Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2150187 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #300 : 14 Nisan 2014, 10:32:45 »
Sabah havalimanına geldim uçak beklerken. Fanatik gazetesindeki efsane başlığını gördüm yüreğime oturdu
Kendimize bu branşta çok zor geliriz
Hakan abi maç öncesi öneminden bahsetmiş ama ben bu kadar etki yaratacağını düşünmemiştim :( :(

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #301 : 14 Nisan 2014, 10:36:04 »
Bu saatten sonra Birsel Vardarlı adını her duyduğumda ve onu her gördüğümde Işıl'ın dün maç bitimi çıkardığı dili hatırlayacağım. O dili bize Işıl çıkarmadı; Birsel çıkarttı.

Çevrimdışı ozgunoz

• Üye
« Yanıtla #302 : 14 Nisan 2014, 12:05:34 »
Kıta dışı tercihlerinde pozisyon olarak değişiklik yapma zamanımız geldiğine inanıyorum. Yeni bir sayfa açma zamanın kanıtı kanımca.

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #303 : 14 Nisan 2014, 12:07:38 »
elena donne şart

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #304 : 14 Nisan 2014, 12:26:26 »
merak etmeyin 1 hafta içinde Cappie ile 5 senelik falan sözleşme yenilediğimiz haberi gelir...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #305 : 14 Nisan 2014, 12:29:57 »
Sabah havalimanına geldim uçak beklerken. Fanatik gazetesindeki efsane başlığını gördüm yüreğime oturdu
Kendimize bu branşta çok zor geliriz
Hakan abi maç öncesi öneminden bahsetmiş ama ben bu kadar etki yaratacağını düşünmemiştim :( :(

Yaratmaz mı Cem...adamlar sürekli ne diyorlar; sizin stadınızda kupa aldık...şimdi ne diyecekler sizi yenip avrupa'nın en büyük takımı olduk...
Ne diyeceğiz

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #306 : 14 Nisan 2014, 12:37:12 »
Erkek ve Kadın Basketbol şubelerinin sorunu aynı görünüyor:

Oyuncuya dayalı düzen.

Yoksa aynı oyuncu kadrosunun sürekli aynı yerlerde takılıp kalması buna karşılık sürekli koç değişimi yaşanmasının başka bir izahı yok.

Twitterda Baba Necdet güzel yazmış:

Bir işyerinde patron işçinin esiri olursa o işyeri batar.

Bizde esaret de bitmiş artık Memlukler gibi köle devleti kurulmuş. idareciler oyunculara biat eder hale gelmiş

Hayırlısı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ozgunoz

• Üye
« Yanıtla #307 : 14 Nisan 2014, 12:43:50 »
Cappie benim  idolümdür ve faturanın  sadece ona kesilmesini kolaycılık olarak görürüm. Başarısızlık antrenör dahil tüm oyuncu  kadrosunun eseridir. Ha  Cappie  ile devam edilmeli midir bence hayır.O da bu klüpteki misyonunu tamamlamıştır, kupa alınsa bile devam edilmesini istemezdim. Antrenör tercihimiz ne olacak öncelikli mesele o gözüküyor.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #308 : 14 Nisan 2014, 12:56:35 »
Sezon resmiyette bitsin sonrasında ilk yapılacak iş koç transferi(yerli olmasın bir zahmet).
Koç tercihinin yanında bu takıma winner oyuncu şart.
O yüzden Candace'yi transfer etmemiz lazım(Ummc bırakır mı zannetmiyorum orası ayrı).
Bir diğer imkansız transfer beklentim ise; Rus pasaportu iptal edilmesiyse E.Prince.

1- Birsel, Meral, Olcay
2- E.Prince, E.Maltsi
3- Angel, Biba
4- Candace, Tuğçe, Nevlin
5- Vera, Q, Big İso*

* Sırtı dönük oynayabilecek oyuncu olmadığından yazdım.
...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #309 : 14 Nisan 2014, 13:01:40 »
bir şey sormak istiyorum:

Hadi Zafer Kalaycıoğlu'nun Haydar Ateş'i bir kenara bırakayım.

Lazslo, Dikeloukas neden gönderildiler?
Iniguez neden gönderilecek?
Gelen koç hangi kritere göre gelecek?

Sürekli koç harcıyoruz her iki şubede de. burada bir yanlışlık var arkadaşlar. fabrika aynı fabrika, makine aynı makine biz sürekli Genel Müdür değiştiriyoruz.

Bence gerçek sorunla yüzleşmiyoruz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #310 : 14 Nisan 2014, 13:12:34 »
bir şey sormak istiyorum:

Hadi Zafer Kalaycıoğlu'nun Haydar Ateş'i bir kenara bırakayım.

