Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306936 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tugrul

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6180 : 26 Ocak 2018, 11:25:51 »
Stewart 'ı takımı Seattle'da ki maçlarını seyrediyorumda sayılarının çoğu pick&roll'da Sue Bird'ün beslediği sayılar. Bizde bu kadını kim besleyecek?. Bizde bir Vandersloot yok ki??. Eskiden olsa Birsel derdim ama şimdi?
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 15:04:51 Gönderen: Tugrul »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6181 : 26 Ocak 2018, 19:10:18 »
Stewert için süper transfer deniyor ama bakalım nasıl oynatacağız

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6182 : 27 Ocak 2018, 22:09:00 »
Ahahaha belki hala kesin değil ama Breanna Stewart gibi bir oyuncu ile anlaşıldığı söyleniyor ama bu sene başından bu yana 135 defa kadro yazan Vanguards of FB tek yorum yapmadı. Bir garip durum :D

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6183 : 28 Ocak 2018, 00:06:36 »
Çünkü artık bende bunların ne yaptığını anlayamıyorum...
Yazık abicim paralara..sene başında yapacakları işleri sezon ortası yapıp duruyor bunlar..
Kardeşim sene başında Kia ve plum yerine sottana ve Stewart alıp, takımı şimdi kizer ile takviye etsen hadi diyeceğim....vallaha Deliricem..

Ama bunu hep söylüyorum...bu kadro dengesizliginin yarışı beceriksizlik ten, diğer yarısı ise devşirme almamaktan..

Kadro bu kadar geniş hale geldi ama hala lig için eksik...çünkü devsirmen olnali...

Zaten statü ile ilgili fikrimi de yazdım..bu işin düzelmesi ve her takıma hakkaniyet li olması için..4+1(devsime) ve 5 yabancı sistemi gelmeli....

Saha içinde 3 yabancı 2 yerli devam etsin gene...başka bir yerde bununla ilgili yazmıştım detaylı...

Bu arada İstanbul'da olduğumdan yazamadım..başka bir şeyden değil...cepten yazmak zor oluyor foruma...

Plum in gideceğini düşünüyorum cunku kitadisi direkt her yerde....ama vaughn i bilmiyorum...ama bence bu 2 oyuncu birden gidip Stewart+eu kısa gelmeli...
Ama kısa almayıp vaughn u tutabilirler.

Birsel-pelin
Dabo-sottana
Powers-ayse-tugce
Stewart-vera-tilbe
Kizer-xxx(vaughn)-esra

Muhtemelen vaughn u bırakacaklar kadroda..plum i yollayacaklar...

Ama.bu kısa rotasyonu yetecek mi Birsel bu halde iken bilmiyorum....

İşte hep diyorum sene başında devşirme olsa şimdi vaughn olmaz gider koşa alırsın..hem lig kadronda dengeli olurdu...nevin bile yeterdi..

Şimdi lig kadrosu..

Birsel-pelin
Dabo-ayse
Powers-tugce
Stewart-tilbe
Vera-esra

Olacak...kizer(Vera)----sottana(dabo) arasında seçim yapacağız her maç...vaughn dışarıda kalacak..
Ama diyorum devsirmen olsa çok farklı rotasyonla oynardin...

Seneye yapılması gereken belli....
Önce devşirme...
sonra 1 veya 2 yerli takviyesi(Birsel bırakırsa 2)
En son yabancı hamleleri ..devşirme kalitesi ve pozisyonuna gore...1 eu (kizer a göre) ve 1 kitadisi(Stewart a göre)

Dabo-sottana-vera ve powers i tutabiliriz...

• Üye
« Yanıtla #6184 : 28 Ocak 2018, 00:12:36 »
Bu arada Stewart i çok sağlıklı olmasa da parker gibi 3 olarak kullanma durumumuz olabilir...
Bu durumda powers 2 gibi oynayabilir..yani su rotasyonu görürsek sasmayalim
Birsel-powers-stewart-tilbe-kizer...
Kenardan pelin-ayse-vera destekli...+Tuğçe ve Esra...
Yada birsel-ayse-stewart-vera-kizer
Kenardan pelin-powers-tilbe destekli...+Tuğçe ve esra

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6185 : 28 Ocak 2018, 00:55:49 »
8 yabancı tek kelime ile bir facia. Sene başı adam gibi bir yapılanma ile ve şu harcadıkları para ile doğru düzgün tercihlerle 4+1 yapsalar şu anda hem lig hem de avrupada namağlup bir takımdık.

Şu takımı Nagy ve Davisli kadrodan bu yana bire bir takip ederim. Şube benim elimde olsa herhalde 2 yada 3 avrupa şampiyonluğumuz olurdu şimdiye.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #6186 : 28 Ocak 2018, 02:25:08 »
Donanimhaberde  bir renkdaş bakin ne yazmış.

Gelgelelim, büyük ihtimal yerine geleceği Plum ve ayrıca Powers gibi genç, 23 yaşında.
Fırat gibi, tecrübeli oyunculara diş geçiremeyip gençler üzerinde ağır bir tahakküm kurma sevdalısı, oyuna devamlı müdahale eden, oyuncuları şaşırtan, genç oyuncular bir hata yaptığında dönüp didem'e filan şikayet eden ve Hido'nun torpili ile takımın başına gelen bir koçla nasıl anlaşacak?

Powers bile artık maç içinde koç kendine atarlandığında karşılık vermeye başladı, bence sırf Avenida maçındaki bu olaydan sonra kafaya takıp YDÜ maçına Plum ile başladı.

