Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2313489 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3780 : 22 Mayıs 2015, 18:43:52 »
erkek voleybol ve bu şubeden kimse birşey beklemesin görünen o

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3781 : 23 Mayıs 2015, 02:24:17 »
Ben azizin parmağını soktuğu hicbir şubeden zaten basari beklemiyorum.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3782 : 23 Mayıs 2015, 10:32:13 »
Hayal kırıklığı yaratan Kadın Basketbol Takımı'nın bütçesi iki milyon dolara düştü...Geçen sezonki bütçe 16 milyon TL idi
F.Bahçe'de erkek voleybol takımından sonra son iki sezon başarısız olan Kadın Basketbol Takımı'na da tırpan vuruldu. Yönetimin kongre için hazırlanan kitapçıkta bütçesi 16 milyon TL olarak gösterilen şube için gelecek sezon ayrılan para 2 milyon $. Üstelik bu rakam da yönetici İsfendiyar Zülfikari tarafından karşılanacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın menajer Didem Akın ile önceki gün kulüp binasında yaptığı toplantıda şartları açıkladığı ve gerekirse kendisinin de ayrılabileceğini söylediği de ifade edildi.

Kaynak:Sabah

____

Doğrudur umarım.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3783 : 23 Mayıs 2015, 12:31:41 »
Bu beceriksiz ve yetersiz Hocaları ve oyuncuları getiren yonetim butceyi nerdeyse sıfırlayan da yonetim yazıklar olun.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3784 : 23 Mayıs 2015, 13:02:19 »
gerekirse kendisi ayrılabilir :) :) :)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3785 : 23 Mayıs 2015, 13:06:15 »
8 yil üst üste tokatladigimiz, taraftarının kapatın bu şubeyi diye bağırıp çağırdığı gs bugun Müzesi'nde 2 Avrupa kupası olan, son iki yılın lig şampiyonu bir takım oldu. Seneye de yatirima devam ediyor. Biz ise bütçe kisip şubeyi kapatma noktasına geliyoruz. Bir şube ancak bu kadar rezil edilir.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3786 : 23 Mayıs 2015, 14:33:28 »
Bu bütçenin bu hale gelmesinde oyuncularından yöneticisine hepsinin büyük payı var gurur duymalılar kendileriyle

• Üye
« Yanıtla #3787 : 23 Mayıs 2015, 15:07:07 »
Aziz yıldırımın şubeye sponsor bulmayi p parmağında oynatma hevesi bu.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #3788 : 23 Mayıs 2015, 16:05:03 »
Bir kere daha sormuştum sanırım ama net bir cevap alamamıştım sanırım, ligde yeni değişen kurallar ölçüsünde yabancı sınırı malum 4+0 şeklinde oldu, peki tbbl için yabancı oyuncular için lisans sınırı nedir? Bu konuda hiç bir bilgi bulamadım doğru dürüst. Yani ligde maksimum 4 yabancı mı kaydedip oynayabiliyoruz yoksa 5-6 falan olma imkanı var mı?

Bu şubede bütçe'nin düşük olacağı çok malumdu son senelerdeki durumlara göre maalesef, okkalı para verecek sponsor bulmak çok zor arkadaşlar bu şubeye çünkü ilgi inanılmaz az, senelerdir lig yayın hakkını almak isteyen bir kanal bile yok, düşünün artık. Üzülmüyoruz mu üzülüyoruz tabii, bizim hep gurur duyduğumuz şubenin bu hale gelmesi cidden kabul edilebilir bir şey değil.

Mevcut bütçenin 2 milyon dolar olup olmayacağını bilmem ama tahminim maksimum da 4-5 mn dolar olur en fazla yani. Madem her şey bu kadar kötü durumda, o zaman senelerdir yapamadığımız şeyi yapalım bu şubede tamamen özümüze dönelim artık,  türkiyedeki yerli oyuncuların inanılmaz bir kısmı bizim altyapımızdan çıkma isimler ve senelerdir ama buna rağmen senelerdir 1 tane oyuncuyu üst seviyeye çıkaramayan bir kulübüz maalesef. Madem şartlar böyle, dönelim özümüze tamamen, öncelikle kendi içimizden bir antrenör ömer hoca, kaan hoca ya da oyuncu menajer şeklinde esmeral falan olur ne bileyim. Sonra da içimizden bir idari menajer, abla olabilecek, kızların gerçekten büyük küçük her türlü sorunlarıyla ilgilenebilecek renklere bağlı abla gibi bir abla; nalan olur, serpil olur, esmeral olur.

