Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304400 defa)

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4560 : 22 Temmuz 2015, 22:46:24 »
Öldü ya bu şube bitti artık.Adam akıllı kadro kurmaktan aciz bir durumdalar.Acınacak halde bu şube.
Melis ise 2.nci Cansu vakasını gözler önüne serecek bize.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4561 : 22 Temmuz 2015, 23:31:53 »
Maya Moore wnba'de ki son 7 maçında 25.7 sayı ortalaması tutturdu . Çok formda. İnşallah Şubat'ta getirebilirz .

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4562 : 22 Temmuz 2015, 23:41:51 »
wnba en skorer oyuncuları sırasıyla delle donne, angel üçüncü olarak maya moore şu ana kadar oynanan maçlar itibariyle bu sezon.

maya moore gelme ihtimali yapılan transferlere bakılınca çok zor. geçen sene de sene ortasında angel gitmeyi kabul ederse maya gelecek dmişti bir ark gele gele kim geldi gördük bu sene de gelmez.

melis ile ilgili olan hiçbir şey yok birkaç sene önce çekilen fotoğrafları çıkmış herhalde.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #4563 : 23 Temmuz 2015, 00:56:49 »
Açıkça söyleyeyim kesinlikle quigley transferine karşı değilim..iyi oyuncu..
Keza lavender da öyle ...bence com önemli oyuncu...gücünü iyi kullanan bitirici oyuncu..
Gökçe transferini de yanlış bulmuyorum..boyle yerlilere sans vermek lazim..
Herkes vera ya Hayırsız dese de sağlıklı bir vera su an avrupa da ki en önemli 4-5 oyuncularından..sutu çok büyük avantaj...

Benim aklıma yaymayan transferler kobryn ve Coleman...
Kobryn kumaş olarak iyi oyuncu olsa bile şahsen dabovic tercihi yapardım..
Ayni şekilde Coleman yerine de başka uzun amerikalı belki.
Yani bence vazgeçilen dupree+dabovic > kobryn +Coleman...

Bunu anlayamadım bir turlu...

Yani sırf bu sebepten Coleman yerine moore alınacak herhalde demek istiyorum..yoksa bu tercih yanlış...

Yani dupree yi alip sonra seni moore la degistiricem diyemezsiniz kolay kolay ..ama bunu hem pozisyon hem seviye açısından Coleman da yapabilirsin..
ama bunu şubatta göreceğiz..

Ama bu hamle bile düşünülürken her ihtimale karşı( olaki moore gelmedi) ve o vakte kadar Coleman -moore arasında kalite farkı varken bu kadar 1 yerli daha düşünülmemesi bence kadro kurma yönünden gene eksiklik..

Yani su takıma genç bir yerli daha almanın ne zararı olabilir çok ama çok merak ediyorum şube açısından...heleki birselin formu bu haldeyken olcay-gokce-melis adam akilli ilk defa bu kadar sure alacakken bir yerli daha alınmalı ki roller tam otursun bu oyuncular için...zaten Coleman da sürekli ayni performansı verecek mi belli değil..yani güvenilir tek bir oyuncu var bence quigley.

Yıllarca kadroda kubrayi tuttuk; Tuğba palazogluna o yasta büyük para verdik gecen sene; simdi mi akıllarına geldi iyice kemerleri sıkmak.ise yarayan katkı veren oyuncu al iste bu sene.tıpkı gökçe gibi..neden ayşe corayi almasın mesela..neden cansu yu kacirdik..neden Begüm düşünülmedi..neden pelin düşünülmez hala...
Bu isimler hem maliyetli degil hem katli verirler..bunu anlayamıyorum.

Yada moore değişikliği olacaksa neden subattan sonra hic kullanmayacağını Coleman para veriyorsun bu kadar...o vakte kadar dabovic alınsın kobryn le gene moore gelince şubatta 6 yabancının olur gene..en azından el de kullanırsınız..ligde ise secim hakkin olur...
Hadi dabovic çok pahalı geldi biraz daha ucuz bir EU alırsın f.abdi gibi ve bir tane de yerli alırsın yukaridaki isimlerden coleman parasina ...moore gelene kadar en azından rotasyonun genişler hem şubata kadar ve hemde şubat sonrası..kimseyi de yollamazsin..
Yani gariplik burda...

Eğer moore gelmezse bastan tercihler yanlış ve eksik bence..hem kobryn hem Coleman.
Eğer moore gelecekse de bu hamleyi Coleman ile yapmazdim başka EU ve yerli ile yapardım ki para boşa gitmesin.bu durumda kobryn e lafım yok...

