Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305489 defa)

MotorCade ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4455 : 12 Temmuz 2015, 14:51:45 »
Zaten dabo kacmisken; 2 numaraya zel ve quigley gibi isimlerden en az 1 tanesi alinmayacaksa boşa konuşuyoruz burada...1 numara birsel; 2 numara Olcay tek başlarına oynayacaklar demektir...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4456 : 12 Temmuz 2015, 16:03:03 »
Ana Dabovic mi Alli Quigley mi? Tartısmasız Dabovic alınır.Kadın oyun kurucu degil genelde sahsi oynuyor.Drive ediyor,3 lugu pek olmasa da post bolgesi civarından leblebi gibi atıyor.Hicbir rakip faul yapamaz.Kadın %95 le falan serbest atıs atıyor.Ama defalarca dememize ragmen,sosyal medyadan soylememize ragmen en onemlisi de gecen sene anlasılıp devre arasında alınıyor olmasına ragmen ısrarla,inatla alınmıyor.Ligi biliyor,MVP olmus.Ama bizim İsfendiyar Bey begenmiyor.Kimse butun transferleri koc yapar da demesin.Gorduk Bojovicleri bu sube icin konusmaya gerek yok.Vizyon olmadıkca, Didem Akın orada durdukca en onemlisi de yerli oyuncular profesyonelce davranıp calısmadıkca, vaktini Bagdat Caddesinde gecirip,aylarca transfer pazarlıkları yapıp bedavaya rakiplere gittigi surece konusmaya gerek yok.

Parayı sen mi veriyorsun?Deki transferi MAA gibi ben yapıyorum basına bu takımı calıstıracak koc getiriyorum.Didem Akın da bu isi beceremiyor gonderiyorum.Paramla rezil olmak,elestiri almak istemiyorum de...

Anna Cruz,Diggins,Whalen den birini guard olarak
Ana Dabovic i sutor guard olarak
Messeman'ı uzun olarak, Sancho veya Vera'yı EU olarak
Moore,Parker'ı da kıta dısı olarak getiriyorum.Takımın basına da misal Omer Buharalı'yı getiriyorum.Selale,Melisa gibi genc oyuncuları da A Takıma alıyorum.
Hata da,sevap da bana ait finanmanı da ben saglıyorum de, bir basketbolsever olarak bu yabancıları begeniyorum ve takıma uyacagını dusunuyorum de al getir.

Sonra Didem Winnicki yi getirsin, Winnicki Bojovic i getirsin.Takım rezil oynasın,yatırım bosa gitsin,taraftar kafayı yesin.

Sporsever olarak yap transferi ya da forumdan cagır Yılmaz Hoca ve onun gibi bilgili 2-3 kisi sana paranın bosa gitmeyecegi takım kursunlar.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4457 : 12 Temmuz 2015, 17:18:31 »
ben bu şubeden çokdan ümidi kesmiştim ama o çapsız erkek basketbolada bulşamış kadın baskette  çok şey yapmış gibi

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4458 : 12 Temmuz 2015, 19:22:34 »
Ana Dabovic mi Alli Quigley mi? Tartısmasız Dabovic alınır.Kadın oyun kurucu degil genelde sahsi oynuyor.Drive ediyor,3 lugu pek olmasa da post bolgesi civarından leblebi gibi atıyor.Hicbir rakip faul yapamaz.Kadın %95 le falan serbest atıs atıyor.Ama defalarca dememize ragmen,sosyal medyadan soylememize ragmen en onemlisi de gecen sene anlasılıp devre arasında alınıyor olmasına ragmen ısrarla,inatla alınmıyor.Ligi biliyor,MVP olmus.Ama bizim İsfendiyar Bey begenmiyor.Kimse butun transferleri koc yapar da demesin.Gorduk Bojovicleri bu sube icin konusmaya gerek yok.Vizyon olmadıkca, Didem Akın orada durdukca en onemlisi de yerli oyuncular profesyonelce davranıp calısmadıkca, vaktini Bagdat Caddesinde gecirip,aylarca transfer pazarlıkları yapıp bedavaya rakiplere gittigi surece konusmaya gerek yok.