Ve gelelim kadro meselesine ; artık şu gençlerimizi oynatmalı ve kazanmalıyız bir şekilde bu sene olmazsa artık hiç olmaz bu iş. Kulübünde kalan ya da transfer olan oyuncuları bir kenara bırakırsak:

Birsel-Whalen
Olcay-Zellous-Melis
Genç bir Amerikalı ya da Dabovic-Melisa-Burcu
Ndour-Tuğçe-Şelale
Q-Tilbe(Ya da başka bir yerli uzun)

4 yabancı sınırına uygun ve mali bütçeye göre bir kadro oluşturmaya çalıştım. Ne kadar kırgın olsak da bütçe ve varsa lisans durumuna göre Vera da 5.yabancı olabilir, 1'i her hafta değişir form durumuna göre. Vera olmazsa en azından bu kadro üst sıraları zorlayacak bir kadro olur, Vera eskisi gibi dönerse şampiyonluğu bile düşünebiliriz gene, ama esas söylemek istediğim şampiyonluk falan durumu ne olursa olsun şube şu haldeyken, Şelale-Melis-Melisa-Olcay-Ndour gibi genç isimlerden ne kadarını kazanabilirsek bize kar olacaktır.

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 16:48:28 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3789 : 23 Mayıs 2015, 23:51:54 »
Hayal kırıklığı yaratan Kadın Basketbol Takımı'nın bütçesi iki milyon dolara düştü...Geçen sezonki bütçe 16 milyon TL idi
F.Bahçe'de erkek voleybol takımından sonra son iki sezon başarısız olan Kadın Basketbol Takımı'na da tırpan vuruldu. Yönetimin kongre için hazırlanan kitapçıkta bütçesi 16 milyon TL olarak gösterilen şube için gelecek sezon ayrılan para 2 milyon $. Üstelik bu rakam da yönetici İsfendiyar Zülfikari tarafından karşılanacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın menajer Didem Akın ile önceki gün kulüp binasında yaptığı toplantıda şartları açıkladığı ve gerekirse kendisinin de ayrılabileceğini söylediği de ifade edildi.

Kaynak:Sabah

____

Doğrudur umarım.

Insallah dogrudur.   Bu arada "gerekirse kendisi ayrilabilir" ifadesi ne anlama geliyor?  Birisi aciklayabilir mi?  Benim anladigim kadariyla, Didem Akin burada omur boyu kalici olacak manasi cikiyor.  Son iki senedeki rezilliklerin otesi yok zaten.  Bir takim ezeli rakibine Avrupa SL finalinde kupayi kac defa kaybedebilir ki? :)

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #3790 : 24 Mayıs 2015, 02:18:42 »
Madem öyle oynatak artik melis gülcan melisa korkmaz. valla hic izlemedim ama melis gülcana cok iyi diyorlar. cansu gitti bu kiz da gitmesin

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3791 : 24 Mayıs 2015, 13:38:36 »
Insallah dogrudur.   Bu arada "gerekirse kendisi ayrilabilir" ifadesi ne anlama geliyor?  Birisi aciklayabilir mi?  Benim anladigim kadariyla, Didem Akin burada omur boyu kalici olacak manasi cikiyor.  Son iki senedeki rezilliklerin otesi yok zaten.  Bir takim ezeli rakibine Avrupa SL finalinde kupayi kac defa kaybedebilir ki? :)

Gerekirse ya da bu şartlarda istemiyorsan gidebilirsin demiş Besim...haber benim ama kaynak sağlam-))))

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3792 : 25 Mayıs 2015, 13:19:22 »
ahmet ercanların dediğine göre kadın basket takımın yeni koçu dikeloukas olmuş uzun bir aradan sonra doğru bir hamle görmek sevindirici

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3793 : 25 Mayıs 2015, 14:16:23 »
2 milyon dolarlık bütçeye Dikeloukas gelmez. O zaman bütçe çok küçülmeyecek demektir. Bekleyelim bakalım.

• Üye
« Yanıtla #3794 : 25 Mayıs 2015, 14:47:04 »
aynen...beklmek lazım..
koc ya dikelaokas ya etugrul hoca olmalı zaten..

dikelaoukas sapkadan tavsan cıkartacak kadar ıyı koc bence..