Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2310853 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4080 : 18 Haziran 2015, 16:54:11 »
Bahar Veranın tırnağı bile olamaz.Bahar kısa sürelerde iyi katkı verebilir ama sadece Baharla olmaz.Ndour 5te oynar ondan 4 yapmayız.Nour-Vera-Kobryn-Qu-Tuğçe/Bahar iyi olur

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #4081 : 18 Haziran 2015, 17:00:22 »
yabancı Ndour-Vera-Kobryn-  yerli Qu-Tuğçe-Bahar uzgunum ama cok gereksiz rotasyon...
elimde 3 yerli uzun varken gidip 3 uzun daha almam yabancı..2 yabancı alırım..boylece kısalara 3 degil 4 yabancı alırım...

ndour+vera yeter denirse sisteme gore ok..

ndour+kobryn bence hic olmaz..vera kalsın daha iyi..

vera yerine tercih edeceksek fowles-griner-gruda gibi amerikalı tercih edilmeli diyorum...

hatta ndour 5 oynayacaksa git vera yerine parker'i al...kobryn falan gereksiz...

« Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 17:01:06 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4082 : 18 Haziran 2015, 18:46:33 »
Geçen sezon ligde ve EuroLeague’de istediğini alamayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Daha önce eski oyuncusu Belaruslu uzun Anastasiya Verameyenka’nın yanı sıra, kısa forvet Gökçe Doğan ile anlaşan sarı-lacivertliler; Celine Dumerc, Sylvia Fowles, Ana Dabovic ve Ewelina Kobryn gibi dünyaca ünlü isimleri İstanbul’a getirmek için yoğun mesai çalışıyor.-jws

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4083 : 18 Haziran 2015, 18:48:37 »
yabancı Ndour-Vera-Kobryn-  yerli Qu-Tuğçe-Bahar uzgunum ama cok gereksiz rotasyon...
elimde 3 yerli uzun varken gidip 3 uzun daha almam yabancı..2 yabancı alırım..boylece kısalara 3 degil 4 yabancı alırım...

ndour+vera yeter denirse sisteme gore ok..

ndour+kobryn bence hic olmaz..vera kalsın daha iyi..

vera yerine tercih edeceksek fowles-griner-gruda gibi amerikalı tercih edilmeli diyorum...

hatta ndour 5 oynayacaksa git vera yerine parker'i al...kobryn falan gereksiz...
Abdli hakkı Celine Dumerc veya Anna Cruz alınmadığı takdirde ikisi de kısa olmalı.Ayrıca da Grudayı felan ekadan koparmak çok zor.Ndour-Vera-Qu-Kobryn-Tuğçe yeterli olur.Bahar alınırsa tuğçe yollanmalı o zaman.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4084 : 18 Haziran 2015, 18:49:18 »
Fenerbahçe ayrıca, daha önce Galatasaray Odeabank’ın da gündeminde yer alan Amerikalı yıldız forvet Maya Moore’un transferini bitirmek için de tüm şartları seferber ediyor. Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikar’inin bizzat ilgilendiği bu transfer için bir ek sponsor bulunması da gündemde. Şu anda pozisyonunun 1 numaralı oyuncusu olarak kabul edilen Maya Moore, sezonluk 1.7 m $, transferin Şubat ayından sonrasında olması durumunda ise 600 bin $ talep etti.-jws

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4085 : 18 Haziran 2015, 19:06:20 »
En çok istediğim oyuncu Sonja Petrovic.Az önce de maçı kazandırmış.Kadın 2den 4e kadar her pozisyonda çok iyi oynayabiliyor.Keşke alsak hem3ü yedekler hem 4ü

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4086 : 18 Haziran 2015, 19:07:26 »
Fowles cok gereksiz olur. Umarım öyle bir hata yapılmaz.
Whalen+moore ikilisi olursa penny+Taurasi ikilisinden sonraki en patlayıcı ikiliye sahip oluruz. Amerikalının uzun olmaması lazim.
Whalen, Moore, Dabovic, Vera, N'dour Yeterli olur bence.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4087 : 18 Haziran 2015, 20:20:56 »
GINTARE PETRONYTE nasıl olur acaba pivota
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 20:21:08 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #4088 : 18 Haziran 2015, 23:18:47 »
vallaha moore haberleri cok yayıldı..herhalde olacak o is...

tahminim 2/3 numarayada avrupalı kontenjanından zel yada dabovic olacak...(zel pasaport ısı cozulurse..kaldı kı cozulmeyecek is degil)..

gokce alındı; vere muhtemelen bitti...
bana gore yerli 1 transfer daha olması sartıyla 1-2-3 numradan 1 tanesine; geriye 1 pg/ 1 c transferi kalıyor...
iste bunların hangisi eu hangisi amerikalı olacak bakalım..

xxxx - birsel - *?
zellous(dabovic) - olcay - gokce
maya - ozge* - melis
vera - ndour - tugce
xxxx - quanitra - hulya

kadrosu gibi...eu/amerikalı tercihlerine gore;

diggins(whalen)+meeseman(kobryn)
cruz(yada baska eu)+fowles(baska amerikalı)

arasında tercih yapmak lazım...basından beri soyledigim sey hep parayı bastırıp cruz+pelin bilgic paketi yapmak...ama cruz'u ruslar bırakmıyor deniyor...ama ruslar hep paraya bakar...

sonucta ısrarla soyluyorum bu takıma 1 tane daha kısa yerli rotasyonu icin oyuncu sart...

