Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306627 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4275 : 29 Haziran 2015, 00:14:09 »
Daboviçi falan alamayız bu kadar vizyonsuz bir şube yok  arkadaş.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #4276 : 29 Haziran 2015, 03:31:28 »
Ah ah Dabovic Petroviç yapsak bir de Amerikalı kısa Kıta dışı uzun yapsak

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4277 : 29 Haziran 2015, 08:28:39 »
Bu şubeyi yonetenlere ve yönettiğini zannedenlere allahtan akil diliyorum; sene sonunda ise rahmet diliyecegim bu kafada giderlerse.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4278 : 29 Haziran 2015, 10:38:32 »

Gerçekten Allah akıl versin.
Türkiye'den hiçbir oyuncu bu mantalite devam ederse hiçbir zaman bir Dabovic bir Petrovic bir Torrens olamaz.Neden diye sorarsanız bu saydığım oyuncular para kazanabilmek ve bunu devamlı hale getirebilmek için sürekli çalışmak zorunda olduklarını biliyorlar.Çünkü başarısız oldukları zaman yurtdışında kontrat bulamayacaklarını biliyorlar.Ülkelerine döndüklerinde de alacakları paralar komik rakamlar olacaktır.Mesela İspanyol Nichols Rivas Ecopoliste oynarken ki euroleague oynuyorlardı 3000 € aylık maaşı vardı.
Türkiyede öyle mi peki? Olcay bu seviyede kendini hiç geliştirmese de senelerce 400-500 binlerin altında para kazanmayacağını biliyor.Cansu, milli takımda 0 dakika alan Cansu bu sene Dabovic kadar para kazanacaktır.Sadece bu sene mi? En az 10 sene !!

Ha bir de komik olan ne biliyor musunuz?(Kadın takımında çalıştığım için biliyorum) Kendilerini yabancılarla kıyaslayıp onlara daha fazla göz yumulduğunu iddia ederler.Ama salona en geç bunlar gelir , en erken bunlar çıkarlar.Yabancı sınırından dolayı kendilerine mahkum olunduğunun farkındadırlar ve bunun faydalarını sonuna kadar kullanırlar.

Yani dünyada bu kadar bedava para kazanan hakettiğinden fazlasını kazanan başka sporcular yoktur arkadaşlar.Kız çocuğu olan arkadaşlara sesleniyorum kızınızı basketbola başlatın biraz sıkı çalışırsa kendini milli takımda bulacaktır, bundan %100 eminim.

Ben Bojovic'in geçen sene ne kadar aldığını merak ediyorum. Ormanspor'da oynayan Dabovic'ten az aldığını hiç mi hiç zannetmiyorum.
Winicki'nin tüm sene kenarda oturttuğu, Devran Tanaçan muamalesi yaptığı N'dour da nitekim oturduğu yerden para kazandı. Hem biz hiç katkı alamadık kızdan hem de bütçeden yabancı kontenjanından boşa giden bir meblağ oldu. Erkenden kadro dışı bırakıp parasını çatır çatır ödediğimiz Angel'a giden para da cabası.
Hani tamam bütçe azaltılıyordur, sponsor bulunamıyordur, hepsini anlarım da mevcut bütçe de ancak ve ancak bu kadar fütursuzca ve anlamsızca çar çur edilir. Nerden tutsan elinde kalıyor.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #4279 : 29 Haziran 2015, 11:32:12 »
bu sarı kafa ve isfendiyar kaldıkca daha cok kafamızı taslara vururuz. yazdıgımız kadroları elimize verdi adamlar ya.. bir de cok iyisini yapacagız diyerek. dupree haricinde dısardan degil içerden adam bulup, bir de gecen yıl aldıkları paralarını muhtemelen katlatarak transfer ettik ve bunu basarı olarak acıkladık. daha da bu bransı takip etmicem lanet olsun ya... keske penny o gün sakatlanmasaydı suan bizimle özdeslesmis olacak ve kacırdıgımız kupalar ve daha fazlası suan müzemizde olacaktı... ah penny vah penny...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4280 : 29 Haziran 2015, 15:09:51 »
Birileri @isfendiyarz Beye 2 Senedir Şampiyon Olamıyan Fenerbahçe Bayan Basketbol takımının 2010 da Nagmağlup Şampiyon olduğu ve 10 senedir böyle ezilmediğini Hatırlatmalı !!!

