Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2303996 defa)

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #345 : 15 Nisan 2014, 00:26:07 »
wnba'de yılın çaylağı da seçilmişti bu sene.. taurasi havasını bilmem ama fiziki açıdan lauren jackson havası olup hem daha iyi şütor hem daha iyi dribling ediyor.. Prince-Della Donne hamlesi süper olur
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #346 : 15 Nisan 2014, 02:34:43 »
Komple oyuncu tabirinin karşılığı. Şut, ribaund, asist, blok, top çalma, oyun zekası, hız ve sair her türlü şey mevcut. Bir zamanlar gecenin abuk subuk saatlerinde internetten Delaware maçlarına link arardık. Draft öncesi NCAA'de takımını tek başına sürüklüyordu, Son 16'da bünyesi kaldıramadı artık. 2009'da voleybol takımındaydı orta oyuncu olarak, sonradan basketbola döndü. Chicago tarihindeki en önemli kilometretaşlarını 2013'te yakaladı, bu da onun sayesinde oldu zaten.

Ek olarak şunu düşeyim, ben bayağıdır kadın basketbolunu takip ediyorum, bu kız gibi serbest atış kullananını görmedim. Çizgide Jasikevicius'un kopyası demek zerre abartı olmaz. 2009'dan bu yana %92'nin altına düştüğü bir sezon yok. Acayip atıyor.

Çevrimdışı ozgunoz

• Üye
« Yanıtla #347 : 15 Nisan 2014, 12:31:04 »
Delle Donne  olursa Pokey Chatman ismi de gündeme gelir mi diye düşünmeden geçemiyorum. Gerçi Ceyhun Yıldızoğlu ismi iyice dolaşmaya başladı.

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #348 : 15 Nisan 2014, 12:37:02 »
koç kim gelirse gelsin farketmez öncelikle yeniden yapılandırma menajerden başlaycaksın göndermeye

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #349 : 15 Nisan 2014, 12:44:57 »
Ceyhun yıldızoğlu riskini almak istemez başkan,gs'de başarısız oldu büyük bütçelere rağmen.Pokey chatman mantıklı geliyor.Bu arada bayan basketten haberler veren osstu isimli abimiz yeni koç bayan olabilir imasında bulunmuş,amerikalılar da değişiklik olabilir diyor,matovic de ayrılır diyor muhtemelen.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #350 : 15 Nisan 2014, 13:00:42 »
matovicin bileti çoktan kesildide işde alternatif bulunamadığı için affedildi yoksa kadro dışı kalmıştı

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #351 : 15 Nisan 2014, 13:02:23 »
osstu yani osmanın kaynağı didem akın diye biliyorum
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2014, 13:10:51 Gönderen: mustafa akın »

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #352 : 15 Nisan 2014, 13:08:00 »
chatman gelmesini isterim ama maaliyetli olacak bizim için onun yarı ücretine koç bulursun ayni verimide alırsın dediğim gibi burdaki sorun şube içi otoritersizlik oyuncu ve koç arasındaki denge bozukluğu say say bitmez bekleyip görelim şuan kesin bir sonuç yok ama bugünlerde bir toplantı olacak başkan didem akın isfendiyar bey karar verilecek ne yapılacağna

Çevrimdışı ozgunoz

• Üye
« Yanıtla #353 : 15 Nisan 2014, 16:20:25 »
Avrupa'da transferleri bu dönemlerde yapıyorlar umarım genç kalmayız.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #354 : 15 Nisan 2014, 18:43:33 »
#ÇareRatgeber
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #355 : 15 Nisan 2014, 18:48:16 »
Kulüp resmi siteden yalanlamış Ceyhun yıldızoğlunu http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=39521
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #356 : 15 Nisan 2014, 20:13:08 »
Meraba arkadaşlar. Siteye yeni katıldım ve harika bir forum burası. Düşünceler yorumlar muhteşem. Çok beğendim. Bende bir kaç fikrimi söylemek istiyorum musadeniz olursa.

