Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306275 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5070 : 06 Mayıs 2016, 15:44:38 »
bizim takımdan kimseyi milli takıma çağırmamışmı ekrem yoksa ben mi yanlış görüyorum
EM bıraktı milli takımı, Aziz Akkaya çalıştırıyor şu an.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #5071 : 06 Mayıs 2016, 16:32:22 »
Seri bittikten sonra ayrıca çağıracak sanırım Olcay ve Tuğçe'yi.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #5072 : 06 Mayıs 2016, 16:32:51 »
EM bıraktı milli takımı, Aziz Akkaya çalıştırıyor şu an.

em gs yi bırakıp milli takıma dönmedimi?

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #5073 : 06 Mayıs 2016, 16:46:40 »
em gs yi bırakıp milli takıma dönmedimi?
Hayır şu anda hala Aziz Hoca var EM'nin geçen yaz Milli Takımı bırakmasından sonra takımın başında fakat, EM'nin tekrardan yalnızca MT'yi çalıştırmak için de Gs'yi bırakmak istediği konuşuluyordu, tekrar dönebilir yani bilemiyorum tam.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #5074 : 06 Mayıs 2016, 17:30:00 »
Hayır şu anda hala Aziz Hoca var EM'nin geçen yaz Milli Takımı bırakmasından sonra takımın başında fakat, EM'nin tekrardan yalnızca MT'yi çalıştırmak için de Gs'yi bırakmak istediği konuşuluyordu, tekrar dönebilir yani bilemiyorum tam.

anladım teşekkürler ekrem gs den ayrılıca direk oraya geçti sanmışstım

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #5075 : 08 Mayıs 2016, 20:13:45 »
Ligi kazandık. Coleman'in yerine Maya Moore, verameyenkanin yerine de lyttle ya da gruda yi almaliyiz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5076 : 08 Mayıs 2016, 21:05:44 »
Coleman yerine bonner gelecek...

Bakalım diğer hamleler ne olacak..

Bence biz öncelikle pelin+begum+sanders paketini yapalım...elimiz yerli olarak kuvvetlerince gerisi kolay...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #5077 : 08 Mayıs 2016, 21:30:21 »
Ligi kazandık. Coleman'in yerine Maya Moore, verameyenkanin yerine de lyttle ya da gruda yi almaliyiz.

Dublejic te olur bence

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #5078 : 08 Mayıs 2016, 21:44:03 »
Gs yi su subeden yok edelim.
Pelin
Begum
Sandersa bende katiliyorum.Keske moore-pivot paketi olsa
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #5079 : 08 Mayıs 2016, 22:40:51 »
Tilbe'yi alıcı gözle hiç izlemedim ama 23 dk, 7.5 sayı, 4 rib., %48 ikilik, %39 üçlük istatistikleriyle oynamış.Gayet iyi rakamlar ve daha 95'li.Tuğçe Canıtez'le kıyaslarsak hangisi daha iyi oyuncu?

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5080 : 09 Mayıs 2016, 22:29:40 »
Sezon bizim adımıza güzel noktalandı. Bu kadronun hakkı 3 kupa ve EL'de F4'tü. Ev sahipliği gelince hepimiz  Euroleague'de şampiyonluğa odaklandık fakat sonu hayal kırıklığı oldu. Yine de oyuncular ve koç açısından güzel bir sezon olduğunu düşünüyorum. Şimdi zaman kaybetmeden sponsor da bulunmuşken önümüzdeki sezon için çalışmalara başlamak gerekiyor. Bu yılki bütçe 2.5 civarıydı, seneye sponsorla birlikte bu rakamda artış olacağını söyleyebiliriz. Şimdi bir tane ortalama bütçesi olan, bir tane de yüksek bütçesi olan kadro yazayım. Önce ortalama bütçesi olanı yazayım.
 Anna Cruz-Birsel
 Quigley-Olcay
 Dubljevic-Begüm
 Bonner-Verameyenka
 Lavender-Quanitra
Bu kadro doğru coaching ile Euroleague'i kazanabilir. Süper star kategorisine alabilecek bir oyuncu yok ama çok dengeli ve güzel kadro, kıtadışı oyuncular da bütçeyi zorlamaz. Benim 3 için tercihim Petrovic olur fakat haberlere göre Prag'ta kalacak.
 Bir tane de yüksek bütçeli biraz hayalcilik olan kadroyu yazayım.
Anna Cruz-Birsel
Quigley-Olcay
Maya Moore-Begüm
Ogwumike-Verameyenka
Sanders-Xxx       
Bu kadro kurulabilirse EL şampiyonluğu içten bile değil. Lavender'e değişeceğim iki uzun var, birisi C. Parker diğeri Ogwumike. C. Parker, Maya Moore'un yanına ütopik olacağı için Ogwumike'yi yazdım. Ogwumike, üstteki kadro için de Lavender'in yerine düşünülebilir.Uzun için Xxx'i yerli bir uzunla doldururuz, Nevriye dışında kaliteli bir yerli de yok, onun için aklıma çok fazla isim gelmiyor. 3 uzun da fazla süreleri kaldıracağı için xxx'in önemi de pek yok bence.
  Benim önümüzdeki sezon için fikirlerim bunlar. Umarım bu yıl doğru adımlar atılır ve beklenilen Euroleague şampiyonluğu gelir.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 22:31:55 Gönderen: active »

