Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2150163 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bg1976

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #285 : 14 Nisan 2014, 00:45:44 »
Tebrik etmek yada etmemek, evet kötü oynadık ama üç konuyada girip aynı şeyleri yazmışsınız, zaten sinir olmuşuz lütfen yazmayın bu şekilde.

Bugün çok kötü oldu. Kanmak , kaybetmek sporun doğasında. Rakiplerimizin hepsi bizden iyi oynadı.  Tebrik etmek lazım başka bir şey söylenmez renktaşım. Üzgünüm ve şahsım adına da olumsuz şey oldu. Hayat bu.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #286 : 14 Nisan 2014, 00:49:36 »
Bu arada eğer HEJKOVA ile anlaşırsak gene aynı sıkıntıları yaşarız..O da pek sevilen bir koç değildir..Ros dan da KOVULMASININ sebebi LAUREN Jakson ve Sancho Lytlee ile arasının açılmasıdır.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #287 : 14 Nisan 2014, 00:50:49 »
care Dikeoulakos

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #288 : 14 Nisan 2014, 00:53:32 »
zor 1 pazardı. Denizli'nin tekrarı oldu.

ya birsel bu koc gitsin diyemi oynamıyor yoksa cidden derdi nedir?
Formsuz olunmaz bu formsuzluk diil Isıl'ın pesinde kostu durdu mac boyu.
Su an Isılın kariyerinde 2 Avrupa şamp var.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #289 : 14 Nisan 2014, 00:56:00 »
zor 1 pazardı. Denizli'nin tekrarı oldu.

ya birsel bu koc gitsin diyemi oynamıyor yoksa cidden derdi nedir?
Formsuz olunmaz bu formsuzluk diil Isıl'ın pesinde kostu durdu mac boyu.
Su an Isılın kariyerinde 2 Avrupa şamp var.

Zor değil..Bence rezil bir pazar...

Denizli Travması falan bence az kaldı bunun yanında!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #290 : 14 Nisan 2014, 01:01:21 »
Sevgili Menejerimiz ve Koçumuz...

Biz 98 yılından beri Tarihimizde 1 senede 3 Gs mağlubiyeti görmemişken aynı sene içinde şu anda rakibimizin elinde bizim yaroı fiyatımıza kurulmuş bir takımın aldığı Avrupanın en büyük kupası var...

NE ZAMAN BIRAKIP gideceksiniz_
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #291 : 14 Nisan 2014, 01:08:00 »
Yarın Aydın Uguz hoca gelsin takıma.Zor ama calısıyor 1 yerlerde güneyde sanırım.
Yerli koc mu olur Hejkova mı olur bilemicem. ama obradovic gibi olmasın olacaksa da bıraksın tranferi o yapsın cagır simdi en azından 2 hafta 3 hafta takımı syeretsin ztaen avrupalı 1 kocsa takımı tanıyordur euroleague takip ettigginden dolayı.
ama Sancho bostayken 130 bin euro verip almaz Vera yı alırsan.(onuda unutuyorum soylemeyi oda 1 looser bkz nadezha kariyeri, ) cok yumusak ...
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #292 : 14 Nisan 2014, 01:11:17 »
1 koc istiyorum su takıma karsı takım alan savunmasına gecitginde pivotu yada 4 nosu hemen faul cizgisine gecip pas dagıtıp savunmanun dengesini bozup ya bos turnike ya bos ucluk attıracak,

1 koc istiyorum su takıma pick And roll dan sayı yedirmeyecek. Birsel'e Olcaya bunu ogretecek.(ne kadar acı 1i WNBA e gideceaamma eurleague de suresi nerdeyse 0).
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #293 : 14 Nisan 2014, 01:12:24 »
Şimdi alelacele aynı takımı tutacaklar ona yanıyorum. Isa oynadıgı takımlarda hep 2 3 nolu alternatifti. Biz de büyük yıldız diye geldi. Senin 1 setin yok onun için.
Vera yerine daha iyisi Sancho o alınmalıydı hep soyledim kac kupa verdik.
Fransada oynamıcak bu sene sampiyonada zaten, Bence hamile kalır ya da tatil yapar ense yapar.
Bizde Matovic bizi yatırdı bu sene. Ama 4 samp kazandırdı ya en onemli 2 tanesini kacırdık.
Anlamadıgım sey takımda şamp olan o kadar oyuncu var.
Mato ISA Biba(zaten can o can - zaten macı o getirdi 55-53'e) .
Karsıda 1 tek Alba ve Sancho. Şimdi Isıl dahil, Şebnem dahil Bahar dahil Şampiyon.