Parayı sen mi veriyorsun?Deki transferi MAA gibi ben yapıyorum basına bu takımı calıstıracak koc getiriyorum.Didem Akın da bu isi beceremiyor gonderiyorum.Paramla rezil olmak,elestiri almak istemiyorum de...

Anna Cruz,Diggins,Whalen den birini guard olarak
Ana Dabovic i sutor guard olarak
Messeman'ı uzun olarak, Sancho veya Vera'yı EU olarak
Moore,Parker'ı da kıta dısı olarak getiriyorum.Takımın basına da misal Omer Buharalı'yı getiriyorum.Selale,Melisa gibi genc oyuncuları da A Takıma alıyorum.
Hata da,sevap da bana ait finanmanı da ben saglıyorum de, bir basketbolsever olarak bu yabancıları begeniyorum ve takıma uyacagını dusunuyorum de al getir.

Sonra Didem Winnicki yi getirsin, Winnicki Bojovic i getirsin.Takım rezil oynasın,yatırım bosa gitsin,taraftar kafayı yesin.

Sporsever olarak yap transferi ya da forumdan cagır Yılmaz Hoca ve onun gibi bilgili 2-3 kisi sana paranın bosa gitmeyecegi takım kursunlar.

Tamamda taraftarda çok sessiz kalmıyormu? @isfendiyarz bu işi götüremecegi 3 senedir anlaşılamadımı? didem hanımın @didofb fake lenmiş. ama farketmiyor ikisininde ortak yanı bu takıma 3 senedir sadece bıdı bıdı ama icraat yok.ama taraftar bir kelime söylesin hemen banlıyorlar.Abartmasız bin engellileri vardır.transferler hazır deniyor açıklanmıyor,Her branşta şakır şakır transfer yapılırken acaba bayan basketbol gözdenmi çıkarıldı. Yönetimde  @eksiogluilhan  mesaj atalım.bayan basketbolun arkasında insanlar olduğunu anlasınlar.Bence bayan basketbolunun başına @yaseminmercil i getirmek lazım. Ana Dabovic gibi birini almıyorsan,Layota Sanders yerine parada indirime gitti diye Q'yu tercih ediyorsan,Tüm branşlar transferleri bitirirken sen hala saklıyorsan,okadar işin arasında sana Twit atan taraftarı hemen engelliyorsan sen git işyerindekilere patronluk yap biz senin işçin değiliz,sende bayan basketbolun patronu değilsin.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4459 : 12 Temmuz 2015, 19:31:36 »
Napalım Abicim ben İsfendiyar Bey'e kibar bir uslupla defalarca gecen sene devre aasından beri adeta yalvardım.Dabovic-Petrovic takviyesi yapın dedim.Didem Akın kovuluyor sonra bir sekilde geri donuyor.Ne yapalım?
Paramız olsa,Milyon dolarlık adam olsak sponsor olup yonetimi ben alıyorum deyip kurarsın istedigin kadroyu onun dısında ne yapalım.

Ndour neden gonderilmis?Para alınmıs mı?Kac para bonservis alınmıs?Bir suru sey var.Taraftar ne yapsın.Adama insan gibi Baskanım soyle yapalım diye fikir,oneri getiriyor.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4460 : 12 Temmuz 2015, 21:15:13 »
Napalım Abicim ben İsfendiyar Bey'e kibar bir uslupla defalarca gecen sene devre aasından beri adeta yalvardım.Dabovic-Petrovic takviyesi yapın dedim.Didem Akın kovuluyor sonra bir sekilde geri donuyor.Ne yapalım?
Paramız olsa,Milyon dolarlık adam olsak sponsor olup yonetimi ben alıyorum deyip kurarsın istedigin kadroyu onun dısında ne yapalım.

