasa obradovic.
• kuvvetle muhtemel pesic dönüyor.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #215 : 16 Temmuz 2021, 20:23:23 »
Sen NBA’de takım çalıştıran ilk yabancı koç ol...

Avrupa şampiyonu apoletin olsun.

Sırbistan gibi ekol bir takımı çalıştır...

Takımın efsane koçunun ön ayak olmasıyla Fenerbahçe’ye gel...

İlk sezonunda, son anda kurulan kadro ve derinliği olmayan bir kadro ile yokuş aşağı başladıktan sonra ligin en iyi basketbolunu oynadığın maçlar izlettir....

Vesely sakatlanmadan önce yılın koçu olacağın yönünde yabancı basında haberler çıksın...

...

Sonra sosyal medyadaki kerameti kendinden menkul hater’ların ve bunları arkasına alan şube yönetimi tarafından sıradanlaştırıl...

Trinchieri gibi yıllarıdır bu ligde orta sıra takımı çalıştırmaktan ileriye gidemeyen birinin bile sana tercih edilebileceği hissettirilsin.

Aslı astarı olmayan Obradovic haberleri ile taciz edil...

...

Valla ben Igor’un yerine kendimi koydum da Mavs’in teklifini fazla düşünmeden kabul ederdim sanırım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #216 : 16 Temmuz 2021, 20:49:14 »
İgor da neymiş diyesim geldi bir an. İlk senesi ne yaptı, ne başarısı oldu bilmiyorum. Molalarin yarısını saha ortasinda geçirmesinden tut,  Maç içi müdahalelerinde sıfıra yakın etkisi, kenarda 30 atsan da 30 yesen de aynı yüz ifadesi, hata yapan oyuncunun ne hata yaptığının farkına bile varamayacak duyarsızlığı ve son Sırbistan felaketi.
Gitsin gitmesin tartışması ayrı bir şey. Şu anda gitsin dediğimden de değil ama adama aşırı bir anlam yüklemenin bir anlamı yok.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #217 : 16 Temmuz 2021, 23:26:58 »
İgor da neymiş diyesim geldi bir an. İlk senesi ne yaptı, ne başarısı oldu bilmiyorum. Molalarin yarısını saha ortasinda geçirmesinden tut,  Maç içi müdahalelerinde sıfıra yakın etkisi, kenarda 30 atsan da 30 yesen de aynı yüz ifadesi, hata yapan oyuncunun ne hata yaptığının farkına bile varamayacak duyarsızlığı ve son Sırbistan felaketi.
Gitsin gitmesin tartışması ayrı bir şey. Şu anda gitsin dediğimden de değil ama adama aşırı bir anlam yüklemenin bir anlamı yok.
Anlam yükleme ile ilgisi yok.
Gerçekten rezil yönetiyorlar. Adamdan memmun değilsen, yola devam etmiyoruz dersin. Neden bu sorunları yaşıyoruz diye kendilerine sorsunlar. Çapsız, demode şekilde  ve eski kafa yönetim anlayışı bu.
S.komşuoğlunu az buçuk da olsa biraz tanımışlığım var. Sever show yapmayı.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2021, 09:37:29 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #218 : 17 Temmuz 2021, 09:46:26 »

Hocam sen yapma bari ... Sen spordan anlayan adamsin, konu Kokoskov dan ziyade yonetim... Bu zamanda boyle plansiz hocasiz kalacak olmamizin nedeni asil sorunumuz. Duyduklarimizin dogru olduguna inandigim icin soyluyorum, bu durumda yine iyi kalmis koc.. Ben olsam bu kadar da kibar olmazdim, yine Kokoskov efendi adammis.

Arti Erdem Can, Mahmudi a yada Orhun Ene isimler bunlar ... Sanki Obra geri donuyor... Yani subedeki vizyon cokusu devam edecek....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #219 : 17 Temmuz 2021, 11:08:32 »
Hocam sen yapma bari ... Sen spordan anlayan adamsin, konu Kokoskov dan ziyade yonetim... Bu zamanda boyle plansiz hocasiz kalacak olmamizin nedeni asil sorunumuz. Duyduklarimizin dogru olduguna inandigim icin soyluyorum, bu durumda yine iyi kalmis koc.. Ben olsam bu kadar da kibar olmazdim, yine Kokoskov efendi adammis.

