Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 340846 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #3375 : 11 Mayıs 2021, 23:59:49 »
Yazıklar olsun be şerefsizler ordusu gençliğimi siktiniz. Ya arkadaş bide fenerin futbolunu kadrosunu doğru bulanlar oldu ya kardeşim senin forvetin yok eksisin orta saha oyuncularınla kanat oynuyosun adam eksiltemiyosun kuvvetsiz oyunculardan kurulusun amınakodımın gokhan gonulu zaten bitmiş 1 e birde ben geçerim. Başkan desen allah belasını versin yazık cok yazık kahroldugımuzla kaldık

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3376 : 12 Mayıs 2021, 00:21:20 »
Ben şunu anladım, siz de anlayın artık arkadaşlar.

Takımımızı; içinde Guardiola, Mourinho, Tuchel, Klopp olan bir Teknik Direktörler Kurulu da yönetse...

Her mevkiinin Messi'si transfer edilip dünyânın açık ara en güçlü kadrosu da kurulsa...

Biz yine de şampiyon olamayız.

Kaç yıllık ömrüm var bilmiyorum ama bir daha şampiyonluk görmeyeceğime eminim.

Beni bu psikolojiye sokan Fenerbahçe düşmanı medyasından beceriksiz yönetime kadar kim varsa hakkım haram olsun.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3377 : 12 Mayıs 2021, 01:28:11 »
Lig şampiyonluğu husunda 2019-20 sezonu öncesi Liverpool taraftarı gibi olmaya başladık. Kağıt üzerinde kadro olarak rakiplerinin gerisinde olan Sporting Lizbon bile şampiyon oldu ulan...

Sportif zekayı geçtim, bu sezon özelinde gördük ki; öyle mucizevi işler yapmaya gerek de yokmuş zira minimum hatayla şampiyonluk pekala gelebilirdi. Erol Bulut ile olmayacağı ortadayken, vaktinde göndermiyorsun. Santrafor ihtiyacın var, devre arasında uygun fiyatlı bile olsa, bulup getirmiyorsun...

Rakipler ŞL'ye katılmadığı sürece makas açılmaz, hatta katılsalar bile öyle büyük bir fark yaratmaz zira bol keseden harcama gibi bir lüksleri yok. Kadrolarında öyle iyi paraya satacakları aman aman adam da yok.

Bu sezon için olan oldu ama sonrası için enseyi karartmayalım. Düzgün hamlelerle seneye başarılı olabiliriz. Öncelikle, muhakkak iyi bir golcü ve kaliteli & yabancı bir t. d. lazım. Gerekirse adam satsınlar ve parasını bastırıp oraya kaliteli bir golcü alsınlar. Şansımız da yaver giderse, yaz transfer döneminde oyuncu satışından iyi para kazanacağımızı düşünüyorum ama takım iskeletini illa ki etkiler tabi bu. Altay, Ozan ve hatta Pelkas'ı satsak, mevcut şartlarda çok iyi miktarda parayı kasaya koyarız. İhtiyaç duyulmayan oyuncuların satışından da 1 transfer parası çıkabilir. Belki boştaki oyunculardan veya kiralık olarak şans transferi de düşer.

Son olarak, her şeyiyle acayip bir sezon oldu. Aboubakar olayı olmasa, muhtemelen BJK zorlanmadan şampiyon olmuştu bile.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3378 : 12 Mayıs 2021, 01:33:52 »
Renkdaşlar öfkeliyiz ama küfürsüz yazsak.Dışarıdan belki kadın taraftarlarımızda okuyordur.Düşünce duygularımızı nahoş kelimeler olmadan yazarsak çok şık olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3379 : 12 Mayıs 2021, 01:35:46 »
Portoya salladık ama Abuboubakar konusunda haklı çıktılar.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #3380 : 12 Mayıs 2021, 01:44:21 »
Portoya salladık ama Abuboubakar konusunda haklı çıktılar.

Ne sakatlığı, ne haklı çıkması, uyuyorsun. :) Spor Toto Süper Lig forumuna yazdığım mesajı oku.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3381 : 12 Mayıs 2021, 07:09:22 »
Ne sakatlığı, ne haklı çıkması, uyuyorsun. :) Spor Toto Süper Lig forumuna yazdığım mesajı oku.

Su kaynattı adam gerçekten sakatmış haklı çıktılar.Adama sallıyorlar o olmazsa burda olmazdı Beşiktaş.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 07:09:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3382 : 12 Mayıs 2021, 07:27:25 »
Antu basketbol forumu hariç başlamış tüm salon sporlarında yatırımları daha ufaltın diye.Topu tüfeği futbola yatırım başlasın diye konuşanlar dahada artmış.Banane diyen çok kadın basketbol şampiyonluğu için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3383 : 12 Mayıs 2021, 08:05:31 »
Rezalet skandal kelimeleri kolay kullanılr oldu.Maç satma doping dışında hiç birşey skandal değildir.Sportif başarısızlık denir sadece.Niye utanalım.Artı dizginler bizde değildi.Emin olun biz kazanır pozisyonda olsaydık Beşiktaşta o pozisyonda olurdu.Bu kez kaçan yok dizginler bizde değildi çünkü.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 08:06:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #3384 : 12 Mayıs 2021, 10:36:48 »
Antu basketbol forumu hariç başlamış tüm salon sporlarında yatırımları daha ufaltın diye.Topu tüfeği futbola yatırım başlasın diye konuşanlar dahada artmış.Banane diyen çok kadın basketbol şampiyonluğu için.
Hayatımda, Antu’nun son dönemindeki kadar, tiynetsiz insanın toplaştığı bir mecra daha görmedim. Bir çoğunun Fenerbahçeli olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Markomilic