Takımın arkadaşlık havasının son gelişmelerle bozulduğu görülüyor. Kia Vaughn gibi ciddiyetine alıştığımız bir oyuncu bile son YDÜ maçında şaşırtan tavırlar sergiledi.

Plum, Vaughn ve hatta Powers'ın bile yeni transferler ve dedikoduları karşısında moralleri bozuldu ki bu son derece insani bir durum.
Her an yerine eleman alınıp kendisinin işten atılacağını düşünen birisinin verimli çalışmaya devam etmesi imkansızdır.
Hatta morali bozulanlara, artık Eurolig'de şans bulamayacaklarını anlayan Ayşe ve Pelin'i de ekleyebiliriz.

Yazdiklarina katılıyorum bu 8 yabancı olayı takımın kimyasinida bozacağı gibi  takim ici sıkıntılarada neden olur.

Bide Plum Stewart'in "New beginnings .." twittini retweetlemis.Acaba Plum'da kalacak mı ?

Son  olarak Stewart'in takimi playoff'ta ki maçını kazanmış.Buyuk ihtimal yarı finalle yükselecekler.Stewart'ta maçta 23 sayı 18 ribaunt ile oynamis
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2018, 02:27:32 Gönderen: dwdark »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #6187 : 28 Ocak 2018, 14:52:27 »
Plum zaten 2 yillik imzaladı diye hatırlıyorum. Bence o da kalır ligde bazen oynar.

Kizer ligde eu mu abd li olarak mı oynayacak önemli.  Eu olacaksa kizer stewart powers dabovic oynar. Vera vaughn sottana el de destek olur. Seneye adam akıllı bir yapılanma şart. Ya Stokes devşirilmeli ya da l.sanders ne istiosa verilip alınmalı.

Vandersloot-Pelin-Sottana
Dabovic-Cora
Powers-Tuğçe
Stewart-Sanders
Kizer-Verameyenka

Bu sene ki kadroya sanders ve vandersloot eklemesi yapabilsek ve adam akıllı bir kocla başarılı oluruz.

Çevrimdışı Tugrul

• Üye
« Yanıtla #6188 : 28 Ocak 2018, 18:02:16 »
Kizer EU oynayacak.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6189 : 28 Ocak 2018, 19:07:53 »
Kizer ligde kıta dışı, Avrupa'da EU pasaportuyla oynayacak, bildiğim kadarıyla o kuralda değişiklik yok.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #6190 : 30 Ocak 2018, 11:22:51 »
C.Rookie‏ @CoachRookie

Nasıl bir transfer politikamız var günlerdir anlamaya çalışıyorum @FBBasketbol. Düşünüyorum, düşünüyorum yine bir yere varamıyorum. Yıldız oyuncu alıyoruz ama hep yanlış yere. Sonra yine şampiyon olamıyoruz. Bide taraftar başarıları dolup taşan yıldız oyuncuyu suçluyor. İlginç.

Kısacası yanlış planlama yanliş koç sonuç başarısızlık.

Bu senede böyle bitecek.Çünkü her şey baştan aşağı yanlış planlandı.Şimdi transferlerle günü kurtarmaya çalışacaz.

Ama o da yetmeyecek.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2018, 11:23:20 Gönderen: dwdark »

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #6191 : 05 Şubat 2018, 23:09:59 »
Fatih Dilber'e göre Aerial Powers'in lig lisansını iptal etmisiz.Bakin gorun Didem ve Firat ikilisi yeni bir rezilliğe imza atarak  Plum yerine Powers'i yollayacak.Firat Okul ise Stewart'i 3 numara oynatacak eğer Fatih Dilber doğru söylüyorsa.

Eğer Powers'i gönderirlerse çok ağır laflar ederim.

Bir şeyi de doğru yapsanız şaşırirdim zaten >:(

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #6192 : 05 Şubat 2018, 23:59:51 »
Gerizekalılar yaa bunlardan hersey beklenir. Gel Ali Koç artık gel.

• Üye
« Yanıtla #6193 : 07 Şubat 2018, 10:06:12 »
BU KADAR KOTU PLANLAMA YAPILIR..OLACAK İS DEGİL...

ama aptallaki yapacaklarını hala zannetmiyorum..umaırm yapmazlar...cunku lige ara veirldi ve o aradan sonra tekrar lisans isleri organize edilcektir tahminim...

plum gidene kadar max fayda almak icin olabiliri bu menajeri yuzunden..biraz daha oynasın diye...ama tabi gene sacmalık...

umaırm miili takım arasından sonra kizer'de gelince plum ve vaughn lig kadrosundan cıkarılırlar...plum tamamen gider tabi bu durumda mecburen...

bu vakittten sonra vaughn'u 2 ay daha tutsunlar bence f4 bitene kadar..play off lar basladıgından yollayabilriler...

yapılması gereken sahsi fikrim...

el kadrosu: plum-i yollayıp vaughn'u max 4-5 mac daha tutup..
sottana-birsel-pelin
powers-ayse
stewart-dabo
vera-tilbe-tugce
kizer-vaughn

lig kadrosu:
birsel-pelin
powers-ayse
stewart-tugce
vera-tilbe
kizer-esra

olabilir gibime geliyor...birsel'in form durumu eger  toparlanmaz ise sottana tercihi yapılabilir o da powers'i 3'e , stewart'i 4-5'e kaydırıp kizer'i dısarıda bırkamak sartı ile...

birsel-pelin
sottana-ayse
powers-tugce
stewart-tilbe
vera-esra

seklinde olması da mantıklı....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6194 : 07 Şubat 2018, 10:48:56 »
Ligde Powers, Stewert, Kizer aynı anda oynayamaz