Ndour neden gonderilmis?Para alınmıs mı?Kac para bonservis alınmıs?Bir suru sey var.Taraftar ne yapsın.Adama insan gibi Baskanım soyle yapalım diye fikir,oneri getiriyor.
vallaha bu aşamada yapılacak tek şey @eksiogluilhan başkana Twit atıp şikayetlerimizi bildirmek. ben yaptım şahsen ama isfendiyarz beyden  ve didem hanımdan şikayetleri olanlarda yazmalı ki işin ciddiyeti anlaşılsın?

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4461 : 13 Temmuz 2015, 00:11:55 »
Quigley Dabovicten kötü bir oyuncu değil.Yanılmıyorsam da Wnbade en iyi 6.adam seçilmişti.Zelle birlikte ikisi umarım olur

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4462 : 13 Temmuz 2015, 09:19:15 »
Quigley Dabovicten kötü bir oyuncu değil.Yanılmıyorsam da Wnbade en iyi 6.adam seçilmişti.Zelle birlikte ikisi umarım olur

Aslında senin dediğin gibi Maya nın tutması söz konusu.Biz idareci,Menejer,Hoca ve oyunculardan bir beraberlik bekliyoruz.Bu Maya veya harman tutmadımı bu duruma düşüyoruz.

Bizler burda Fenerbahçe Kulübüne yakışır Basketbol oynanmasını istiyoruz.Yapacağın yatırımlar günü değil gelecegi kurtarmalı.''Biz kolej takımını başarılı olsun diye değil A takıma adam kazandırsın diye kurduk '' deniyor.Geçen sene herşey iyi giderken bu takım yarıda tökezler bu kadar tempoyu kaldıramaz dedik.Neden çünkü Rotasyonu zayıf takımlar tökezlemeye mahkumdur.Sen iyi veya kötü 10 oyuncunu birden gönderip şahibeli 4 Transferle biz çok iyi takım kurduk dersen gülerler.ve bu 4 Transferin üzerine Çok övdüğün kolej takımından bir kişi bile A Takımına kazandıramadın.
Winnicki'nin ,Bojovic'in kurtarıcı olarak gelmesi ve akabinde Angel'in gönderilmesi hataydı ama esas eksikliğimiz isfendiyar beyden tutun,Didem hanım,Winnicki hoca ,kaptan ve sınırlı sayıda oyuncuların bir birlik,beraberlik içinde olamamaları ve takım ruhunu çıkaramamaları.
Bayan Veleybolun bu sene başarısının arkasında hep beraber kenetlenme vardı.Bu kadar gencin olduğu ve yeni birleşen bir kadronun özellikle sonlara doğru yükselen grafiği onlara başarıyı getirdi.
Başarılı Çiğdem hanım busene gönderildi ama 3 senedir başarısız olan Didem hanım hala başımızda.
Kaptanımız Eda der ki''burda onlarca yeni birleşen bir oyuncu topluluğu var,herkesin değişik yetişme ve kişilikleri var,belkide birbirlerini sevmiyenlerde var,ama bizler başarılı olmak istiyorsak özellikle oyun anında senelerce beraber yetişmiş kardeşim gibi bakmalıyız.herkes birbirinin açığını göstermeye değil o açığı kapamaya çalışmalı,ancak bunu yapabilirsek takım oluruz.Hakan bey takımın babası gibi,Hocaları onlardan biri gibi eksiklerini göstere göstere umudunu kesmemesi,Çiğdem hanım ablaları gibi herzaman başlarında olması,Eda kaptanları gibi,oyuncularda kardeş gibi olduğu için biz bu başarıyı getirdik''