• Üye
« Yanıtla #5081 : 10 Mayıs 2016, 10:22:31 »
Birsel-Pelin-Melisa
Quigley-xxxx-Olcay
xxxx-Begüm-Melis
Bonner-Verameyenka-Tugce
Lavender-Sanders-Quanitra

su 2 oyuncu kim olacka merak ediyorum..

pelin+begum ve sanders mutlaka alınmalı dıyorum...

eger o 2 oyuncu dogru secilirse avrupa sampıyonlugu icin maya-edd falan gerek yok...(tabi cok guclu bir kadroya takviye olarak gelmezlerse el d eoynayan..cinde kalsınlar bir zahmet)

lavender yerine 3 oyuncu tercih ederim...cambage/charles ve nneka og. ama bu 3 oyuncudan birini alacagım diye takımın sagını solunu bos bırakmasınlar...

lavender+alınacak baska bir oyuncu rotasyon icin (6.yabancı yani) bu 3 oyuncunun 1 tanesi olmasından daha fazla katkı verir...boyle yıldız gelecek diye 5 yabancıda kalmayalım yani...

su 2 tane xxx olan bolgelere adaylarım...

sg icin: cruz (keske gelse)-iagupova (pelin alınırsa iagupova da olur)
sf icin: dubljevic (bonner alındıgı icin degisebilirler 3-4 numarayı)-crevandakic (bence cok potansiyelli)

Birsel-Pelin-Melisa
Quigley-Cruz-Olcay
Dubljevic-Begüm-Melis
Bonner-Vera-Tugce

su kadro el sampiyonu oalcaktır...burada bir oyuncu ile  ilgili istisnai bir durum var o gerceklesirse; iste o zaman cok farklı kadrolar yazabiliriz herhalde...
ayrıca transferde ayrı bir x faktor biizm icin bahar caglar olabilir...eger alırsak farklı kadrolar cıkar..

« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 10:23:29 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #5082 : 10 Mayıs 2016, 12:01:41 »
Birsel-Pelin-Melisa
Quigley-Cruz-Olcay
Dubljevic-Begüm-Melis
Bonner-Vera-Tugce

su kadro el sampiyonu oalcaktır...burada bir oyuncu ile  ilgili istisnai bir durum var o gerceklesirse; iste o zaman cok farklı kadrolar yazabiliriz herhalde...
ayrıca transferde ayrı bir x faktor biizm icin bahar caglar olabilir...eger alırsak farklı kadrolar cıkar..
[/quote] Abi ben yine ısrarla ve inatla skorer kısa olmazsa olmaz diyorum. Çünkü Quigley'e önlem alındığında ya da gününde olmadığında çok ciddi skor problemi yaşıyoruz.
Bonner doğruysa şubedekiler El şampiyonluğu için bu sene de yine hayal satarlar. Mesela C.Parker değilde neden Bonner?
Şube 2-3 m Euroluk extra kaynak yaratacak veya sponsor bulacak. Futbolla kıyaslarsan 2-3 m e nedir Allah aşkına? FB li  hatırı sayılır zengin işadamınlarında birine alo desen verilmeyecek para değil.  O 2-3 m euro ya çok kalite 2 kıta dışı alıp takımı onların etrafında kuracaksın. 
Bonner ve Lavender ile en fazla, en fazla F4 de final olur.
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #5083 : 10 Mayıs 2016, 12:45:36 »
Birsel-Pelin-Melisa
Quigley-Cruz-Olcay
Dubljevic-Begüm-Melis
Bonner-Vera-Tugce

Abi ben yine ısrarla ve inatla skorer kısa olmazsa olmaz diyorum. Çünkü Quigley'e önlem alındığında ya da gününde olmadığında çok ciddi skor problemi yaşıyoruz.
Bonner doğruysa şubedekiler El şampiyonluğu için bu sene de yine hayal satarlar. Mesela C.Parker değilde neden Bonner?
Şube 2-3 m Euroluk extra kaynak yaratacak veya sponsor bulacak. Futbolla kıyaslarsan 2-3 m e nedir Allah aşkına? FB li  hatırı sayılır zengin işadamınlarında birine alo desen verilmeyecek para değil.  O 2-3 m euro ya çok kalite 2 kıta dışı alıp takımı onların etrafında kuracaksın. 
Bonner ve Lavender ile en fazla, en fazla F4 de final olur.

abi ummc ye bakmak lazım...taurasi artık dusmeye basladı...yani birileri maya moor'u geitmredkce bence ummc'den baska rakip yok adam gibi...orada da taurasi ile nereye kadar...

yukarıdaki kadroda herkes sayı atar...oyun bir kisiye yıkılmaz...
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 12:48:29 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #5084 : 10 Mayıs 2016, 21:43:43 »
Yok mu hiç haber.