Umarım anlatabildim...yanı kadro planlamasinda bu yüzden hata var bence..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 01:12:11 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #4564 : 23 Temmuz 2015, 13:31:42 »
buyrun...ara ara guncelleriz...kadrolara bakınca..

pg - merve aydın
pg - cansu aydın
pg- damla gezgin -  2. lige ormanspor'a gitti..
sg- tugba tasçı
sg - dilek akıncı
sg - tugba palazoglu
sg- yasemen saylar
sg- belgin onbası
sf - saziye ivegin
sf - gulsah akkaya
sf - nihan anaz
sf - melike bakırcıoglu-  2. lige ormanspor'a gitti..
pf - ozge kavurmacıoglu
pf - naile ivegin
pf- mehtap karabilecen
pf - duygu fırat - 2. lige ormanspor'a gitti..
c- nevin nevlin
c- korel engin

su isimler hala bir takıma gitmedi..3 isim bizim takımda olabilecek kalitede bence..
sahsen saziye ivegin - tugba tascı yada merve aydın'ı isterim...
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 14:49:00 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #4565 : 23 Temmuz 2015, 14:28:25 »
besiktas cappy'nin pesinde bakalım ne oalcak...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #4566 : 23 Temmuz 2015, 17:44:08 »
coleman zellius tan filan daha iyi oyuncu geldiğinde bizdeki oyunuyla herkes görür

yabancı tercihlerinin üç uzun iki kısa şeklinde olması kimin tercihidir koçun mu didem akının mı zülfikarinin mi yoks mahmut uslunun mu yoksa aziz yıldırımın mı

• Üye
« Yanıtla #4567 : 23 Temmuz 2015, 17:49:48 »
3 uzun 2 kısa olabilir..ama o zaman 1 kısa yerli daha al..sorun bu.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4568 : 23 Temmuz 2015, 23:45:14 »
cappy i aldı bjk.(
nasıl kabul etti aklım almıyor.
Efsane felan demeyin önünüze gelene...
1 Lefter, Alpaslan, Selcuki Rıdvan olmak zor...hem de cok zor...
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4569 : 23 Temmuz 2015, 23:53:12 »
Başkan klüpte olduğu sürece Nevriye gelemez bize nokta...O derece kızgın...Varın gerisini düşünün...
En son umutlar ölür !

• Üye
« Yanıtla #4570 : 24 Temmuz 2015, 16:58:49 »
saziyede gitti...
yahu allah ıcın bir kısa alın su takıma...

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #4571 : 24 Temmuz 2015, 20:53:06 »
her mevkiye oyuncu alarak gençlere nasıl şans verirsin ben bunu anlayamıyorum hem gençler oynasın onları kazanalım diyoruz hem önünde oynayacak kaliteli 1 de degil 2 oyuncu istiyoruz, ya kimseyi kandırmayacagız boşverin gençleri kazanan takım istiyoruz diyecez yada maç kazanmaktansa 2 genç oyuncu kazamak daha iyidir diyecez, ikisi bir zor cünkü
bütcenin 2,5 m oldugu bi takımda 350,  400 bin isteyen oyuncu bile lüks kacarki 700  800 isteyen oyuncuları hayal bile etmeyelim
şampiyonluk kupa falan zorda gercek anlamda 2 genç oyuncu kazanabilirsek bu yıl o bile başarıdır sanki.
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #4572 : 24 Temmuz 2015, 22:39:54 »
ispanya milli takımı şampiyonada sancho yu kadroya almıyor astou oynatıyor fakat biz oynatmadık avrupanın en yetenekli genç oyuncularından birini oynatamadıktan sonra hiçbir genç oyuncuyu yetiştirebileceğimizi düşünmüyorum. bu konuda yapılan yorumlar fazla düşünmeden yapılmış.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4573 : 24 Temmuz 2015, 22:54:45 »
Yorumlarınızdan tanıdığım kadarı ile; Beyefendi, ölçülü, mantıklı bir arkadaşımızsınız. Onun için aşağıda yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın. Şahsınıza üslup öğretme, ayar verme gibi bir gayem asla yok. Sadece yukarıda yazdıklarınızdan sonra bir anımı anlatma ihtiyacı duydum.

Anlatacağım olay yaklaşık 35 yıl kadar önce geçti.
Amcamın oğlu yeni evlenmiş ve bir kaç ay sonra bebek haberi almışlardı. O zamanlar kendisi daha 19'lu yaşlarda. Tabi bu habere sevinmişler ve bebeğin cinsiyeti hakkında tahminler ve beklentiler konuşulurken amca oğlum şöyle bir ifade kullanmıştı "KESİN ERKEK OLACAK!"