Lazslo, Dikeloukas neden gönderildiler?
Iniguez neden gönderilecek?
Gelen koç hangi kritere göre gelecek?

Sürekli koç harcıyoruz her iki şubede de. burada bir yanlışlık var arkadaşlar. fabrika aynı fabrika, makine aynı makine biz sürekli Genel Müdür değiştiriyoruz.

imzamı atarım.. Bugün Roberto için söylenenler daha önce Dikeloukas için de söylendi. Adam değil, böyle koç mu olur diye.. Şimdi bakıyorum herkes Dikeloukas fanı olmuş...

Sıkıntının koç olduğunu bu yüzden böyle bir rezalete imza atıldığını düşünürsek yine çok büyük bir yanlışlık yaparız..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #311 : 14 Nisan 2014, 13:20:16 »
@ Okan Y.
Sizinle ilk kez burada karşılaştığım için önceki düşüncelerinize dair hiçbir fikrim yok ama ben yıllardır oyuncu kaprisleriyle şekillenen yapılanma yüzünden pek çok şey kazansakta kazadıklarımızdan daha çok şey kaybettiğimizi söylüyorum.
Alttan oyuncu çıkaramadıktan sonra istesekte istemesekte eldeki oyuncularla devam edeceğimizde ortada.
O yüzden oyuncu topluluğundan çok okların koça dönmesi doğal.
Ayrıca İniguez finalde, ilk çeyrekte sizden benden farklı birşekilde sahayı izlemeyecekti.
Bana göre ilk çeyrekteki performansı seneye bizimle çalışmaması için yeterli bir veri.
...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #312 : 14 Nisan 2014, 13:21:16 »
George icin laf soyleyen adam azdi kesinlikle robertoyla karsilastiginda, robertoya soylenen her sey de dogru orasi ayri ama georgenin oynattigi basketbola laf soyleyen azdi, penny sakatlanmasaydi EL sampiyonu olacaktik o sene, Georgenin tek eksigi bana gore sevgisini takimlarina yansitmasi, yani Babkina.

Yanlış hatırlıyorsun abi.. Ben o dönemde kendisinin işin hücum bölümünde yaptıklarını beğendiğim için çok destekledim onda hatırlıyorum. Böyle koç olmaz, bıraksın gitsin diye çok eleştirildi.

Burada koçu korumaya da çalışmıyorum. Sadece koçu suçlayıp asıl hataları görmemezlikten gelmemeliyiz onu diyorum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #313 : 14 Nisan 2014, 13:32:32 »
Bu ülkede Bayan basketbola kafa yoran isimler...

1-Hayri abi(gerçi o da Gs tv de çalışa çalışa fanatik oldu)

2- serdar Gürel

3-Fatih Dilber..

Ben bu adamlarla ne zaman konuşsam..Ne zaman okusam hepsi geçen seneki Final serisinden beri Koçun takım üzerindeki etkisinden oynattığı oyundan ve takım içindeki saçmalıklardan şikayetçiydi...

Helede Didem Akının takımın gizli lideri olmaya çalıştığı aşikarken..Bu düzeni yıkmadan Koç arayışı olmamalıdır...

Bence koç kötü bir koç..Hatta bence tam bir looser oldu ama bundaki nedenler çok ama çok fazla...

BABA NECDET bile bunları biliyorken üstelik 2 senedir susuyorken BAZILARININ BİLMEMESİ imkansız...

Eee Neyi bekliyoruz o zaman...

Yıkın bu sistemi..Gerekirse 2 sene bekleriz ama bu sistemi yıkın!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozgunoz

• Üye
« Yanıtla #314 : 14 Nisan 2014, 13:33:08 »

Yüzleşemediğimiz için bir yerde patlak verecekti o da maalesef final maçı oldu. Kazanılan  şampiyonluklar bazı şeylerin üzerini örttü,ben hatırlıyorum Nevriye  giderse biz ne yaparız diyorduk 4-5 yıl öncesi. Sonuçta bu düzenin sadece bizimle ilgili olmadığına inanıyorum, oyuncu havuzu bu kadar kısıtlı iken en kolay iş hoca değiştirmek. Ama özel olarak Iniguez'in  2 senedir bu takımın başında olması, transferler konusunda etkili olması nedeniyle bu başarısızlıkta  payının olduğunu da göz ardı edemiyorum. Kaldı ki set hücumları konusunda başarısızlığımız, p&r savunmasındaki etkisizliğimiz, oyuncu tercihleri konusundaki soru işaretleri sezon başından beri hep  vardı herhangi bir çözümde bulunamadı.