En değerli oyuncu Ana Dabovic!
2015 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın en değerli oyuncusu (MVP) Ana Dabovic oldu.

En iyi 5 te Fransa'dan Gruda ve Dumerc, Sırbistan'dan Ana Dabovic ve Sonya Petrovic, İspanya'dan da Torrens yer aldı.
Sırbistan'ın kaptanı Milija Dabovic Top çalmaları ve hırsıyla hareket getirdi.
Ana Dabovic Geçen sene Fenerbahçe Tesislerinde Fenerbahçe Takımında oynamak istediğini söylediğinde İsfendiyar Bey yönetimindeki ekip Bojovic’ten yana karar verdi.Fenerbahçe Bayan Basketbol tarihinde gelmiş geçmiş en kötü oyuncu Bojovic olarak damga vurmuştur.Herkes ‘’İsfendiyar Başkan ayağımıza kadar gelen Ana Dabovic’i almadığına pişman olmuşmudur’’ diye düşünsede ben pişman veya üzüntülü olmadıklarını ‘’Ana Dabovic’le bu senede anlaşmayı düşünmüyoruz.Biz oyun kurucu olarak Birsel ve Olcayla sezonu geçireceğiz’’sözlerinden anlamış oluyorum.
İsfendiyar Başkan yönetiminde 3. seneye gireceğiz.ama alındığı söylenen oyuncularla bu senede kötü geçeceğini düşünmek daha normaldir.
Biz yabancı olarak Ana Dabovic,Celine Dumer,Sonya Petrovic,Alba Torrens, Sandrine Gruda,Yerli olarakda Nevriye,Latoya Sanders,Pelin,Pınar,Saziye,Bahar,Ayşe,Tilbe,Gizem Başaran gibi isimleri beklerken Söylendiği gibi Anastasiya Verameyenka , Rusya ekibi Sparta&K Moskova ‘dan Candice Dupree, Mersin BŞB‘den Allie Quickley, Edirnespor'dan Marissa Coleman Yerli olarakda sadece Gokçe alındıysa Bu sene 2 seneden çok daha kötü geçirmeye hazırlanalım.Çünkü Angel’i apar topan zihniyet kurtarıcı gözüyle baktıkları Shavonte Zellous'un Avrupalı oyuncu statüsünü elde edememesi nedeniyle sözleşme yenilememiş.İndirim yapan Quanitra Hollingswort’la sözleşme yenilenmiş.Birsel’in formsuz olması,Olcay’ın tam pişmemesi ,Tuğçe’nin skorer yanının eksikliği bana vahim olaylara hazırlanalım sinyalini veriyor.
Bu konuda Aziz Başkanıma ve Yönetim kuruluna sesleniyorum.2 senedir bu takım kötü gidiyor.Bayan Basketboldan sorumlu olan İsfendiyar Başkanı sevmemize karşın bu takımı tek başına idare edebilecek potansiyele ve vasıflara sahip olmadığını düşünüyoruz.ama bu senede siz yetkileri tekrar vererek kötü geçen senelerin üstüne Tuz serpiyorsunuz.Roberto Döneminde Avrupa Kupasını ve lig Şampiyonluğunu Galatasaray’a kaptırdığımız senenin akabinde bizler kadar çok üzüldüğünüzün farkındayız.Ama Winnicki’yle sözleşme yapılması ve üstüne 10 oyuncu (Cappie,Yakubu,Matovic,Anastasya,Esmeral vs.vs.)gönderip yerine 4 Transferle Rotasyonu küçültmemiz takımı çok zayıflattı.4 Transferde 1-Tina’ya lafımız yok,2-Ndour hep yedekte kaldı,3-34 Yaşındaki Tuğba’da yaşlı diye Jubileye zorladığınız Esmeral’in tırnağı bile olamadı.4-Bojovic Fenerbahçe tarihinde gelmiş geçmiş en kötü oyuncu.Bojovic’le anlaşmadan önce Bu senenin MPV si Ana Dabovic Fenerbahçede oynamak istediğini söylediği halde İnatla Bojovic’le anlaşılmaması ayrı bir hatadır.Bunların Üstüne Taraftarın sevgilisi,Takımın skor ve savaşçı gücü Angel’inde yollanması bize bu günlerin zeminini hazırladı.Ara transferde Yalvardık İsfendiyar başkana fakat ‘’Biz bitti demeden bitmez’’bizim rotasyonumuz çok güçlü,biz çok iyi takımız’’demekten başka taraftarı karşısına aldı.Twitterde @isfendiyarz ve @didofb (Didem Akın) Sadece ileriyi gördük diye,eleştirdik diye 100 lerce yaşlısı,genci,Kızı,erkeği, Taraftarı engelledi ve banladı.Bizler Aziz Yıldırım’cı olmanın ve Fenerbahçe taraftarı olmanın bedelini 3 Temmuzdada başımız dik ödedik ama kendi yöneticimizin bizlere böyle davranmasına ve siz Aziz Başkan ve Yöneticilerin tekrar İsfendiyar başkanı bayan basketin başına getirmesine çok üzüldük.Bir Gurup Kendini bilmez hariç Tüm Taraftar iyi gündede kötü gündede arkanızdayız.Bu takımın 2010 da yenilgisiz Şampiyon olduğunu unutmayalım.Ama yanlış yapıldığında hiç eleştirmiyeceğimiz anlamına gelmemeli.Bizler Hakan Dinçay’ıda,Ömer Temelli’yide başka yöneticilerimizide eleştirdik onlarda bize yanıt verdiler.Ne sessiz kaldılar nede bizi Twitterde banladılar. @isfendiyarz dende bunu beklerdik.
( @ahadeli –Sait Ahmet )