*amerikalı pg alınırsa yerli sg/sf oyuncusu (ozge yazdıgım yere)
*avrupalı pg/sg  alınırsa yerli pg oyuncusu  (bu durum ilk secenek kadar elzem degil ama gelecek icin gerekli)

Abi bütçe zaten amerikalılarla neredeyse sıfırlanacak sürekli 6 yabancılı 15 kişilik kadrolar yazıyorsunuz.
Kadın maçlarında 9 kişilik rotasyon kafi oluyor.2 de genç sokarsın 2-3 dakika rölanti olan anlarda tamam.Oluru yok yani abi senin kadroların bence.
Ha sende bence böyle olmalı diyorsun ama bence de hiç gereği yok.
Olcayı zaten senelerdir düzgün kullanamıyoruz,hiç gerek yok gard oynayacak başka birine.

1-2 de amerikalı-olcay-birsel-gökçe-zellous(?)(EL);
3 de amerikalı-gökçe-zellous(?)(EL)-bir kaç dakika melis ya da özgeden biri takıma girecekse;
rotasyonları hayli hayli yeterli

Ha bir tek 2 si yabancı 4 uzuna Bahar eklemesi olur elbette.İyi de olur.
Q yu kullanmasını bileceksin.İnşallah gelirse Moore da bilir,Whalen da bilir.
Olduda moore olmaz,whalen-diggins olmaz az maliyete düşük kalitede oyuncu alırlar ha o zaman rotasyona bir avrupalı uzun daha alırsın.
Umarım Fowles ya da kıta dışı uzun alınmaz.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 23:19:54 Gönderen: Leggenda di Trieste »

• Üye
« Yanıtla #4089 : 18 Haziran 2015, 23:39:28 »
Vallaha umarım bahar alınır...
Bu arada dumerc demeyin ne olur..dumerc ve kobryn gibi yasli oyuncu almayalım..genç olsun artım alacağımız oyuncular..max 28-29..bana gore 26 -27 ama neyse..kazanma hırsı an AC oyuncu lazim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 23:40:05 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #4090 : 18 Haziran 2015, 23:42:09 »
Bu arada 6 yabancılık kadro kurugoruz ama o yabancı sene ortası zaten geliyor hep...yani butcene o ek 200-400 bin dolar öyle boyle harcanıyor..başından harca bitsin bu is..

• Üye
« Yanıtla #4091 : 18 Haziran 2015, 23:44:17 »
Su ana kadar her sene sekmeden 6 yabancı hatta bazen 7 yabancı aldık sezonda toplam..
Ben bütçede yer yok lafina katılmıyorum..başından al ve kur takimi olsun bitsin..siz hic ummc yada baska buyuk takimlarda de yıllardır sezon ortası transfer gördünüz mu. Sakatlık harici...olmuyor..çünkü kadroyu kuruyorlar bitiyor is..

Çevrimdışı ctunc

• Üye
« Yanıtla #4092 : 18 Haziran 2015, 23:53:42 »
2 gün önce twitterdan İsfendiyar bey geçen seneden daha iyi takım kuruldu demişti.
anlaşılan takım kurulmuş ama neden açıklanmaz bilmiyorum.

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #4093 : 18 Haziran 2015, 23:55:24 »
Su ana kadar her sene sekmeden 6 yabancı hatta bazen 7 yabancı aldık sezonda toplam..
Ben bütçede yer yok lafina katılmıyorum..başından al ve kur takimi olsun bitsin..siz hic ummc yada baska buyuk takimlarda de yıllardır sezon ortası transfer gördünüz mu. Sakatlık harici...olmuyor..çünkü kadroyu kuruyorlar bitiyor is..

Moore ile whalen ı getirirsen bu sene özelinde bütçede yer olmaz abi yazdım zaten oraya.
Bunlardan düşük kalitede daha az maliyette oyuncu alırsan bir avrupalı uzun daha,çok iyi olur tabii.
Şunu da yazmıştım moore,elena ayarında;whalen,diggins ayarında iki oyuncun olursa da 4 uzun yeterlidir.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4094 : 19 Haziran 2015, 00:05:43 »
Maya Moore tamam da Slyvia Fowles işi kafa karıştırıcı, kıtadışını kısalardan kullansak daha iyi gibi vera'da gelmişken. Vera-Ndour-Kobryn-Q-Tuğçe-Bahar rotasyonu yeterli olur.Kısaları da Birsel-Olcay-Gökçe-Diggins-Moore-Daboviç-yerli 3 numara gayet iyi kadro olur.