Maya moore u almak lazım 1 sekilde.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 01:20:04 Gönderen: ilkerz »
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #294 : 14 Nisan 2014, 01:24:15 »
Ekrem Memnun naptı inceleyin. yazın gitti WNBA draft inden Bone u secti.neden kendi kafasındaki takım icin.
gitti Zellious u aldı guneyden.Sebnem o 3lugu sansa atmadı 2 yıldrı o ana hazırladı onu.
Bahar kabus idi neden nevriye gibi sutunu sokmaya basladı cunku adam sut calıstıyor.biz Nevin'i ne hale getirdik.
Olcay ne durumda. Kübra'yı zaten unutmak istiyorum.
Simdi  ligdeki seride Yine Sebnem 3luk atacak bahar yine atacak Nevriye yine Faul cizgisinden atacak, yine son topu Sancho atacak. Haberi olamayan 1 tek Iniguez.

Ha aynı Ekrem 2nci mac sonrası yakıtımız bittide dedi ama oda ayrı komedi.
UMMC yi yendiler hakettiler. Gerisi boş 100 mac yapsalar 1 mac alırlardı o macı oynadılar sorna aynı yuzdeye yakın yuzdeyle once bizi yendiler ki biz geri geldik UMMC gelemedi.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 01:28:53 Gönderen: ilkerz »
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #295 : 14 Nisan 2014, 08:58:04 »
onur aramışsın çok geç gördüm özür dilerim dönemedim sana :(

bakalım birsel ve didem ablası koç olarak kimi düşünüyorlar hangi oyuncular gitsin kimler gelsin kısmında nasıl karar alacaklar

Rica ederim kardeşim, özür ne demek. Çok üzüldüm, az dertleşelim diye aramıştım maçtan sonra. İnan futbol maçında stadda ilk devre maça bile konsantre olamadım üzüntümden. Birsel önce iki yıldır dalga geçtiğimiz Işıl'a paspas oluşunun hesabını versin, sonra bu hesaplara girsin. Bunlar milli takımdan Ceyhun'u seviyorlar, onu getirtirler.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #296 : 14 Nisan 2014, 09:23:58 »
Kim gelecekse gelsin kim gidecekse gitsin ama taraftar artık ruhsuz oyuncular görmesin takımda. Erdenayın dediği gibi 1000 yılda 1 defa gelen bir şansı elinin tersiyle ittikten sonra değil 10 seneler 82 sene üstüste şampiyon olsan beş kuruşluk değeri yoktur. Halen elim ayağım titriyor yenmek yenilmek kesinlikle önemli ama ondan daha önemlisi rezilce kepaze bir şekilde elenmek bunu affedemiyor ve mantığına kabul ettiremiyor insan yoksa o gelmiş bu gitmişle sorun çözülecekmi? Üstüste 20 sene Euroleague şampiyonu olsan bundan sonra yine de finalde 6Sa kaybedip ellerinle kupa verdiğin gerçeğini asla silemeyeceksin. İsfendiyar bey hariç ne kadar sorunlu ve sorumsuz sorumlu varsa hepsine yazıklar olsun!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #297 : 14 Nisan 2014, 10:09:00 »
Sezon sonu itibariyle kıta dışı oyuncu sayısı 3'e çıkmayacaksa Cappie'ye teşekkür edilmeli.
Keza çok sevdiğim bir oyuncu olduğunu yüz ellinci defadır yazdığım İvana ve en kritik anlarda kaybettiği toplar yüzünden bu seviyelerin oyuncusu olmadığı belli olan Big İso'ya da aynı şekilde.
Koç ve büyük Galatasaray'lı Didem Akın'a yol verilmeli.
Rakibin temel basketbolu oynayarak fark attığında bizim gibi sadece izlemekle yetinmeyen bir koç bulunmalı.
Birsel ve Meral'e kaprislerinizin sonucu elde ettiğiniz sonuç ortada kendinizi toparlayın ya da emekleriniz için teşekkürler deyip yollar ayrılmalı(bu dakikadan sonra ikiside Galatasaray'a Nevriye ablalarının yanına gitmek istiyorlarsa dakika beklemesinler).
Ben hala elimizde iyi bir çekirdek kadro olduğunu, bu kadro üzerine doğru oyuncuları ekleyerek çok daha iyi bir takım kurabileceğimizi düşünüyorum.
Şayet kalacaklarsa Birsel,Meral ardından bir numara yerine iki oynayacak Olcay, Q, Vera,Biba, Angel merkezli bir takım kurulmalı.
...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #298 : 14 Nisan 2014, 10:27:46 »
Bence kıtadışı hakkımızı Fowles ( Britney Griner) ve C.Parker ikilisiyle kullanmalıyız.Pota altında ezici üstünlük kuralım herkese.Ribaunt alamıyo takım.Kısa rotasyonuna da E.Prince-Bibrzycka-1,2 oynayacak bir Avrupalı daha.Vera'da kalabilir.

1 numara:Yabancı-Olcay-Birsel
2 numara:Prince-Esmeral
3 numara:Biba-Begüm
4 numara:C.Parker-Verameyenka-Tuğçe
5 numara:Fowles-Hollingsworth

Angel-Cappie ve diğerlerine teşekkür edilmeli.Gitmesini istiyorum ama eminim lady shaq seneye de burda kalacak.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #299 : 14 Nisan 2014, 10:29:42 »
Inguez'i Rusya dönüşü uçağa aldılarsa daha konuşacak ne var ki?