bu arada wnba'in 1 numara drafti jewel lloyd var; ayrıca skylar diggins...
yani bu oyunculardan biri alınabilir mi..
ama zahui 'yi kacırmak cok buyuk sacmalık oldu...kız ustelik isvec pasaportluydu..
Loyd dış şutu ve dripplingi iyi olan fakat fiziği oyun kurucu pozisyonu için biraz sıkıntı olan bir isim, stili Diggins'e benzetiliyor. Zahui ise bu sene ncaada en iyi pivot seçildi, fakat pivotlar alt seviyeleri fizik avantajlarıyla beraber çok rahat domine edebiliyorlar bu yüzden önemli seviyelerde oyununu izlemek ve beklemek gerekiyor biraz, aski yatırım yaptı ve onu transfer etti bu sene Zahui ve Erika pota altını merak ediyorum açıkçası bu sezon, bakalım eu pasaportu çok büyük avantaj ama zahui için biraz beklemek lazım zaten olur dersek ligimizde olduğu için yakından takip eder ve kaçırmayız heralde.
Asıl merak ettiğim 2 isim ise seneye drafta 1 numaradan gireceği kesin olan breena stewart ve bu sene inanılmaz bir şut yüzdesi tutturup amerika koçuna göre dünyanın en iyi şutörü olacak potansiyelde ve bu sene 3.sıradan draft olan forvet Mosqueda-Lewis. Gerçekten çok mühim bir şutör ve Moore gibi ileride bayan basketbolunu domine edebilir.
Bu sene benim kıtadışı için tercihlerim guard için Whalen-Diggins ikilisinden biri, forvet ise Moore olmazsa da Mosqueda-Lewis. Whalen-Moore ikilisi çok yakın arkadaşlar ve gerek milli takım gerek wnbada kupaları uzun süredir domine ettiler, olur da bu ikiliyi tekrar buluşturabilirsek, bu dala azalan ilginin max seviyede geri geleceğine inanıyorum. İnşallah böyle bir çabası vardır yönetimimizin.