Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249476 defa)

0 Üye ve 141 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3555 : 29 Nisan 2015, 12:11:12 »
kadın baskette ben önemli sorunun hocadan oyunculardan menajerden çok mahmut uslu ve zülfikarinin olduğunu düşünüyorum uslu durmuyolar takımı bozan onlar

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
« Yanıtla #3556 : 29 Nisan 2015, 13:12:13 »
bütün sezon maçları yerinde izlemeye çalışan ve çoğunu da izleyen biri olarak şunları söylemek istiyorum sezonu acı bir şekilde sonlandırdığımız şu günde
1) coach seçimi baştan yanlıştı ve sezon boyunca da düzeltmek için hiçbir çaba sarf edilmedi yönetim tarafından Avrupa'nın ilk 2-3 takımı arasında olan bir takıma mahalle bakkalı kılığında olan ve herhangi bir coaching becerisi olmayan bu kişi hafif kaldı
2) angel krizi kötü yönetildi bu takımın en önemli oyuncusu ve artı kalbi/ruhu olan bir oyuncu cinsel tercihi yüzünden gönderilmemeliydi sonuçta kadın basketbolunda özellikle de abd'liler arasında yaygın olan bir durumdan söz ediyoruz görüldüğü gibi angel gitti takım bitti
3) q eşittir negatif ıq bu benim buluşum bir iki maç hariç (özellikle de dünkü maçı gözünüzün önüne getirin) takıma bir şey katmayan bir oyuncu tamam lara sanders alınamıyor anladım ama q'ya mahkum da olmamalıyız
4) genç oyuncular (özellikle astou ve cansu) yeterli süre alamadılar ve gelişim kaydedemediler sancho'nun veliahtı denilen bir oyuncuya süre vermeye vermeye basketbolu unutturduk örneğin dünkü maçta pota altından imkansız bir sayı kaçırdı bu oyuncuyu kaçırırsak ve başka bir takımda yıldızlaşırsa çok dövünürüz bu sözlerimi unutmayın lütfen
5) takım menajeri ve takımın idarecisi ile ilgili fazla bir şey söylemeyeceğim çünkü diğer arkadaşlar bugüne kadar yeterince yazdılar burada iş aziz Yıldırım'da bitiyor isterse seneye yenilmez armada kurar ya da orta sıralarda dolaşacak bir takımımız olur tercih onun
6) son sözlerim olarak ise özellikle vanguards of fb rumuzlu arkadaşa çok teşekkür ederim sezon boyunca yazdığı iletiler basketboldan anladığını gösterdi keşke takımdan sorumlu olanlar biraz olsun onun yazdıklarını okuyup uygulasalardı
herkese sevgiler yeni sezonda maya moore'lu kadromuzla görüşmek üzere:)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3557 : 29 Nisan 2015, 14:20:27 »
G.Saray seneye TKBL için şu kadroyu kurmasa bari:
Işıl-Birsel
ABD'li-Pelin
ABD'li-Şebnem
Sancho-Dubljevic-Bahar
Sanders-Nevriye

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3558 : 29 Nisan 2015, 15:15:09 »
G.Saray seneye TKBL için şu kadroyu kurmasa bari:
Işıl-Birsel
ABD'li-Pelin
ABD'li-Şebnem
Sancho-Dubljevic-Bahar
Sanders-Nevriye

Galatasaray aptal mı Birsel'i alsın..biz de daha faydalı olur onlar için..Ama Cansu ile Olcay'ı (Geçen sezon sözleşmesi ne kadar uzatıldı bilmiyorum ama Gs ciddi istemişti son anda vazgeçtiler)  alırlarsa şaşmayın....

Ayrıca Şebnem ABD'ye dönüyor..Nev bırakıyor, Sancho da gidiyor...Onlar Işıl ile TC vatandaşı olacak Bone'un üstüne takım kuracak
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 16:22:29 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #3559 : 29 Nisan 2015, 16:21:42 »
en büyük transfer şubeyi temelli kapatmaktır
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3560 : 29 Nisan 2015, 18:41:27 »
Sanders gelmeli,Q gitmeli.
Birsel kesinlikle gönderilmeli ilk işlemler bunlar olmalı.Cansu,Olcay gibi genç oyuncuların daha fazla oynayacağı bir boş sezon bekliyorum ben.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #3561 : 29 Nisan 2015, 23:27:09 »
Gs'den kendi evimizde 20 küsür fark yemeye kızmamış, gs ve bjk'ye ligde 4te 4 kaybetmemize kızmamış, ligi üçüncü bitirmemize kızmamış, geleceğin yıldızı N'dour klübede pas tutarken hiç dikkatini çekmemiş, Euroleague'de bir koç faciasına kurban gidip de son 6 dakikasında saha içi isabeti atamadan elenmemize kızmamış, şimdi mi noluyoruz yawwww demiş.