• Üye
« Yanıtla #4281 : 29 Haziran 2015, 19:33:01 »
Hakan Dinçay;ömer temelli akli selim kelli felli adamlar; İsfendiyar ise resmen ergen..
Kardeşim twittrerda gs yi yenince zoaaa yazan yöneticiden bu kulübe hayır mi gelir allah aşkına..

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4282 : 30 Haziran 2015, 01:29:49 »
Ah ah Dabovic Petroviç yapsak bir de Amerikalı kısa Kıta dışı uzun yapsak

Petrovici Moskovada gordugum gunden beri soyluıyorum.
Dabovic i ormanspor macında tum guardlarımızı deniz dokerken de soyledik.
Var bir bildikleri.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4283 : 30 Haziran 2015, 10:42:08 »
Geçde olsa Kadınlar Veleybolda yaptık.Hemde gençlerler beraber ileriyide göreceğiz.Ama Bayan baskette ki esas Düşüş Bu işi bilmiyen İsfendiyar Bey ve Didem Hanımın kötü idareciliği.
Hep söylüyorum yabancı sınırlaması olduğu yerde önce Yerli oyuncularla takımı kurmak zorundasınız.Fenerbahçe Ülkerle birleştiğinden sonra yıllarca zorluk çekmedik.Bayn Baskettede çok iyi yerlilerimiz varken yine zorluk çekmedik.Tıkandığımız nokta elimizdeki temel taşları harcadık.Örneğin Nevriye sevsende sevmesende Türkiyedeki uzun başarılı tek Pivot.Esra yetişiyor ama onun koşması bile bir Nevriye olamazsın dedirtiyor.Bir gizem Başaran var  Mersin  Kurtuluşda oynuyordu duyduğum doğruysa onla Ayşe Corayı Beşiktaş almış.Yerli Uzun pivot eksiğimiz var.Ozaman Nevriye'yi neden verirsin be kardeşim.Sanki başka alternatifin varda.

Olan olmuş Transferler yapılmış,bu saatten sonra Gizem'i Beşiktaşta vermiyeceğine göre ya 1.98 lik Esra Ural'ı,Bahar'ı,Nevriye,Saziye'yi ve Pınarı alırsın.Q'nun yerinede Latoya Sandersi alırsın.Alt yapıdanda acilen Merve,Melis,ve Şelale'yi A takıma katarsın.Yabancı olarakda Ana Dabovic şart,kadro boşluğuna göre Sonya petrovic ve Grudayı alıp Bu sezonu kurtarırsın başka çaren yok.