Arti Erdem Can, Mahmudi a yada Orhun Ene isimler bunlar ... Sanki Obra geri donuyor... Yani subedeki vizyon cokusu devam edecek....
Yönetimin olayı idare ediş şeklini konuşmak başka kokoskovu göklere çıkarmak başka. Ben olayın idari boyutunu konusmadim dikkat ettiysen. Geçen seneki takımın başında kim olsa aşağı yukarı benzer derece alırdı takım.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #220 : 17 Temmuz 2021, 12:20:54 »
Yönetimin olayı idare ediş şeklini konuşmak başka kokoskovu göklere çıkarmak başka. Ben olayın idari boyutunu konusmadim dikkat ettiysen. Geçen seneki takımın başında kim olsa aşağı yukarı benzer derece alırdı takım.

Abi Kokoskov bence de oyle ahim sahim ustune aglanacak adam degil. Ama belli seviyede..

Bu takim ne Piagini ler ne hocalar gordu... Artik ikinci senesine girmis, kendi takimini iyi kotu kurmus hoca, hele daha iyisi de piyasada yokken ... abdurrahman celebidir :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #221 : 17 Temmuz 2021, 22:16:49 »

İgor da neymiş diyesim geldi bir an. İlk senesi ne yaptı, ne başarısı oldu bilmiyorum.

Evet, haklısın. Üst üste 10 galibiyet, 17 maçta 15 galibiyet, Top8 yapmak gibi bazı ilginç istatistikleri vardı. Şanstır herhalde, EL'de her koçun bunları yapmışlığı vardır. Zaten kadro da muhteşemdi, normal yani...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #222 : 17 Temmuz 2021, 22:35:13 »
Evet, haklısın. Üst üste 10 galibiyet, 17 maçta 15 galibiyet, Top8 yapmak gibi bazı ilginç istatistikleri vardı. Şanstır herhalde, EL'de her koçun bunları yapmışlığı vardır. Zaten kadro da muhteşemdi, normal yani...
Cimbiz nedir biliyor musun? Istedigini aradan çekip alırsın. Ben de o 10 mactan öncesini, efesten yediğimiz son 4 maçtaki 120 farki , bir senede tarihte olmadigi kadar 30-40 sayi fark yedigimiz mac sayisini, vs vs söylerim. Bana böyle dalga gecer gibi yazınca egon mu tatmin oluyor. Zaten kokoskovla ilgili söyleyip soyleyebilecegin tek somut şey bu galibiyet serisi olur ki o da gudu geldikten sonra oldu ve hic bir halta faydası olmayan bir seri oldu neticesi itibari ile.
Haaa bir de top 8 falan demişsin. Dogru kadrosunda de colo, vesely, gudu gibi adamlarin oldugu takimin top 8 yapmasi muthis bir başarı. Onu unutmuşum.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2021, 22:37:45 Gönderen: iloturo »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #223 : 17 Temmuz 2021, 22:48:29 »
Cimbiz nedir biliyor musun? Istedigini aradan çekip alırsın. Ben de o 10 mactan öncesini, efesten yediğimiz son 4 maçtaki 120 farki , bir senede tarihte olmadigi kadar 30-40 sayi fark yedigimiz mac sayisini, vs vs söylerim. Bana böyle dalga gecer gibi yazınca egon mu tatmin oluyor. Zaten kokoskovla ilgili söyleyip soyleyebilecegin tek somut şey bu galibiyet serisi olur ki o da gudu geldikten sonra oldu ve hic bir halta faydası olmayan bir seri oldu neticesi itibari ile.
Haaa bir de top 8 falan demişsin. Dogru kadrosunda de colo, vesely, gudu gibi adamlarin oldugu takimin top 8 yapmasi muthis bir başarı. Onu unutmuşum.

Haklısın dedik ya birader ? F4 finali oynayıp kaybetmiş olsak, yine sen haklı olacaktın. Sen hep haklı olanlardansın...
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2021, 22:57:14 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #224 : 17 Temmuz 2021, 23:07:01 »
Haklısın dedik ya birader ? F4 finali oynayıp kaybetmiş olsak, yine sen haklı olacaktın. Sen hep haklı olanlardansın...
Tamam