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3385 : 12 Mayıs 2021, 11:13:09 »
Ankaragücü maç sonu enerjisi , coşkusu ve motivasyonunu şu maça saklasalardı keşke, takım olarak, kulüp olarak ne zaman doğru şeyi doğru zamanda yapmayı öğreneceğiz bilmiyorum. Sürekli hayal kırıklığı, öfke, üzüntü hali ve buna paralel olarak reaktif tepki verme durumu, başkanından taraftarına iyice sindi bu durum her kesime. Seneye yine emojiler, uçaklar , videolar değişen birşey olmayacak, mevcut çöp kontratlardan kurtulmak için ekstra para harcanacak, bir taraftan da bunların hiçbiri umrumda değil , ben taraftarım ve salt başarı istiyorum, nasıl gelmiş nereden gelmiş hiç umrumda değil artık,

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
« Yanıtla #3386 : 12 Mayıs 2021, 12:38:51 »
Ankaragücü maç sonu enerjisi , coşkusu ve motivasyonunu şu maça saklasalardı keşke, takım olarak, kulüp olarak ne zaman doğru şeyi doğru zamanda yapmayı öğreneceğiz bilmiyorum. Sürekli hayal kırıklığı, öfke, üzüntü hali ve buna paralel olarak reaktif tepki verme durumu, başkanından taraftarına iyice sindi bu durum her kesime. Seneye yine emojiler, uçaklar , videolar değişen birşey olmayacak, mevcut çöp kontratlardan kurtulmak için ekstra para harcanacak, bir taraftan da bunların hiçbiri umrumda değil , ben taraftarım ve salt başarı istiyorum, nasıl gelmiş nereden gelmiş hiç umrumda değil artık,

bu sene iyi oynamadik, sans hep ayagimiza geldi ama kullanamadik, her yil bir eksik giderdik, ama her yilda eksik kaldik,

birgun 2-3 Turk olmus cehenneme gitmisler giriste sormuslar hangi cehenneme gitmek istersiniz diye, Turkler anlamamis, nasil yani demisler? Burda iki tur cehennem var, biri normal digeri Turk cehennemi, bizimkiler sormus farki nedir? Turk cehenneminde gunde 3 defa bok yiyorsunuz normalde sadece 1 kere,

Diger Turkler normal cehennemi secmis ama bir Turk demiski, ben Turkum, Turk dogdum Turk oldum o yuzden Turk cehennemine giderim ,

aradan 2-3 ay gecmis normal cehennemdekiler arkadaslarini merak etmisler, ve izin isteyip Turk cehennemi tarafina gecmisler ki herkes parti yapip egleniyor, arkadalaslarini bulmuslar, ulan neoluyor burda niye herkes mutlu gunde 3 porsiyon bok yiyorsunuz demis? Turk demiski ohooooo suana kadar bok falan yemedik, birgun bok olsa tabak yok, diger gun tabak varsa bok yok demis, ikiside olursa bok yemeye kasik yok demis,

bizim son 3 yillik hikayemizde boyle boktan

« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 12:46:55 Gönderen: Ugur_aus »

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
« Yanıtla #3387 : 12 Mayıs 2021, 12:39:25 »

ParkedeFener formu antuda ki seviyesiz ergen muhabbettinden benim gibi kacanlar icin ideal bir ortam, antu tamamen les

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3388 : 12 Mayıs 2021, 14:20:57 »
Kulüp olarak artık bu lobi işlerine ağırlık vermemiz lazım.

Basketbolda kaybeden Efes camiasının bile,Avrupa’daki en büyük basketbol kitlesine sahip camiasından daha fazla lobisi var.
Ben artık hakemler tarafından doğratılmaktan bıktım.Artık farklı şeyleri denemek gerekiyor demek ki.
Ama önce tertemiz bir sayfa açmak için temizliğe başlamamız lazım.Kulüpte işe yaramayan adam kalmayana dek,büyük bir temizlik işine girmeliyiz.
Lobisi olmayan,kendine konuşan tipler yerine etkisi olan yöneticilere yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Ha,benim için Türk sporu bu yıl bitmiştir.İstediklerini yükseltsinler,sonuçta Avrupa’da tokatı çok güzel yiyor hepsi.
Birilerini yükseltmek için Türk sporunu daha aşağıya çekerek,şu anki duruma getirdiniz bizleri.
Ve bu düzenle başa çıkabilecek,bu kadar çirkef insanlarla bu işi götürmemiz lazım.

Basketbol dışında hiçbir branşa bakmak dahi istemiyorum artık.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 14:22:38 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3389 : 12 Mayıs 2021, 17:32:09 »
Seneye şimdiden yapılması gereken en önemli adım doğru hoca seçimidir.
Mutlaka sağlam biri olmalı.
Hem taktik ve teknik bilgisi iyi olmalı hemde stres yönetiminde tecrübeli olmalı.
Bu seneki kadro doğru hocanın elinde çok iyi iş çıkarırdı.
Kadroda bazı defolu isimler var ama geniş bir kadromuz vardı. Asıl büyük defo Erol Bulut'un kendisiydi.
Bir kere takım, takım gibi oynamadı. O kompakt oyununun yanına bir kez dahi yaklaşamadık.
Böyle olunca sanki kadro yetersizmiş gibi göründü.
Sergen Allah için bazı başka hataları bir tarafa elindeki kadrodan en üst verimi aldı.
Bizim kadro onun elinde olsa Nisan ortalarında şampiyon olmuştu.
O yüzden ilk hedef isminden şüphe etmeyeceğimiz bir isim olmalı.
Löw adı geçiyor,  Löw yada benzeri güçlü bir hoca olmadan Emre Belözoğlu ile devam etmek yeni sezonu da kaybettirir.