• Üye
« Yanıtla #4284 : 30 Haziran 2015, 13:25:34 »
Burcu cigil de bostaymis..almaşık canik e gitti..o kız hasta FB li ama almiyoruz o kızı..gidip kübra copunu yıllarca besleyip burcu yı almamayı hic anlamadım zaten

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #4285 : 30 Haziran 2015, 20:17:56 »
çok fazla anladıgımı iddaa edemem ama şampiyonada maçlara baktımda kıta dışı oyuncular olmasa avrupada kadın basketbol yerlerde sürünüyor
milli takımlar birer devşirme yapmış onların sırtında gitmeye calışıyor
en iyi secilen kız doboviç miydi çok şanslıydı nerden attıysa girdi. bizim tvde sorun yoksa kız potaya giderken cok belli ediyordu ve çok yavaştı angel tipi hızlı bir oyuncu biraz konsantrasyonla doboviç penetre etmeye calıştıgı  sırada elindeki  topu alıp gider basket yapar gelir yerini alır kız daha hareketini bitirmeden
(   FENERBAHÇE  )

• Üye
« Yanıtla #4286 : 01 Temmuz 2015, 00:35:51 »
Kobryn de almisiz..eğer ndour kaldıysa bu kadar uzunla ne yaparız bilmiyorum..kısa almadan transfer yapıyoruz..

Herhalde ndour'u ya bırakacağı yada kiralayacagiz...belli olur yakında..
Ama su an..

Birsel-olcay
quigley-gokce
Coleman(moore olursa)-melis
Dupree-vera-tugce
Kobryn-quanitra-hulya

Bakalım ndour yerine yabancı kısa alacakmiyiz..yoksa saçma şekilde transferi bitirip bu kadar uzunla ne yapacağız..acaba ndour 3 numara yapma niyetimiz mi var..anlamadım gitti...
Su dabo umarım alınmıştır.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4287 : 01 Temmuz 2015, 00:39:29 »
Kobryn de almisiz..eğer ndour kaldıysa bu kadar uzunla ne yaparız bilmiyorum..kısa almadan transfer yapıyoruz..

Herhalde ndour'u ya bırakacağı yada kiralayacagiz...belli olur yakında..
Ama su an..

Birsel-olcay
quigley-gokce
Coleman(moore olursa)-melis
Dupree-vera-tugce
Kobryn-quanitra-hulya

Bakalım ndour yerine yabancı kısa alacakmiyiz..yoksa saçma şekilde transferi bitirip bu kadar uzunla ne yapacağız..acaba ndour 3 numara yapma niyetimiz mi var..anlamadım gitti...
Su dabo umarım alınmıştır.

Abi senin geçenlerde bahsettiğin Meesseman'ı araştırdım da kız harbi sağlam oyuncu. Eskiden en iyileri alırdık, bu şube niye böyle oldu yaaa.

• Üye
« Yanıtla #4288 : 01 Temmuz 2015, 00:43:33 »
Abi senin geçenlerde bahsettiğin Meesseman'ı araştırdım da kız harbi sağlam oyuncu. Eskiden en iyileri alırdık, bu şube niye böyle oldu yaaa.
Dinletemiyoruz ki abi...bas bas bagiriyoruz engel diyoruz sonra...tamam verayi aldın kobryn ne yapacak.
Kobryn yerine al su Belçikalı meeseman i olsun bitsin dedik...
Quigley yerine dabo alınmaliydi...ndour kalırdı boylece devsirme olarak...ama paran boksa alırsın quigleyide..ama o kadar avrupalı fazla kacardi.
Kısa bir ABD li guard aldık mi pg ve bir tane de amerikalı 2-3 numara moore gelene kadar.

İagupova yi 2 yildir söyledim..engel yedik ergen yöneticiden.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4289 : 01 Temmuz 2015, 00:49:55 »
Kobryn işi olduysa inşallah Dupree gelmez ve kıtadışı 1 numara gelir.

Skylar Diggins-Birsel
Daboviç-Olcay
Maya Moore-Gökçe
Verameyenka-Ndour-Tuğçe
Kobryn-Hollingsworth