Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2149836 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #225 : 10 Nisan 2014, 16:04:51 »
Abi şimdi haber kasıtlı olsada oyuncular zaten herşeyi biliyor..Yani birisi onlara söylüyor..Mesela Cappie seneye gideceğini biliyor..Tıpkı Matoviç gibi..Birsel medyada çıkmasa bile zaten DİDEM in kankası..Bu klupte Didem den habersiz WC ye gidemezsin..Tanıyan tanır..Hoca nın sözü geçmez Didem in sözü geçer açık ve net..Didem ve Birsel de kankidir..

Bu taraftan bakalım birde.
Bu arada Matoviç tamam da misyonunu tamamladı Cappie'nin gideceğini de ilk defa Senden duydum şimdi.
Açıkcası zor karar.Cappie ve Angel.Ne yardan ne serden geçilmiyor hesabı.
Candice Parker veya dediğiniz Elena Della Donne,Maya Moore gibilerden biriyle change yapmak iyi mi olur düşünüyorum.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #226 : 10 Nisan 2014, 16:05:22 »
Yok abi..Birselin bu şekilde oynamasının sebebi Fenerbahçe Bayan basketbol takımın bir hucum prensibinin olmaması..Açık ve net...

Birsel daha bu yaz Milli takımda 13 sayı 6 asist ortalaması yaptı..Ve 35 dakıka oynadı..Üstelikde çok zaman skor yapan o oldu...

Koç hucum konusunda aklı pek çalışmayan bir adam..Bunu ben demiyorum..Ros Casares günlerinden beri FATİH DİLBER de söylüyor..Daha geldiği gün demişti adam...Ve hiç de yanılmamış...
Murat abi bu konuda çok şartlamışsın kendini. Tamam belki de bazı şeyler ona bağlı ama sen herşeyi ona bağlıyorsun .
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #227 : 10 Nisan 2014, 16:10:51 »
varya murat helel olsun konuyu döndün dolaştırdın hocaya getirdin ya yine helal olsun sana 8)

Abi sende biliyorsun basketbolda bir koçun takım içindeki oyuncuların Potansiyellerini nerelere götürüp nerelere getireceğini...Ben demiyorum izliyoruz beraber...

Bizim koç öyle abi..Yanlış seçimler yaptı demiyorum bak..Elindeki İrmikten helva yapamadı...

Bakmayın..Eğer biz kendi potansiyelimize çıksak 3-3 yapardık ama maçların son 5 dakıkası Olcay ve Basiretsiz arkadaşımız bile süre alırdı...

Benim için bu F8 in önemi yok..Zaten biraz kendimiz olsak 2. oluruz...Fazlası olmaz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #228 : 10 Nisan 2014, 16:10:57 »
varya murat helel olsun konuyu döndün dolaştırdın hocaya getirdin ya yine helal olsun sana 8)
Hahaha aynen ya sanırsın İniguez'in Murat'a 1m.euro borcu var da vermiyor üstüne yatıyor Murat ondan yapıyor :)

O zaman biz de ne diyoruz ''Roberto İniguez'in Askerleriyiz'' :)

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #229 : 10 Nisan 2014, 16:11:34 »
Belki de Avrupa'dan bir kısa bakmamızın nedeni seneye Cappie'nin olmayacağı olabilir. Yani 2kıta dışı oyuncu hakkımızdan birisi uzun olur ( Parker - Della Donne ).. yani Cappie matavic out - Dumerc + ? in ..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #230 : 10 Nisan 2014, 16:16:09 »
Hahaha aynen ya sanırsın İniguez'in Murat'a 1m.euro borcu var da vermiyor üstüne yatıyor Murat ondan yapıyor :)

O zaman biz de ne diyoruz ''Roberto İniguez'in Askerleriyiz'' :)

abi Roberto'yu eleştireceğim ama Murat yüzünden adamı bırak eleştirmeyi savunasım geliyor yahu ;) eleştirmekten korkar hale geldim yemin ederim
muratım sakin olmayı öğrenmesi gerekiyor , artık onun için ne yapsak bilemiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama maç sırasında bunun kayışlar kopuyor.

hatırla fenerbasket zamanı George'yi de yemişti ;)

murat ,
yahu hem diyorsun ki 2nci oluruz en fazla daha üzeri olamayız bu kadar niye stress yapıyorsun ki ? ;)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #231 : 10 Nisan 2014, 16:17:02 »
Murat abi bu konuda çok şartlamışsın kendini. Tamam belki de bazı şeyler ona bağlı ama sen herşeyi ona bağlıyorsun .

Yorumum bu Gökhan..Savunma konusunda çok iyi..Lakin Hucum konusunda berbat..Malesef öyle bu gün be gün ortada zaten..Şartlanma demiyelim..Bak mesela Millet çok zaman Abondanza ya kızıyor ama ben diyorum..Bu adam bizi Dipten aldı en yukarı çıkardı..

Bu adam ise en yukarı çıkardı..Nisan başında ve birden indik ve şu an dibin biraz altındayız...GS SERİSİ var ki çok zor.Neden mi...Bu adam Maçtan önce konuşmasıyla bile takıma güven vermiyor..

Son verdiğimiz GS maçında kritik bir an var...4 kısaya döndüğümüz an...Neden hep İŞ İŞTEN geçtiğinde yapıyor bunu?

Koç malesef bence bizim takımın koçu değil..Bunu önümüzdeki sene gittiği zaman anlayacağız..Lakin bu sene sanırım 2004-05 SEZONUNDA Akatlar çöplüğünde kaybettiğimiz şampiyonluk gibi olacak...

O zamanda Eurocup ta en tepeye çıkmış ve keskin bir düşüş yaşamıştık..

