Quigley Dabovicten kötü bir oyuncu değil.Yanılmıyorsam da Wnbade en iyi 6.adam seçilmişti.Zelle birlikte ikisi umarım olur
Aslında senin dediğin gibi Maya nın tutması söz konusu.Biz idareci,Menejer,Hoca ve oyunculardan bir beraberlik bekliyoruz.Bu Maya veya harman tutmadımı bu duruma düşüyoruz.
Bizler burda Fenerbahçe Kulübüne yakışır Basketbol oynanmasını istiyoruz.Yapacağın yatırımlar günü değil gelecegi kurtarmalı.''Biz kolej takımını başarılı olsun diye değil A takıma adam kazandırsın diye kurduk '' deniyor.Geçen sene herşey iyi giderken bu takım yarıda tökezler bu kadar tempoyu kaldıramaz dedik.Neden çünkü Rotasyonu zayıf takımlar tökezlemeye mahkumdur.Sen iyi veya kötü 10 oyuncunu birden gönderip şahibeli 4 Transferle biz çok iyi takım kurduk dersen gülerler.ve bu 4 Transferin üzerine Çok övdüğün kolej takımından bir kişi bile A Takımına kazandıramadın.
Winnicki'nin ,Bojovic'in kurtarıcı olarak gelmesi ve akabinde Angel'in gönderilmesi hataydı ama esas eksikliğimiz isfendiyar beyden tutun,Didem hanım,Winnicki hoca ,kaptan ve sınırlı sayıda oyuncuların bir birlik,beraberlik içinde olamamaları ve takım ruhunu çıkaramamaları.
Bayan Veleybolun bu sene başarısının arkasında hep beraber kenetlenme vardı.Bu kadar gencin olduğu ve yeni birleşen bir kadronun özellikle sonlara doğru yükselen grafiği onlara başarıyı getirdi.
Başarılı Çiğdem hanım busene gönderildi ama 3 senedir başarısız olan Didem hanım hala başımızda.
Kaptanımız Eda der ki''burda onlarca yeni birleşen bir oyuncu topluluğu var,herkesin değişik yetişme ve kişilikleri var,belkide birbirlerini sevmiyenlerde var,ama bizler başarılı olmak istiyorsak özellikle oyun anında senelerce beraber yetişmiş kardeşim gibi bakmalıyız.herkes birbirinin açığını göstermeye değil o açığı kapamaya çalışmalı,ancak bunu yapabilirsek takım oluruz.Hakan bey takımın babası gibi,Hocaları onlardan biri gibi eksiklerini göstere göstere umudunu kesmemesi,Çiğdem hanım ablaları gibi herzaman başlarında olması,Eda kaptanları gibi,oyuncularda kardeş gibi olduğu için biz bu başarıyı getirdik''
Bayan basketbolda İsfendiyar bey hem oyunculara hemde Taraftarımıza karşı işyerindeki patron gibi davranması,Hocanın takımı yönetememesi,Didem Hanımda oyunculara sahip çıkacağına Olcay'a yaptığı gibi ceza vermesi,Kaptanımızın hem moral ve formusnun hep bozuk gitmesi,Arkadaşlarını toparlıyamaması,Angel ve Cappie gibi maç anında toparlayıcı ve moral verici kişilerin olmaması,çarkın dişlerinin başından buyana tıkır tıkır çalışmamalarından buralara kadar geldik.
Bu senede aynı idareciler başımızdaysa ben bu mantıkla çok ileri gideceğimizi sanmıyorum.2010 nağmaglup şampiyon olan takımımızı çok ararız.
Taze kan aramalıyız buda bana göre Yasemin Merçil'den ve ona Menejer olarak yardım edecek Esmeral'den başkası olamaz.