Geçtiğimiz sezonlarda 3-4 attığımız maçlardan dahi daha keyifliydi her ne kadar direklere vs sövüp dursak da

bu takım şampiyon olur ve olacak da. Pelkas ortada oynamalı bence. Maalesef ki Ozan Sosa Gustavo üçlüsünden birinden feragat etmemiz gerekiyor. Altay gafil avlandı ama biraz gereksiz öndeydi bence. Stoperler orta şeker kıvamında sıkıntı yok çok özellikle de son 2-3 seneden sonra Ramos gibi geliyorlar insana. Caner ve Gökhan.. Bu ikili bambaşka. Bugün resmen içinden geçtiler Antalya'nın. Onlar bindirdikçe orta kestikçe ben yoruldum onlar yorulmadı. Kendimi keseceğim ama ya Nasıl gittiler de kendi şampiyonluklarımız yerine GS BJK şampiyonlukları seyrettik inanılır gibi değil. Gustavo babaya bugün çok iş düşmedi ama yine iyiydi top dağıtmaları özellikle. Golle taçlandırmak yakışırdı harika vuruştu direkten döndü. Sosa biraz temposuz ve kapasitesinin altında. Ozan hatasız diyebilirim ama 8-10 değil 6-8 oynamalı. Pelkas tam bir CREATOR ama kanatta dar alana sıkıştırarak bu özeliğini dizginliyoruz. Orta sahanın forvetle bağlantı kurduğu bölgede gerçekten çok ama çok fark yaratır bu oyuncu ben kendisini çok beğeniyorum. Ceza sahasında iyi yer tutup o kafa vuruşunu yapması mühimdi ama şanssızlık.. Samatta bugün ciddi manada kötüydü. Tutuktu çalıştı çabaladı isteksiz değildi ama oyun içinde fazla kayboldu. Valencia ise tuhaf Adam çabalıyor arıyor yokluyor ama kapasitesi yeteneği sınırlı ve ciddi bitiricilik problemi var. Kendisine dövdüğüm de çok oluyor ama bir şekilde tabelaya etki ediyor.
Gelelim oyuna sonradan girenlere. Perotti bambaşka bir oyuncu. Sevilla Zamanından beri çok beğenirdim kendisini ve bu Adam biraz düzenli oynasın form tutsun var ya ligdekilerle top diye oynar sadece istemesi yeterli. Cisse görevini yerine getirdi çoğalmamızı sağladı ve çok doğru bir hamle transferi. Mert Hakan bu sezon formayı unutsun. Kendisini geldiğinden beri beğenmem çok yetersiz görüyorum ve bugün de yanıltmadı. O fizikle yok abi zaten oynayamazsın. Hiç mi bakmıyorsun kendine hiç mi çalışmıyorsun ekstra? Ayakta duracak fiziği yok. Tercihsek hataları ve tembel pasları da cabası. Bu Adam balon abi yapacak şey yok. Tolgay geldi onun için ne dediysem aynıları bunun için de geçerli. Klasik işleyen düzende iş yapan 1 senelik Anadolu takımı topçusu. Bir oyuncunun elle tutulur bir yanı olur hiçbiri yok bunda. All Around tarzda da değil herşeyden ya hiç yok ya da aşırı az var. Teknik üst düzey değil. Çabuk değil. Hızlı dribbling özelliği yok. Pasör değil. Savaşçı değil. Fizikli değil. Bu adamın en başta beri elle tutulur yanını göremiyorum. Neyse çok yüklenmiyim de.

Sinan için yoruma gerek yok bence mental ve futbol aklı ahlakı açısından sıkıntılı Adam belirli yetenek seviyesinde olsa da. O nedenle istikrar hiç beklemiyorum. Ademi bomboş topçu maalesef üzülerek söylüyorum Frey bundan iyi.. Genel olarak takım iyi ki bence dediğim gibi bu yıl bu kadro da şampiyon olamıyorsa daha da olmayalım zaten.
As kadro yavaş yavaş şekillenmiş durumda bu arada ve benim biraz da temennimi kattığım hali şu şekilde
Altay
GG
Serdar(Lemos) ikisini çok farklı görmüyorum şahsen şu anki form durumlarında
Tisserand
Caner
Gustavo
Ozan(Sosa) Ozan formayı kesinlikle hak ediyor ama Adam da Sosa işte yani
Pelkas
Perotti
Xxxxx buraya aday çok form durumuna göre karar verilmeli
Samatta