Murat abi bu konuda çok şartlamışsın kendini. Tamam belki de bazı şeyler ona bağlı ama sen herşeyi ona bağlıyorsun .
Yorumum bu Gökhan..Savunma konusunda çok iyi..Lakin Hucum konusunda berbat..Malesef öyle bu gün be gün ortada zaten..Şartlanma demiyelim..Bak mesela Millet çok zaman Abondanza ya kızıyor ama ben diyorum..Bu adam bizi Dipten aldı en yukarı çıkardı..
Bu adam ise en yukarı çıkardı..Nisan başında ve birden indik ve şu an dibin biraz altındayız...GS SERİSİ var ki çok zor.Neden mi...Bu adam Maçtan önce konuşmasıyla bile takıma güven vermiyor..
Son verdiğimiz GS maçında kritik bir an var...4 kısaya döndüğümüz an...Neden hep İŞ İŞTEN geçtiğinde yapıyor bunu?
Koç malesef bence bizim takımın koçu değil..Bunu önümüzdeki sene gittiği zaman anlayacağız..Lakin bu sene sanırım 2004-05 SEZONUNDA Akatlar çöplüğünde kaybettiğimiz şampiyonluk gibi olacak...
O zamanda Eurocup ta en tepeye çıkmış ve keskin bir düşüş yaşamıştık..
Birde QUANİTRA ya güvenmemesi kötü..Takımda en iyi PİCK yapıp içeri hızlıca devrilen tek oyuncu.Perdelermeleri falan çok sert ve ciddi etkili...İsabele 30 dakıka verip ona 20 dakıka vermesi Skandal..Bir bakıyorum sadece Tip inlerle 10 sayı atan ve rakip pota altını Sarsan bir oyuncu..Onu bile kullanmaktan imtina ediyordu düne kadar