Sevgili Ilhan, ben izninle yazdiklarini biraz degistirecegim:

"Gs'den kendi evimizde 20 küsür fark yemeye kızmamış, gs ve bjk'ye ligde 4te 4 kaybetmemize kızmamış, ligi üçüncü bitirmemize kızmamış, geleceğin yıldızı N'dour klübede pas tutarken hiç dikkatini çekmemiş, Euroleague'de bir koç faciasına kurban gidip de son 6 dakikasında saha içi isabeti atamadan elenmemize kızmamış" da Biba'nin bacak bacak ustune atmasina mi kizmis?  Ne gunlere kaldik!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #3562 : 30 Nisan 2015, 10:24:30 »
Sevgili Ilhan, ben izninle yazdiklarini biraz degistirecegim:

"Gs'den kendi evimizde 20 küsür fark yemeye kızmamış, gs ve bjk'ye ligde 4te 4 kaybetmemize kızmamış, ligi üçüncü bitirmemize kızmamış, geleceğin yıldızı N'dour klübede pas tutarken hiç dikkatini çekmemiş, Euroleague'de bir koç faciasına kurban gidip de son 6 dakikasında saha içi isabeti atamadan elenmemize kızmamış" da Biba'nin bacak bacak ustune atmasina mi kizmis?  Ne gunlere kaldik!

Gelinen nokta aynı :)
1 maç kalmış zaten.  Öyle yada böyle 3 yıldır bu takımın formasını giyen Angel, Biba gibi oyuncularla yollar bu şekilde ayrılmamalıydı
 ama bizim klübün genlerinde var bu. Dahası Aziz Yıldırım'ın genlerinde var. İsfendiyar gibi de para vermekle olmuyor bu işler. İş hayatında çok başarılı bir yönetici olup büyük paralar kazanabilirsin ama spor yöneticiliği bambaşka dinamikleri olan bir iş. Ülker gibi Acıbadem gibi yapılanmalar olması lazım. Kişisel inatlar, kaprisler, tatminler uğruna 12 yıl sonra final göremedik ligde. Rakiplerin yapamadığını kendi kendimize yaptık. Tamamen dibe vurduk şubeyi. Daha beter ne görürüz diyoruz ama görmeye de devam ediyoruz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3563 : 30 Nisan 2015, 17:51:21 »
Umarım Aziz Yıldırım gider.Ve amator branslarda kuculmeye gidilmez.Klup zarar ediyorsa %80 Futbol yuzunden ediyor.5 lira gelir var diye 10 lira gider yapılıyor.Yerli-yabancı ver hepsine 3m avro-4m avro TL de degil ustune 5 imza parası, 3 prim parası vs
Kuculmeye gidilecekse futbolda gidilsin.Bu sene sansa bala Sampiyon olup 4. yıldız takabilirsek radikal karar alsınlar max. ucret 500.000TL 1m TL diye genclerle orta sıraya oynayalım.Bayan BAsketbol bu klubun lokomotifidir.İs bilmez yonetici,idareci,koclar ve sorumsuz ve yanlıs oyuncular yuzunden sube kapanmasına sonuna kadar karsıyım.Bayan BAsketbol-Bayan Voleybol-Bayan Masatenisi tam gaz yatırıma devam edilsin ya da devam edecek bir Baskan gelsin.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3564 : 30 Nisan 2015, 18:34:03 »

A.Yıldırım bir kez daha seçime gireceğini söyledi sanırım.

Vergi bahane edilip küçülme konusuna da ben doğru yaklaşım olduğunu sanmıyorum.

Şöyle ki müesseseler spor için harcadıkları giderleri sponsorluk başlığı altında diğer faaliyetlerden elde ettiği gelirlerden düşüyorlar.

Spor kulüpleri de o branşa ait gelirleri var ise yine o branşa giderleri düşebilirler. Ancak genellikle gelir olmadığı için gider de düşülemiyor.

Sorun da burada başlıyor. Kulüpler ödedikleri vergiden amatör branşlara ait giderler düşülsün istiyor. Yani gelirden değil vergiden düşülmesi.

Spor Kulüplerine sağlanan vergi avantajları da düşünülürse bu isteğin kabul edilmemesi normal bence.

Bunu aşmanın yolu da amatör sporların tamamına sponsor bulup tüm giderleri bu sponsorların kendi gelirlerinden düşmelerinin sağlaması gerekliliğinin spor kulüpleri tarafından uygulamaya konulmasıdır bence.

Vergi konusunda daha bilgili kişiler yanlış düşünüyorsam düzeltebilirler.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3565 : 30 Nisan 2015, 20:43:18 »
Sponsor olmasi gerektigini dusunuyorm
FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3566 : 30 Nisan 2015, 20:46:07 »
Ülker gibi şubeyi tamamen kendi yönetecek bir sponsor lazım bu şubeye, Ergen Sergenlerle olmuyor malesef.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3567 : 30 Nisan 2015, 20:49:54 »
Ülker gibi şubeyi tamamen kendi yönetecek bir sponsor lazım bu şubeye, Ergen Sergenlerle olmuyor malesef.
İsfendiyar ve Didemden bi kurtulalım da abi, sonra herşey çok güzel olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #3568 : 30 Nisan 2015, 22:26:11 »
Cansu Köksal Gese ile 2+1 yıllığına anlaşmış.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3569 : 30 Nisan 2015, 22:29:55 »
Yazıklar olsun altyapıdan cikipta kaçan karektersizdir ahlaksizdir