Dedim ki, "amcaoğlu kesin erkek deme, hayırlısı de. Bakarsın kız olur"
İnatlaştı "Kesin erkek olacak, KIZ OLSUN KESERİM ONU ! "

Vakti geldiğinde bebekleri oldu. Ve gerçekten erkek oldu. Fakat bir sorun vardı, bebek doğuştan sağlık problemliydi ve hemen ameliyat edilmesi gerekiyordu.

Daha bir kaç günlük iken ameliyata aldılar. Sonraki 3 ay boyunca bir dizi ameliyat daha geçirdi ama maalesef sonunda vefat etti.

"Kız olursa keserim" diyen amcamın oğlunun oğlu olmuştu ama bu seferde erkek evladını doktorlar (zorunlu ameliyatı gereği) defalarca kesmişti.

Bir kaç yıl sonra tekrar bebek haberi aldılar. Bu sefer doğan bebek kızdı. Ama maalesef bu bebeğin de sağlık sorunları vardı ve ameliyat olması gerekiyordu. "Kız olursa keserim" diyen amca oğlum, bebeği her ameliyata girdiğinde göz yaşları içerisinde bebeğin sağlığına kavuşması için dua ediyordu.

Uzatmayayım. Kızı sonradan küçük problemleri olsa da sağlığına kavuştu. 
4-5  yıl sonra ikinci bebekleri oldu. Yine kız.

Şu anda 2 çocuğu var ve ikisi de kız. Kızlarının ikisini de evlendirdi. Şu anda bazı zorunluluklardan dolayı kızları ile aynı binada kalıyor.

Diyeceğim; Bazen hepimiz düşünmeden, ölçüp biçmeden bir sözü söyleyiveriyoruz. Dikkatli olmaz lazım.

Sürçü lisan ettiysem affola.

(Konu dışı olduğu için admin arkadaşlarım isterse bu mesajı silebilir)

Yazdıklarınız hayat derslerinden bir örnek.Ve sen sen olacak asla büyük konuşmuyacan,bir kişinin huylarından nekadar nefret edersen ve nekadar büyük konuşursan döner gezer seni bulur.
ama Vanguards of FB kendide dediği gibi  mecazen ve abartmalı bir espiriydi.Ben ciddiye almamıştım sadece güldüm yani,
SEMAZEN Arkadaşım,Bu arada geçmiş olsun.Ameliyatlar geçiren kızınızın durumu iyi herhalde ,Bu olayları yaşamak için büyük konuşmasını örnek göstermekde yanlış dimi bak amca oğlum bunu dedi bu oldu.benimde başımdan ona benzer maceralar geçti ve halada uğraşıyorum.Ben büyükde konuşmadım,Kızıda daha çok severim.ama yaşanılanlar gerçektir bir taraftar tarlada doğan çoçuk sağlıklı olurken özel hastenelerde doğan çocuklarda sorunlar çıkabiliyor.Şükür demekten başka bir seçeneğimiz yok.Olanın ve ölenin önüne geçilmiyor malesef.

• Üye
« Yanıtla #4574 : 25 Temmuz 2015, 00:11:13 »
İlk olarak bu takıma sadece 1 yerli yeter diyorum..2. Si neden çıktı anlamadım...
Kaldi ki 1. Tercihim pelin bilgiç..yani bizim Olcay ve melis arasindaki bir yasta...yani alabiliyorsan genç olanı al diyorum..ileride birsel un yerini doldurur..
Ayrica oyuncuyu el platformunda kazanamazsin bir anda...melis daha oraların oyuncusu değil...belki olcay bu sene sure almaya başlayınca olacak orada...

Ama o platform gunu gunune uymayan birsel; yeni yeni oraları oynayan Olcay; kapalı kutu Coleman; oralaeda hic oynamamış gökçe ve sadece guvenebilecegin tek isim olan quigley ile nasıl oyanancak bakalım..adam gibi 3 oyuncu var oralarda oynamış...
Tecrübeli olmasa bile o bölgedeki rotasyon sayısını arttırmak lazim...
Eğer moore gibi oyuncun olsa zaten şaziye yı ağzına almam..illaha pelin derim..
Ama moore gelmeyecekse, pelin 1. Tercih olup en olmadı rotasyon için şaziye olabilirdi diyoruz..

Bu tartismayi genç oyuncuları kazanmaya getirmek cidden  düşünülecek son nokta...yada tüm yazdiklarimi okumadan varsayımda bulunmak...