Ankaragücü maç sonu enerjisi , coşkusu ve motivasyonunu şu maça saklasalardı keşke, takım olarak, kulüp olarak ne zaman doğru şeyi doğru zamanda yapmayı öğreneceğiz bilmiyorum. Sürekli hayal kırıklığı, öfke, üzüntü hali ve buna paralel olarak reaktif tepki verme durumu, başkanından taraftarına iyice sindi bu durum her kesime. Seneye yine emojiler, uçaklar , videolar değişen birşey olmayacak, mevcut çöp kontratlardan kurtulmak için ekstra para harcanacak, bir taraftan da bunların hiçbiri umrumda değil , ben taraftarım ve salt başarı istiyorum, nasıl gelmiş nereden gelmiş hiç umrumda değil artık,
bu sene iyi oynamadik, sans hep ayagimiza geldi ama kullanamadik, her yil bir eksik giderdik, ama her yilda eksik kaldik,
birgun 2-3 Turk olmus cehenneme gitmisler giriste sormuslar hangi cehenneme gitmek istersiniz diye, Turkler anlamamis, nasil yani demisler? Burda iki tur cehennem var, biri normal digeri Turk cehennemi, bizimkiler sormus farki nedir? Turk cehenneminde gunde 3 defa bok yiyorsunuz normalde sadece 1 kere,
Diger Turkler normal cehennemi secmis ama bir Turk demiski, ben Turkum, Turk dogdum Turk oldum o yuzden Turk cehennemine giderim ,
aradan 2-3 ay gecmis normal cehennemdekiler arkadaslarini merak etmisler, ve izin isteyip Turk cehennemi tarafina gecmisler ki herkes parti yapip egleniyor, arkadalaslarini bulmuslar, ulan neoluyor burda niye herkes mutlu gunde 3 porsiyon bok yiyorsunuz demis? Turk demiski ohooooo suana kadar bok falan yemedik, birgun bok olsa tabak yok, diger gun tabak varsa bok yok demis, ikiside olursa bok yemeye kasik yok demis,
bizim son 3 yillik hikayemizde boyle boktan