Birde QUANİTRA ya güvenmemesi kötü..Takımda en iyi PİCK yapıp içeri hızlıca devrilen tek oyuncu.Perdelermeleri falan çok sert ve ciddi etkili...İsabele 30 dakıka verip ona 20 dakıka vermesi Skandal..Bir bakıyorum sadece Tip inlerle 10 sayı atan ve rakip pota altını Sarsan bir oyuncu..Onu bile kullanmaktan imtina ediyordu düne kadar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #232 : 10 Nisan 2014, 16:21:53 »
Georgu eleştirdiğim tek nokta BABKİNA abi...

Lakin Fenerbasket sitesi hakkında yorum yapmak istemiyorum..Hepinizi orada tanıdım iyi yada kötü ama orada buradaki gibi sağlıklı bir fikir alış verişi olmadı hiç...

Ben Georgun oyununu hiç eleştirmedim.Tek eleştirdiğim nokta LİG İÇİN SADECE 5 LİSANS çıkarılacakken 2 sayı 1 asist ve 3 top kaybı ortalaması olan bir oyuncunun alınmasıydı..Ve o sene Horakova sırf bunun yüzünden gitti...

Neyse..Size takmışım gibi geliyor..Lakin 98 yılından beri takip ediyorum gördüğüm en kötü HUCUM FELSEFESİNE sahip adamdır kendisi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #233 : 10 Nisan 2014, 16:24:53 »
Babkina da güzel hatun Allahj için George ne yapsın yahu dengesini bozmuş herifin :)
bu sene öyle veya böyle ROberto ile geçilecek , günahı ile sevabı ile sezon sonu didem ve birsel otururlar karar veriler kimi istiyorlar ise o gelir başa
sanırım Birsel ve Esmeral Ceyhun hocayı seviyorlar , bir de onu deneyelim bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #234 : 10 Nisan 2014, 16:26:29 »
Babkina da güzel hatun Allahj için George ne yapsın yahu dengesini bozmuş herifin :)
bu sene öyle veya böyle ROberto ile geçilecek , günahı ile sevabı ile sezon sonu didem ve birsel otururlar karar veriler kimi istiyorlar ise o gelir başa
sanırım Birsel ve Esmeral Ceyhun hocayı seviyorlar , bir de onu deneyelim bakalım nasıl olacak

Sorma işte ben bilmem kaç senedir bunu diyorum..Diğer sitede bir sövmedikleri kaldı zamanında..Bu yüzden bayan takımımız bir Kupa alamadı Avrupada yıllardır.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #235 : 10 Nisan 2014, 16:28:09 »
Abi Mato konusunda da eleştirdik ne oldu ? Şimdi görüyoruz sakatlık sonrası bitmiş ayakta duracak hali yok ,bibaya yazık oldu lisansı iptal edildi.. Bazı problemleri de oyuncularda aramak lazım .Şimdi Mato kötü oynuyordu ,sonra koçla tartıştılar oynatmıyor diye yine mi sorun koçta mesela?
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #236 : 10 Nisan 2014, 16:28:31 »
Sorma işte ben bilmem kaç senedir bunu diyorum..Diğer sitede bir sövmedikleri kaldı zamanında..Bu yüzden bayan takımımız bir Kupa alamadı Avrupada yıllardır.
o zaman şunu demen lazım , hücum performansını beğenmiyorsan dahi ,şayet bu düzene karşı isen
roberto nun arkasında dur abicim ( gerçekten sakın durma yoksa olacakları düşünemiyorum :) ;) ) hoca istediği şekilde temizlik yapsın ,
nasıl ki erkek takımında Obradoviç kimi istiyorsa yapsın diyoruz aynısını Roberto veya Castellani veya Abbo içinde demek gerekmez mi dostum

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #237 : 10 Nisan 2014, 16:33:19 »
Valla başıma birşey gelmeyecekse eğer gelirse ben ceyhun yıldızoğlu'nun bizde başarılı olacağını hissediyorum ama başarısız geçen gs macerasından sonra riskli bir tercih.Yönetimin de böyle düşünme ihtimali yüksek bence.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #238 : 10 Nisan 2014, 16:37:23 »
o zaman şunu demen lazım , hücum performansını beğenmiyorsan dahi ,şayet bu düzene karşı isen
roberto nun arkasında dur abicim ( gerçekten sakın durma yoksa olacakları düşünemiyorum :) ;) ) hoca istediği şekilde temizlik yapsın ,
nasıl ki erkek takımında Obradoviç kimi istiyorsa yapsın diyoruz aynısını Roberto veya Castellani veya Abbo içinde demek gerekmez mi dostum

Abi Obradoviç  ve Roberto nun isimlerini yanyana yazsam ağlarım..

İnguezin koçluk kariyeri sadece 3 sene...O kadar..Fazlası eksiği o..3 sene öncesi adını bilmez kimse..Yoktu çünkü...

Biz bişey yapacaksak bu adam o adam değil..O yuzden sene sonu ne olursa olsun El sallamak lazım..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #239 : 10 Nisan 2014, 16:39:09 »
Abi Obradoviç  ve Roberto nun isimlerini yanyana yazsam ağlarım..

İnguezin koçluk kariyeri sadece 3 sene...O kadar..Fazlası eksiği o..3 sene öncesi adını bilmez kimse..Yoktu çünkü...

Biz bişey yapacaksak bu adam o adam değil..O yuzden sene sonu ne olursa olsun El sallamak lazım..
koçun ismi hiç önemli değil benim demek istediğim oyunculara bağlı bu düzen değişmeli , Roberto ile olur cem ile olur Murat ile olur orası çok önemli değil , Roberto iyidir kötüdür kısmını tartışmıyorum