Bana kalırsa bayan takımı antrenörü başarılı ve iyi bir antranör. Unutulmamalı ki bu takımı finale na mağlup taşıdı. Hataları olmadı muhakkak oldu. Ancak sonuçta bu takım na mağlup finale kadar geldi. Bana kalırsa finalleri oynayamayan bir yabancı gurubu var. Ne kadar tecrübeli olsalarda. En büyük sorunda Birsel'in yanlız kalması. Çok yoruldu ve yıprandı. denecek ki GS 5 kişiyle oynadı. Ancak  onlar yüreğini ortaya koydular ve savaştılar. Ve ellerinde Alba gibi dominant bir oyuncuları vardı. Yarı finalde avrupanın en iyi en pahalı takımını sürüklase etti. Ve finalde de avrupanın en iyi 2. kadrosunu. Benim fikrim Angel hariç bütün yabancılara veda edilmeli. Sağlam 2 avrupalı bir Amerikalı " maya Moore " olabilir çok iyi skorerdir . Ve iki tane iyi yerli varsa tabi takviye yapılmalı. En önemlisi de iyi bir devşirme oyuncu alınmalı. Malasef Que yeterli bir oyuncu değil. Şutu olmayan sadece pota altında oynayan ve çoğu zamanda kaçıran bir oyuncu. Kelsey Bone bile denize döktü.

Son olarak şunu belirtmek isterim ki Birsel'i yedekleyecek kaliteli bir guard eğer bulamıyorsanız genç oyuncuya daha fazla şans tanınmalı. Hem yerli hem geleceği parlak bir oyuncu hemde istikrarlı bir oyuncu. Koç kalmalı. Çünkü iyi bir koç. Yerine gelecek koç bundan daha iyi olmayacaktır. Olursa da çok yüksek maliyetelere gelir ve iyi kadro ister.
 Not: Seneye şampiyonlar ligi şampiyonluğu istiyorum. İnşallah iyi bir kadroyla oluruz. Sabrınız için teşekkür ederim...

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #357 : 15 Nisan 2014, 20:21:09 »
Elena delle donne transfer edilirse müthiş bir iş başarmış olurlar. Ruslara kaptırmadan. Müthiş bir fiziği, şutu ve savunması var. Boyuna göre çok hareketli bir oyuncu. 3-4 pozisyonunda oynayabilen bir oyuncu ancak Elena delle donne alınırsa Angel'a veda etmek gerekir. Pota altına daha iyi bir pivot alınabilir. düşünsenize Maya moore ,Elena delle donne ikilisini FB'de olduğunu. Kimse sanırım önümüzde duramaz herhalde.... ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #358 : 15 Nisan 2014, 20:45:32 »
Shn-plt

Hoşgeldiniz. Güzel sözler için teşekkür ederiz..

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #359 : 15 Nisan 2014, 21:29:25 »
@şhn-plt, foruma hoşgeldiniz.

Hoca konusunda ben bir şey yazmadım şimdiye kadar çünkü ikilemdeydim: Son dönemde 3 final gördü. Bu, işin olumlu tarafı, ancak:

- Cumbaba kupasından önce "GS'ı 3 defa üstüste yenmek zor" dedi, 1.büyük falso. Sen bunun için burdasın hoca. Netekim kupa gitti.

- Eurolig finalinden önce de "Bu 3.finalim, yaşlandım, yoruldum" dedi, bu da 2. büyük falso. Netekim bu kupa da gitti.

Fener camiası bu tip cümleleri kaldırmaz. Bizim için şu aşamada Lig değil Avrupa şampiyonluğu önemliydi.
Kanaatimce kendisine lig sonuna kadar tahammül edilir, şampiyon olsak dahi yollanır.

« Son Düzenleme: 15 Nisan 2014, 21:30:36 Gönderen: TitoSantana »