Bayan basketbolda İsfendiyar bey hem oyunculara hemde Taraftarımıza karşı işyerindeki patron gibi davranması,Hocanın takımı yönetememesi,Didem Hanımda oyunculara sahip çıkacağına Olcay'a yaptığı gibi ceza vermesi,Kaptanımızın hem moral ve formusnun hep bozuk gitmesi,Arkadaşlarını toparlıyamaması,Angel ve Cappie gibi maç anında toparlayıcı ve moral verici kişilerin olmaması,çarkın dişlerinin başından buyana tıkır tıkır çalışmamalarından buralara kadar geldik.
Bu senede aynı idareciler başımızdaysa ben bu mantıkla çok ileri gideceğimizi sanmıyorum.2010 nağmaglup şampiyon olan takımımızı çok ararız.
Taze kan aramalıyız buda bana göre Yasemin Merçil'den ve ona Menejer olarak yardım edecek Esmeral'den başkası olamaz.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 09:27:05 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #4463 : 13 Temmuz 2015, 16:55:23 »
http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=45852
Sezon başlamadan bitti diyebilirz herhalde

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4464 : 13 Temmuz 2015, 17:07:51 »
evet uzun süredir sır gibi saklanan Transferler Taraftarında baskısı sonucunda açıklandı.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonu öncesi kadrosunu önemli transferlerle güçlendirdi. Sarı lacivertli ekip, daha önce de Fenerbahçe forması giyen Belaruslu basketbolcu Anastasiya Verameyenka'nın yanı sıra, Birleşik Amerikalı oyuncular Alexandria Quigley, Jantel Lavender ve Marissa Coleman ile Polonya milli takımının pivotu Ewelina Kobryn ve geçen sezon Samsun Canik Belediye'de forma giyen Gökçe Doğan ile anlaşmaya vardı.

Takımımız ayrıca geçen sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Kuanitra Holingsvorth ve Tuğçe Canıtez ile birer yıllık sözleşme yenilerken, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın altyapısından yetişen oyuncular Hülya Çoklar, Melis Gülcan, Melisa Korkmaz ve Başak Altunbey de bu sezon A Takım kadrosuna dâhil edildi. Sözleşmeleri devam eden Kaptan Birsel Vardarlı Demirmen ve Olcay Çakır da 2015-2016 sezonunda sarı lacivertli ekibin başarısı için mücadele edecek.
Nihayet kafaları şarj etmişde bu sene alt yapıdan oyuncu katmışlar tabi oynatmıyacaksan oda bir işe yaramaz.ARTI şelal neden yok anlıyamadım.
Artık olan oldu biten bitti.İnşallah 2 senenin başarısızlığını bu senede yaşamayız .Yabancı Transferler yapılmış ama en azından Türkiye ligini düşünerek iyi yerlilerle takviye edilebilse örneğin Nevriye olmazsa Esra.Pelin,Pınar,Bahar, Saziye tabiki olmazsa olmaz Layota Sanders.Kuanitra Holingsvorth  eğer fiyatında indirim yapmasaydı yine onla devammı edeceklerdi? Neyse şimdilik Hayırlı olsun diyeyim ama yine söylüyorum isfendiyar bey ve Didem hanım yerine taze kan gerekiyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4465 : 13 Temmuz 2015, 17:39:44 »
Çok kuvvetli bir takım kurulmuş. Avrupada UMMC, ligde gs korksun bizden!

Bundan 3-4 yıl önce rakibin kan ağladığı, kapatın bu şubeyi diye bağırıp çağırdığı dönemde o fanatik gs taraftarından birisini bizim şubenin başına getirselerdi bundan daha fazla çökertemezdi şubeyi. Sıradan, vasat bir Avrupa takımına döndü şube. Yazık cidden.

Çevrimdışı ctunc

• Üye
« Yanıtla #4466 : 13 Temmuz 2015, 17:46:14 »
Aslında fena kadro değil.
bir tane daha kısa Türk oyuncu alınsaymış iyi olurmuş.
Ocakta Maya Moore falan gelirse ne olur bilmem.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4467 : 13 Temmuz 2015, 18:01:45 »
Kuanitra, Lavender, Kobryn üçü de 5 numara, üstüne bir de 4-5 oynayabilen Vera... Nasıl bir kadro yapılanması anlayamadım açıkçası

birsel-olcay
quıgley
coleman-gökçe
vera-tuğçe
kuanitra-levander-kobryn

Gençlerden medet ummuyorum.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Kevin Rankin